Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte nogle ark til print af label til nogle medaljer og havde lidt svært ved at hitte ud af hvordan de skulle printes, men fik virkelig god hjælp da jeg ringede. Det må simpelthen være verdens sø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant d'autocollants
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Service d'impression numérique
  4. Magasin d'impressions et de signalisation
  5. Imprimeur
  6. Fournisseur d'équipement pour magasin

Écrit par l'entreprise

Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Bøvlet webshop og kvalitet ikke som forventet

Det var vanskeligt at gennemføre en ordre fordi webshoppen ikke fungerede. Hver gang jeg havde gennemført en ordre forsvandt den fra skærmen. Jeg gjorde 3-4 forsøg og først efter 2 gange kontakt til support lykkedes det. Idet jeg valgte at købe et større antal labels end standardpakkerne, fik jeg en anden kvalitet end den jeg er vant til at købe i papirhandlerne og denne kvalitet opførte sig anderledes i printeren der ofte "jammede". Jeg kunne have ønsket mig at få en kuponkode for mit meget besvær, især da jeg efterfølgende erfarede at jeg kunne have opnået 10% bare ved at google efter en kode. Så inden jeg næste gang lægger i omegnen af 4000 kroner vil jeg nok tænke mig om.

29 janvier 2024

Hej Henrik,

vi er kede af du har haft en vansklig oplevelse - vi har haft nogle udfordringer med vores systemer som har gjort det svært at placere en ordre. jeg er sikker på vores kundeservice har gjort alt hvad de kunne for at hjælpe dig.

Den rabatkode du kunne google dig til, er en kode til førstegangskunder, og den virker kun en enkelt gang :) så den har du til gode til dit næste køb.

Vi sætter pris på din ordre og din tålmodighed, og dine ærlige ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

En handel med gode oplevelser

Gode hjemmesider, som er lette at håndtere, og kort tid efter bestilling modtog jeg varen. Indpakning er bare i topklasse, og det er varen også.
Alt i alt en handel med gode oplevelser, som jeg kan anbefale. Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler hos Avery Nordic i Danmark

25 janvier 2024

Hej Visti,

hvor er vi glade for du oplever at vores service og de produkter du har bestilt er i topklasse! vi glæder os til at se dig som kunde hos os igen.

Hurtig levering til pakkeshop

Hurtig levering.

15 janvier 2024

Hej Eva,

Vi håber også du er glade for dine produkter! og dejligt med den hurtige levering.

Ha' en god dag

Etiketter til emballage

God handel og dejligt at man kan købe lige det antal etiketter som man står og mangler, dog havde post virksomheden svært ved at forstå adressen, så min pakke var sat af ved en forkert lejlighed, det må kunne gøres bedre en anden gang, adressen var dog korrekt skrevet fra min side af.

12 janvier 2024

Hej Henrik,

Fedt du var glade for vores Pick and Mix løsning, der er noget til et hvert behov!
Jeg beklager at din pakke var endt det forkerte sted, men du trods alt fik fat i den.

God og hurtig levering

Altid nem og hurtig levering

2 janvier 2024

Hej!
Tak fordi du handler hos os igen! Vi er stolte af at kunne leve op til vores værdier efter en del ordre fra jer.

Hav en dejlig sne verbs dag!

Hej Anna,

Fedt at du fandt vores bestilling nem! vi udvikler vores software hvert kvartal for at blive endnu mere smarte og opdateret med nye funktioner!
vi håber at se dig igen.

ha' en skøn sne vejrs dag

Stor anbefaling

Bestilte en masse klistermærker med eget logo. Hurtig levering, God kvalitet og billigt ift. andre steder

12 janvier 2024
Avis spontané

Hej Asbjørn,

Fedt med klistermærker med eget logo, godt valg! Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og dejligt at du synes vi er billige. :)

Ha' en god dag
Sofie Smed

Bestilte tryk selv etiketter

Bestilte tryk selv etiketter, men havde målt forkert. Byttede uden problemer, selv fragten fik jeg retur…fantastisk. Hurtig levering af den rette størrelse og rigtig venlig og god hjælp af firmaets medarbejdere.

2 janvier 2024

Hej Pia,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det kan jo ske man kan måle forkert.
Godt at du fik de rigtige etiketter!

Hav en god dag

Flotte mærkater

Flotte mærkater, pynter virkelig på mine snapseflasker

6 décembre 2023

Hej Børge,

Hvor er det dejligt at dine etiketter løfter dine snapseflakser til et nyt niveau! vi er glade for din anmeldelse.

Hav en dejlig jul

Hurtig og effektiv levering

Hurtig og effektiv levering. Nem hjemmeside at finde rundt i.

28 novembre 2023

Kære Jørgen.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at du finder vores hjemmeside brugervenlig og at du fik din ordre som forventet.

Rigtig god dag.
Sandra, Avery Nordic

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er stor fan af både firma og koncept

Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er helt fantastisk.
Det eneste minus er, at man skal lede lidt efter den type label, man gerne vil lave sit design til; den del kunne godt være lidt nemmere, evt. med en labelkode bag på arkene, så man bare kan taste og starte, men ellers afhænger kvaliteten af dine labels faktisk bare af din printers evner i forhold til farve.

14 novembre 2023
Avis spontané

Hej Tenna

Vi er glade for at høre at du sætter pris på vores labels os vores løsninger!
Man softwarekoden følger med når man får sin ordre med posten, men hvis man har spørgsmål, kan man altid tage fat i kundeservice for at finde den rigtige softwarekode, så man nemt og hurtigt kan gå igang med at designe sin label.
Hav en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling, hurtig levering.

1 novembre 2023

Hej Morten,
Tak for din tilbagemelding! vi er galde for at høre du er tilfreds med både leveringen og bestillingen.

Smitter af

Har købt labels hos avery til brug i min laserprinter men farven kan let gnides af. Det er som om papiret ikke vil holde fast i toner trods det det både skulle kunne bruges til ink og laser

8 octobre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Good quality product and very fast.

Good quality product and very fast.
Also, the website is easy to use.
Just not so good that there's a minimum number to order, because in my case I needed only one for a birthday present and because it was personalized, it's not likely that I can use it to someone else.

24 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

pakke sendt til italien

pakke sendt til italien først, så levering er over en uge. bare ikke godt nok..

30 août 2023

Hej.
Det lyder da som en usædvanlig sjov tur din pakke har været på med UPS :) Jeg har sendt dig en mail. så vi kan få løst leveringsproblemet og du kan få glæde af det du har bestilt hos os.

Til en anden gang, når pakker tager en detour til de varme lande, ja så er du altid velkommen til at kontakte os i kundeservice, så er vi klar til at hjælpe.

Sofie Smed

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus