Forsøkte kjøpe bil av dem, men de var overfokusert på at man måtte ringes. Jeg ønsket skriftlig kommunikasjon, det ville de ikke. Ser de snakker om videovisning. Det ble ikke nevnt i komplikasjone... Voir plus

L'entreprise a répondu

Grei og rask handel, ble hentet på togstasjonen. Hyggelige og greie selgere. Feil på blinklys når jeg kjørte ut fra forretningen, ble rettet umiddelbart. Kan absolutt anbefale å kjøpe bil hos denne fo... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

À propos de Autotal AS

Écrit par l'entreprise

AUTOTAL AS har lang erfaring innenfor bilbransjen og vi er opptatt av trygg handel. Vi setter kunden i fokus og vårt mål er å levere kvalitetsbiler til konkurransedyktige priser.

Dette oppnår vi gjennom effektiv drift og gode innkjøp.

Vi er godkjent bilverksted fra Statens Vegvesen og er medlem av Norsk Bilbransjeforbund.

Alt det praktiske i forbindelse med handelen ordner vi mens du venter.

Med Statens Vegvesens tjeneste «Autoreg» får vi omregistrert bilen og ferdigstilt handelen 24/7.

Vårt slagord: «En bedre bilbutikk» er forpliktende. Det betyr at vi faktisk skal være en bedre bilbutikk, og det skal du som kunde oppleve når du handler bil hos oss.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

49 avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Unngikk skriftlig kommunikasjon

Ser de snakker om videovisning. Det ble ikke nevnt i komplikasjonen, og jeg hadde heller ikke interesse av det. De skrev «vi er for opptatt på e-post til å svare på e-post» selv om de svarte raskt når de sa alt måtte tas på telefon. Styr unna.

30 mars 2026

Hei Mads
Beklager hvis du oppfatter at vi ønsker å ta en telefonsamtale med videovisning av bilen du ønsker å kjøpe. Vi har for det aller meste skriftlig kommunikasjon med de som ønsker opplysninger om bilen utover det som står i annonsen. Dette mener vi selvsagt er positivt for kjøper også dem . Men på et tidspunkt er det som alle fleste ønsker å benytte seg av er videovisning før man bestemmer seg og det hadde vi også du hadde. Vi anbefaler å ikke kjøpe bil før man har sett den . Vårt slagord en bedre bilbutikk forplikter, også i dette tilfellet .

Jeg kjøpte en bil fra dem nå i høst

Jeg kjøpte en bil fra dem nå i høst.
Ved mottak av bilen viste det seg at det var flere feil på bilen som ikke var opplyst.
Blant annet: utslitte vinterdekk, knust sidespeil, knust frontrute, nøkkellås som er ødelagt+++. Etter at dette ble gitt beskjed om fikk jeg beskjed om at nye deler skulle komme. Dette skjedde ikke. Jeg sa tilslutt etter en del roping fra selger at jeg kom til å ta saken videre og da sa han lykke til. Ser nå dem har noe behandlingstid men jeg har såpass med fritid at jeg tar saken til Forbrukerrådet ila uken. Jeg anbefaler alle som vurderer å kjøpe bil fra dem å sjekke alt – absolutt alt. Du kan ende opp med en bil som ikke samsvarer med det som står i annonsen. Og trenger du hjelp med bilen i ettertid kan du bare glemme det.

1 août 2025

Grei og rask handel

Grei og rask handel, ble hentet på togstasjonen. Hyggelige og greie selgere. Feil på blinklys når jeg kjørte ut fra forretningen, ble rettet umiddelbart. Kan absolutt anbefale å kjøpe bil hos denne forhandleren.

25 février 2026

Kjempebra service og kjapp handel

Kjempebra service og kjapp handel! Hyggelig og hjelpsom

11 mars 2026

Hei Mats

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding at du er fornøyd med oss. Vårt slagord:
- En bedre bilbutikk-
forplikter og det jobber vi med hver eneste dag for å oppfylle. Ønsker deg lykke til med bilen og igjen takk for handelen.

