Forfærdelig og ulovlig håndtering af opkrævning.. Har opholdt mig i form af standsning på parkeringsplads i Taastrup. Efter et par uger modtog jeg en afgift på knap 600 kr. Har klaget over o... Voir plus
Jeg vil gerne lige rose Avantpark. Historien er at min kone i en stresset situation kom til at indtaste den forkerte NR plade. En klar fejl fra hendes side, men der var forståelse for fejlen da hun s... Voir plus
Sender opkrævning på 589kr for at have lavet en u-vending på en vej og derefter holdt for rødt lys på vej ud. Modsiger sig selv i diverse svar på klager og skriver andre regler både online og på pla... Voir plus
0 stjerner til Avantpark. Jeg har oplevet en helt uacceptabel sagsbehandling. Jeg har modtaget en parkeringsafgift, som jeg mener er uberettiget, da bilen ikke har været parkeret i den pågæld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.
Slotsmarken 10, 2970, Hørsholm, Danemark
- 71 92 92 66
- info@avantpark.dk
- avantpark.dk
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Customer service department is non-existent
I received a parking fine on the 17th March. Submitted an appeal via that form on the company's website on the 23rd of March and received an automatic email saying my case was on hold. I didn't hear back about my appeal. On the 27th April I received another letter to say I hadn't paid my fine on time so would now also have to pay a reminder fee. Totally not fair - I had been told my case was on hold and I had not received an answer to my appeal, so of course I had not yet paid the fine. I submitted another appeal, and I STILL have not received a response - it is now six weeks since I submitted my original appeal. It seems like the customer service team is impossible to get a hold of - I have tried the online contact form, phone number (which is just an automated message telling you to use their website) and any email addresses I could find. I have submitted a third appeal, but won't be surprised if I receive another letter with a reminder fee before I can get a response from an actual person.

Réponse de Avantpark Danmark
Automatisk, hjerteløs og grådig forretning
Jeg holdt kort ind for at hjælpe min far, der var ramt af et færdselsuheld. Alligevel vælger Avantpark at fastholde en afgift uden at forholde sig til den akutte nødsituation. Deres svar er standardiseret, følelseskoldt og blottet for empati. Det her er automatiseret, kynisk og skrupelløs grådighed – pakket ind i pseudo-juridiske vendinger. Firmaet fremstår som moralsk fallit, og det er ærligt talt svært at forestille sig, hvordan nogen med samvittighed kan tage del i sådan en praksis. Det er småligt, og totalt principløst.

Réponse de Avantpark Danmark
Dårlige løsninger kamera uden bevis
Dårlige løsninger med kamera billeder på ind og udkørsel, selskaber kan ille dokumentere at man parkerer eller man gør eller kører videre, sender bøder for områder uden p skiltning lige glad hvis man besøger stedet flere gange sender bøder for ikke dokumenteret parkering hos mcd i Valby og bil handlere i området som ikke tilknyttet dem og har fri parkering.
Snyd og på grænsen til bedrageri men det må klagerne og retten afgøre.
Ikke et respektabelt p firma.

Réponse de Avantpark Danmark
håber snart i ryger på -•••
håber snart i ryger på ••-
Ven.
decideret skamfuldt den måde i driver virksomhed på. aldrig har jeg oplevet lignende.
køre ind på parkeringsplads for at afhente en fra toget i 10 minutter mens jeg bliver i bilen. Får så en eboks af avantparking 1 uge senere, at jeg er blevet fotograferet af et kamera ved ind & udkørsel, på denne måde kan de sende parkerings afgifter ud til folk uden selv at have lagt en afgift.
østre havnevej 1 kalundborg.

Réponse de Avantpark Danmark
Sikke noget røveri her i har
Sikke noget røveri her i har. Jeg standsede min bil 14 19 for at tage til lægen med min søn og vi var ude igen en halv time efter. Klokken 17.44 kommer jeg til parkering igen og standser min bil for at aflevere noget mad til min søn der er på arbejde i tre 365 og så får jeg en bøde fordi de mener jeg har stået der i over 3 timer. Det er fandm for dårligt men jeg har skrevet en klage nu og den skal jeg fandm have annulleret

Helt lovligt Røveri
De tider er forbi hvor røver tog til udkanten i vejene eller cowboy stansede togene og røvede folk.Avantpark har i sted for det har set nogle kamera op og så snart du køre forbi vupti du få en regning. Det er godt med udviklingen bandet Avantpark.
Har fået en bøde fordi jeg har stanset for at ta en gave i bilen, har siddet i bilen og bagagen har været åben 9min og 18 sek. hvis det er ikke røveri hvad vil du kalde det?

