Er fra Stavanger og påvei til Bergen på nyttårsaften spekker luftbelgen på min mercedes ml Fant esv autoupgrade på nettet som hadde reservedel på lager i åsane De sendte folk på jobb på 2 nyttår... Voir plus

Mye frem og tilbake, fikk først feil skjerm etter å ha ventet på den i 2 uker. Prøver å få kontakt med format på telefon ingen som svarer. Får tak i dem på Mail men bruker lang tid på å svare (vans... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte en Android skjerm til min a4 allroad og finner ut att den ikke er passer in i systemet til B8 modellene selv om det står på nettsiden at den skal passe modellene fra 2009-2016. Men jeg ska... Voir plus

Rask levering, god tilgjengelighet på kundeservice. Jeg bestilte et feil produkt + et produkt jeg ikke trengte allikevel, men det var problemfritt å returnere varene.

1. Magasin d'accessoires automobiles

Écrit par l'entreprise

ESV AutoUpgrade selger Android spillere og enheter for merker som BMW, Mercedes, Audi, VW, Ford og andre. Samt spesifiserer seg i andre elektroniske enheter for biler og kjøretøy.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

22 avis

Er fra Stavanger og påvei til Bergen på…

Fant esv autoupgrade på nettet som hadde reservedel på lager i åsane
De sendte folk på jobb på 2 nyttårsdag og satte delen på utsiden av døra som jeg kunne bare plukke opp
Kan ikke takke nok
Mvh Arvid Torjussen

2 janvier 2026

Service? NOPE

Svarer ikke på telefon. Sporadisk svar via chat.
Stod på nettsiden at jeg kunne hente varen i butikk innen 24t. Dette var total løgn; 14 dagers ventetid.

Virker som en veldig useriøs bedrift-- pass på!

3 avril 2025

Hei Christian,

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding – det setter vi pris på, selv når opplevelsen ikke har svart til forventningene.

Vi beklager virkelig forvirringen rundt leveringstiden. På nettsiden ble det oppgitt 24 timers leveringstid for Variant B fordi denne var tilgjengelig på vårt lager i Norge. Du bestilte imidlertid Variant C, som kun er tilgjengelig fra vårt eksterne lager, og derfor har en leveringstid på ca. 7 virkedager.

I ditt tilfelle oppstod det dessverre en manuell endring i bestillingen grunnet feil variant, noe som førte til at informasjonen om leveringstid ikke ble korrekt oppdatert. Det er vår feil, og vi beklager dette på det sterkeste.

Vi tar tilbakemeldinger som dine på alvor og bruker dem aktivt til å forbedre både informasjonen i nettbutikken og kundeserviceopplevelsen.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Rask levering og god service

25 septembre 2024

Android skjerm

Men jeg skal si att de var vennlig når de svarer på mail

31 octobre 2023

Anbefales

Varen kom dagen etter bestilling, og var akkurat som forventet. Anbefales.

11 octobre 2023

Dårlig kundeservice

Mye frem og tilbake, fikk først feil skjerm etter å ha ventet på den i 2 uker.
Prøver å få kontakt med format på telefon ingen som svarer. Får tak i dem på Mail men bruker lang tid på å svare (vanskelig å få hjelp)
Fornøyd med produktet men dårlig kundeservice

14 août 2023

Hei,
Takk for tilbakemeldingen :)

Kjedelig å høre at du opplevde kundeservice som dårlig opplevelse.

Ser at alle eposter har blitt svar under 24 timer.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍…

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

14 août 2023

Treig kundeservice

Treig kundeservice. Burde ha tlf nummer.
Nummer på siden er ikke i bruk.

17 juillet 2023

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Som eg se alle dine eposter har blitt besvar godt under 24 timer, til og med i helgene.

David

Veldig uprofesjonelt forhold. Svarer ikke på telefon kun sms. Anbefaler ikke.

12 juin 2023

Hei David.

Ikkje alltid mulig for å ta telefonen, spesielt når har ferie. Da er ønskelig å svare vis melding, e-post eller chat.

Det er beklagelig at du opplever dette som dårlig service og uprofesjonelt.

I 90% av tilfeller vi har kontakt med kunden i telefonen, ender opp via epost eller sms, pga vi trenger bilder.

Universal is not universal if you have…

Universal is not universal if you have to cut away over 50% of the original part (mudflaps). Reply takes to long…

4 juin 2023

Hei,

Kan ikkje se noe kommunikasjon med oss i våre kommunikasjonskanaler.

Angående din bestilling, dessverre vi har aldri hørt noe som helst problemer. Og dette er veldig populært produkt som mange har installert. Men vi noterer dette og takker for din tilbakemeldingen :)

Customer service 100%

I had some problems with my part, and they sent me a new one the Day afthere. I have not seen this good Service before, 1 hrs afthere i mail them i get the help.

24 mai 2023