Tok turen ned fra Trondheim etter en…

Tok turen ned fra Trondheim etter en digital visning der vi fikk veldig godt inntrykk av bilen. Hadde heldigvis ikke skrevet kontrakt da selger hadde «glemt» å filme store bulker i bakluke og platt. Bomtur, men bedre det enn å kjøpe bil herfra. Selger kunne tilby oss biler med mindre bulker men takket pent nei😅🙄

6 mars 2026

Hei Monica,

Takk for tilbakemeldingen. Vi synes det er leit å høre at opplevelsen ikke sto til forventningene deres.

Hos Autotal jobber vi etter slagordet vårt «En bedre bilbutikk forplikter», og vi forsøker alltid å gi så korrekt informasjon som mulig – også ved digitale visninger. På brukte biler, spesielt i den lavere prisklassen, kan det likevel være kosmetiske forhold som oppleves forskjellig fra person til person.

Samtidig ønsker vi å være fleksible for kundene våre. Derfor tilbyr vi 10 dagers åpent kjøp, hvor man kan bytte til en annen bil dersom man ikke er fornøyd.

Det viktigste for oss er likevel sikkerheten. Vi går aldri på kompromiss med sikkerheten på bilene vi selger, og dette er alltid vår første prioritet. Sikkerhet går foran det kosmetiske .

Da dere var hos oss forsøkte vi også å finne alternative biler med færre kosmetiske merker, men dere ønsket ikke disse. Dere er selvfølgelig fortsatt velkommen til å ta kontakt dersom dere ønsker hjelp til å finne en bil som passer bedre.
Merk: Vi har åpent alle dager 9-22, også lørdag og Søndag. Vårt telefonnummer er 72423200

Med vennlig hilsenAutotal

Jeg kjøpte en bil fra dem for en stund…

Jeg kjøpte en bil fra dem for en stund siden, og jeg følte at de ikke var ærlige med meg om feil og slitasje på bilen. Jeg anbefaler alle som vurderer å kjøpe bil fra dem å sjekke alt – absolutt alt. Du kan ende opp med en bil som ikke samsvarer med det som står i annonsen.

8 septembre 2025

Hei
Vi klarer dessverre ikke å finne deg igjen som kunde hos oss og ber deg derfor om å ringe oss på 72 42 32 00, slik at vi kan få avklart saken på en ryddig måte.

Hos Autotal Oppdal legger vi stor vekt på trygghet og tydelig informasjon. Alle biler har 5 års reklamasjonsrett, og på biler under 12 år kan det tegnes inntil 24 måneders garanti.

En bruktbil vil alltid ha slitasjedeler som må skiftes over tid, som bremseskiver og klosser. På biler under 40.000 kroner kan noe slitasje forekomme, men dette skal være tydelig opplyst før kjøp.

Vi jobber etter vårt løfte: «En bedre bilbutikk – forplikter.»
Ring oss gjerne for en gjennomgang. Vi har åpent alle dager til kl. 22:00.

Med vennlig hilsen
Autotal Oppdal
Telf: 72423200

Hvem er Butter Lugel

Hvem er Butter Lugel? Finner ikke spor noe sted på Internett av vedkommende.

Svar: snakker om innlegget lenger nedenfor som gir dere topp omtale. Finnes ikke noe sted på nett.

Hvem er personen som står bak anmeldelsen, skrevet av Butter Lugel? Slutt å referer til at dere ikke kjenner saken.

3 octobre 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi finner dessverre ikke saken din hos oss, men ønsker gjerne at du tar kontakt slik at vi kan se nærmere på det. Du når oss på telefon 72 42 32 00 eller e-post post@autotal.no
. Vi har åpent alle dager til kl. 22 – også lørdag og søndag.

En bedre bilbutikk forplikter – og det prøver vi å etterleve hver dag.
Hos oss handler det ikke bare om å selge biler, men om å skape gode kundeopplevelser.