Dårlig service
Sjovt som alle der har tastet forkert i deres nummerplade for annulleret deres afgifter af Melina.
Men har man betalt via en app og tastet forkert dato kan man ikk få den annulleret. Jeg sendte kvittering fra betaling og hotel, men det var ikk deres problem og en lang smøre om at det var et andet selvskab der stod for betaling af parkering.
Hende Melina må virkelig have travlt for det lyder til de kun har hende til klager.
💩firma og total scam.
Er det ikk også noget med at man ikk kan bedømme udelukkende på videomateriale???

Frygtelig virksomhed
Frygtelig virksomhed, som laver deciderede parkeringsfælder i ond tro.

P afgiften
Jeg lavede en fejl i forbindelse med registreringen af min nummerplade og modtog derfor en afgift. Jeg kontaktede kundeservice, og de svarede hurtigt og håndterede sagen effektivt. Selvom fejlen var min egen, valgte de at fjerne afgiften som en imødekommende løsning, hvilket jeg virkelig værdsætter.*****

Réponse de Avantpark Danmark
Super dårlig skiltning eller mangel på…
Super dårlig skiltning eller mangel på samme, som sikre Avantpatk kan udskrive p bøder helt uberettiget. Har klaget over deres bøde, og klagen behandler de jo selv, så det er tabt på forhånd. Jeg håber at andre trækker deres klager/sager videre så vi er flere der står sammen og ikke bare giver op.

Super go service
Har lige haft en rigtig god oplevelse med Aventpark som total har ændret mit syn på P-selskaber
jeg hvade ved en fejl kommet til at trykke et nul formege i mit reg nummer

Den værste parkeringsselskab
Den værste parkeringsselskab
fik en pafgift for at køre ind på hvidovre hospitals kolligium kettegård alle 70 og det var ikke engang parkering kørte kun ind foran døren lagde nogle ting og kørte igen og 1uge efter kom girokort at jeg havde parkeret i 7min på den pågælde adresse og på den måde fandt ud af at de brugte kamera til at udstede bøder som er så frækt en måde at stjæle folks penge på. ind på deres hjemmeside står der de er fair så jeg sendte en klage og selfølge med en fair behandling blev den afvist mvh iftikhar h

Rigtig god stil…
Jeg havde fået en p-afgift da jeg åbenbart havde fået tastet en forkert nummerplade ind da jeg parkerede.
De kunne se at jeg havde tastet de to første bogstaver forkert, men at resten af nummeret passede, og fik derfor annulleret afgiften.. det er virkelig god kundeservice og god stil, da jeg ellers, hvis de havde været meget principfaste, både kunne have betalt for parkeringen og en p-afgift oveni.

Réponse de Avantpark Danmark
rykker for regning der er betalt i februar
Fik en 3 rykker - uden at have set den første og anden rykker - på en regning jeg har betalt i februar i firma bil.
Godt nok for dårligt, har lige dobbelt tjekket med banken og alt stemmer og de 875,- for de 2 min bilen gik over tiden er trukket, afstemt og betalt.
Ville ønske man kunne give 0 stjerner for det fortjener de virkelig

Réponse de Avantpark Danmark
P-bøde i forbindelse med autostop
Vi fik, synes vi selv, en uberettiget p-bøde, da vi var så uheldige at få motorstop og var nødt til at efterlade vores bil på en p-plads ved Storebæltsbroen på Korsør-siden. Vi var af SOS Dansk Autohjælp blevet bedt om at fragte os selv hjem med tog og lade bilen stå, indtil de ville hente bilen og køre den til mekaniker.
Desværre modtog vi nogle dage senere en p-bøde fra Avantpark. Vi følte os urimeligt behandlet og kontaktede Avantpark, som satte bøden i bero under sagsbehandlingen. De udbad sig så dokumentation for, at vi havde fået vejhjælp, hvilket vi fremskaffede og sendte til dem. Det endte med en annullering af bøden. 👍.
Det betalte sig altså at gøre indsigelse.
Tak til Avantpark for det.

Réponse de Avantpark Danmark
Havde tastet min nr plade forkert ind
Havde tastet min nr plade forkert ind, men fik annulleret bøden

Réponse de Avantpark Danmark
Undgå en negativ oplevelse ved at vælge Avantpark fra
Håber denne anmeldelse kan være med til at få virksomheder til at vælge Avantpark FRA.
Avantpark er en pengemaskine som tæller hvert enkelt sekund din bil befinder sig på deres parkeringsplads. Er din bil på parkeringspladsen 1 sekund længere end hvad du har betalt for, så bliver du kvitteret med en P-bøde. Avantpark er derfor med til at give en meget negativ oplevelse som kan smitte af på den virksomhed der har indgået partnerskab med Avantpark. UNDGÅ Avantpark og vælg en anden parkerings service.

Réponse de Avantpark Danmark
First I was at mad at the company and I…
First I was at mad at the company and I even gave a bad review on trustpilot about Avantpark but after I talked to the customer service and explain I was at that spot regarding my work they cancelled my fine thanks👍

Kundeservice
Hej
Har fået en yderst hurtig og retfærdig behandling af kundeservice ifh til en kontrolafgift.