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Kjøpt bil hos dem ca 20 august å hadde ikke tid å hente den før 31. August. De hadde ikke vasket bilen å den sto på piggfrie vinter dekk, som skulle komme iløpet av dagen. Han prøve å ringe, men de var ikke kommet. Da skulle han ettersende dem. Jeg gikk rundt bilen å så ingenting i det mørke lokalet.
Kjøret 10 mil, da kom.motorlampe på, ringte for hander å de skulle ta regningen. Kjørte til sundsvall. Da var nox gåen å kostet 12300, fikk pengene etter 3uker. Så merket jeg at støtfanger var sprekt 2 plasser,lykter var punktert, bunnplate var ødelagt og vindu var det mistet en vinkelsliper mitt I synsfeltet. Egenandelen for vindu, fikk jeg på vipps fra forhandler etter ca 1 uke. Lykter å støtfanger fikk jeg ingen ting for, for vi hadde gått igjennom bilen i det mørke lokalet. Fant også ut etter 1. Uke at jeg kjørte med feil impress på felger, de skulle sende ny felgpsakke å bunnplate. Idag er det 2 måneder siden jeg kjøpte bilen. Vi har vekslet masse meldinger frem.å tilbake, med den ene unnskyldninger om forhandler osv. 25 september var dem sendt å skulle komme kanskje dagen etter eller tidlig neste uke. Nå er det gått 8 dager å ingenting er kommet. Så skryter de av at de selger 4-5000 biler iåret. Styr unna dette firmaet.

3 octobre 2025

Réponse : Autotal AS

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager på det sterkeste at bilkjøpet ikke ble slik du forventet, og at både oppfølging og levering har skapt frustrasjon. Dette er ikke i tråd med hvordan vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss.

Når det gjelder selve bilen, gikk vi sammen gjennom den i våre salgslokaler før overlevering. Som med alle brukte biler kan det forekomme normale bruksmerker, og vi forsøker alltid å vise bilen slik den fremstår visuelt. Våre lokaler er belyst, og vi ønsker at kundene skal ha best mulig grunnlag for å vurdere bilen.

Det er samtidig viktig å understreke at vi aldri går på kompromiss med sikkerhetselementene på bilene vi selger – her har vi nulltoleranse.

Vi tar til oss kritikken, og ønsker å følge opp saken din på en god måte. Ta gjerne kontakt direkte med oss på telefon 72423200, så skal vi gjøre vårt ytterste for å finne en løsning du blir fornøyd med.

Vårt slagord er: En bedre bilbutikk forplikter – og det prøver vi å etterleve hver dag.

Positiv opplevelse

Hyggelig selger. Bilen var som forventet. Grei pris og ting jeg ønsket fikset var ordnet som avtalt.

8 septembre 2025

Réponse : Autotal AS

Tusen takk for hyggelig omtale. Det betyr mye for oss å høre at bilen leverte som forventet, at prisen var grei, og at vi fikk på plass det du ønsket – som avtalt. Vi er her om du trenger råd, service eller oppfølging senere.
Med vennlig hilsen
Per Inge Maridal, Autotal Oppdal

Super oppfølging

Våre spørsmål, etter bilkjøpet, ble fulgt opp.

30 juillet 2025

Réponse : Autotal AS

Hei og tusen takk for flott tilbakemelding , dette setter vi pris på og det beviser hva vi jobber for hver eneste dag og ha fornøyde kunder .

TOPP SERVICE

TOPP SERVICE OG GODE PRISER. Svarer raskt og alltid på telefon

1 juillet 2025

Réponse : Autotal AS

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hos oss er det helt avgjørende at kundene våre er fornøyde. Vi legger stor vekt på å være tilgjengelige, imøtekommende og løsningsorienterte . Når du kontakter oss, tilstreber vi at du blir tatt på alvor, og at vi følger opp med rask og tydelig kommunikasjon.

Vi vet hvor viktig det er med god service og konkurransedyktige priser, og vi strekker oss langt for å levere kvalitet – både i det vi gjør og i måten vi møter kundene våre på. Derfor er vi alltid på telefon, svarer raskt og tilpasser oss når det trengs.

For å gjøre det enklest mulig for kundene våre, holder vi åpent alle dager i uken, også lørdag og søndag, helt frem til klokken 22. Dette gjør vi for å være tilgjengelige når det passer best for deg, enten du har spørsmål, ønsker tilbud eller trenger hjelp på kort varsel.

Takk for tilliten, og velkommen tilbake

Styr absolutt unna

Styr absolutt unna, dette firmaet bærer preg av lite kunnskap om bil og heller mer fokus som ei kebabsjappe i Tyrkia. De selger biler som er langt fra i orden og har samarbeid med et verksted som slipper gjennom biler på kontroller over en lav sko.
Er meget useriøst firma som krangler og overkjører sine kunder til de grader. Vi skal ALDRI kjøpe noe fra de

6 mai 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager å høre at du har hatt en negativ opplevelse. Vi har imidlertid forsøkt å finne deg i vårt kunderegister, men finner dessverre ingen kunde med dette navnet hos oss.

Vi ønsker alltid å følge opp våre kunder og rette opp dersom noen har hatt en uheldig opplevelse. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss direkte på telefon 72 42 32 00, slik at vi kan se nærmere på saken og få klarhet i hva som har skjedd.

Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor og ønsker å være en trygg aktør for våre kunder.

Kjøpte en Ford Transit varebil

Kjøpte en Ford Transit varebil. Det viste seg at aircondition ikke virket. Dette ble ikke dekket av garantien, og det stemte i forhold til garantibestemmelser. Reklamerte da til Autotal, og de ordnet opp i løpet av et par dager. Ryddig og grei prosess.

5 juin 2025

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring. Det er godt å høre at saken ble løst raskt og ryddig, og at du er fornøyd med oppfølgingen du fikk. Vi ønsker alltid å finne gode løsninger for våre kunder – også når garantien ikke dekker forholdet.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Måtte vente i 3 timet for å få hjelp

Måtte vente i 3 timet for å få hjelp, fikk beskjed om at de skulle komme innen en 1 time.

28 mai 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager forvirringen, men ut fra det du beskriver, virker det som om dette gjelder veihjelp eller en tjeneste vi ikke tilbyr direkte. Vi driver utelukkende med bilsalg, og tilbyr ikke assistansetjenester. Våre åpningstider er alle dager til kl. 22, også i helgene.

Vi ønsker likevel å hjelpe deg så langt vi kan, og oppfordrer deg til å ta kontakt med oss på telefon 72 42 32 00, slik at vi kan få klarhet i situasjonen.

Ubeskrivelig flotte ansatte

Ubeskrivelig flotte ansatte! Kjøpte en Outlet bil og byttet inn den jeg hadde. Forhandler var veldig nøye på at vi måtte skjønne at bilen vi kjøpte var en GODT brukt bil og alle farene som lå i et slikt kjøp! Måtte gå gjennom bilen, prøvekjøre den og kjenne på at alt føltes riktig før vi kjørte hjem igjenn. Fikk mere for min gamle bil en jeg trodde og forhandler var realistisk og ærlig når det kom til både min bil og Outlet bilen.

23 mai 2025

Hei,

Tusen takk for en strålende tilbakemelding!

Det gleder oss stort å høre at du er fornøyd med både prosessen og opplevelsen hos oss. Vi forsøker alltid å være åpne og ærlige – spesielt når det gjelder Outlet-biler – slik at kundene våre vet hva de kjøper og føler seg trygge i valget sitt.

Ekstra hyggelig å høre at du også opplevde innbytteprosessen som positiv. Vi setter stor pris på tilliten du har vist oss!

Velkommen tilbake når som helst – vi har åpent alle dager til kl. 22.

De selger biler med skjult defekter!

23 avril 2025

Réponse : Autotal AS

Takk for din tilbakemelding.

Vi har forsøkt å finne deg i vårt kunderegister, men finner ingen kunde med dette navnet. Ønsker svært gjerne og komme i dialog med deg og at du tar kontakt med oss. Vi ønsker likevel å oppklare en viktig ting:

Vi selger også biler som er såkalte rep-objekter, og disse blir tydelig merket som det i våre annonser. Disse bilene er ofte priset lavt – fra kr 5.000 - 20.000 – og er ment for profesjonelle oppkjøpere som er kjent med risikoen ved slike kjøp. Vi er alltid tydelige på at disse bilene kan ha feil og mangler. Lesergså andre anmeldelser du har gitt inne på Trustpilot at du ikke er enkel og tilfredsstille som kunde

Dersom du har spørsmål eller mener du er blitt feilinformert, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på 72 42 32 00, så ser vi nærmere på saken

Kort tid etter kjøp

Kort tid etter vi fikk bilen, startet problemene og varslinger om feil og mangler. Her kjøper man seg problemer og sitter med stor oppfølgingsjobb. Lang historie kort. Se for deg å kjøre bilen en gang i uka på verksted i syv uker. At bilen til slutt blir stående ukesvis på verksted. Bilen ble faktisk solgt i farlig dårlig stand under lovnad om å være i god stand. Det er den fortsatt ikke, og oppfølgingsjobben fortsetter. Slitsomt. Angrer meg ihjel på at jeg kjøpte bil fes denne plassen. At de tør å drive butikk slik..

13 février 2025

Hei Ellen Kristine

Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for at bilen din er utbedret gjennom nybilgarantien fra Toyota. Bilen du kjøpte er er en Toyota Proace varebil kun kjørt 63847 km ved kjøp den 20.01.2025

Når det gjelder økonomisk kompensasjon utover selve utbedringen som du etterspurte per mail følger vi retningslinjene fra Toyota Norge. Garantien dekker nødvendige reparasjoner for feil som oppstår innenfor garantiperioden, men den inkluderer ikke ytterligere økonomisk kompensasjon med mindre det foreligger særskilte unntak. Det som er viktig for Toyota Norge og ikke minst Autotal er at bilen er i stand og fornøyde kunder. Dette beviser hvorfor Toyota er av Norges mest fornøyde bilkjøpere

Vi er nå glade for at biler er i tipp topp stand og du får et problemfritt bilhold i mange år framover

Er det noen uklarheter nøl ikke med å ta kontakt med oss på 72423200

Vennlig hilsen,
AUTOTAL
Oppdal

ANBEFALES IKKE!

Useriøs og uærlig selger, som lovte meg og samboeren en trygg bilhandel med ingen skjulte mangler og feil. Men kort tid etter vi fikk bilen, startet problemene og varslinger om feil og mangler. Hver gang vi kontaktet daglig leder som solgte oss bilen, trygget han om at forsikringen han anbefalte oss å kjøpe, ville dekke alle feil og mangler. Men dette stemte ikke.
Han har fraskrevet seg all ansvar og svarer ikke når vi tar kontakt, han har koblet inn en advokat som svarer på våre henvendelser og nekter å utbedre feil og mangler, og henviser til tidligere vunnede saker med lignende problemstilling. Så dette er tydeligvis et kjent problem hos dem, at de lurer folk og så vinner de sakene som havner i tingretten.

Anbefaler virkelig ikke dette firmaet..

1 août 2024

Hei Vanessa Lopez Vidal,

Vi setter pris på at du tar deg tid til å dele din tilbakemelding. Vårt slagord "En bedre bilbutikk forplikter", og vi ønsker alltid å levere en god kundeopplevelse. Derfor har vi vurdert reklamasjonen din nøye. Etter en grundig gjennomgang har vi konkludert med at de påpekte feilene dessverre ikke faller innenfor reklamasjonsretten.

Vi forstår at dette kanskje ikke er det svaret du håpet på, men vi ønsker likevel å være tilgjengelige for en videre dialog dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker å diskutere saken nærmere. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 72 42 32 00, så vil vi gjerne ta en prat med deg.

STYR UNNA !!

STYR UNNA !!

Kjøpte brukt bil av Per Inge (Dagligleder i Autoral) Ble lovet en smertefri og trygg bilhandel.i tilegg lurte de på meg en Super forsikring som skulle dekke alt i 12mnd, kun for å være helt sikker på en trygg handel.
De krasjet bilen ved levering, de fikset skaden, men dette var bare begynnelsen. Motorlampar og feil varsler begynte etter noen få dager etter bilen ble reparert .
Bilen måtte leveres inn hos Mekonomen for feilsøking.
Mekonomen finner ut at Autoral har levert bilen til meg med tom eolysetank (væske som bidrar til en raskere forbrenning i dps) og de finner ut at sensorer er defekte og dps er pottetett og at den må erstattes.
Prislapp 48000,-
Kontakter Autotal samt forsikring selskapet l for å få dekket skaden
Autotal svarer med at en 3 part advokat skal overta saken og at all videre kommunikasjon skal gå via advokat.
Denne advokaten er tydelig kjøpt og betalt av Svindlerne hos Autotal, og saken blir avvist.
Kjøper, altså meg må ta regningen.

Er den noen flere som har opplevd lignende så gjerne ta kontakt slik at det kan føres en samlet sak mot denne bedriften.

5 juillet 2024

Réponse : Autotal AS

Hei , også deres samboer har lagt inn anmeldelse på samme reklamasjon så vi svarer denne med det samme som vi svarte henne:
Hei