À propos de l'entreprise

3. Traiteur
  4. Magasin d'alimentation naturelle
  5. Service de commande de repas en ligne

Écrit par l'entreprise

AVIE NORDIC IS A COPENHAGEN-BASED CURATED FOOD AND LIFESTYLE PLATFORM ROOTED IN GOURMET, NUTRITION, AND MODERN LIVING. FOUNDED WITH A CLEAR INTENTION, THE BRAND OPERATES AT THE INTERSECTION OF QUALITY, FUNCTION, AND A SOCIAL, ACTIVE WAY OF LIFE. AVIE NORDIC WORKS WITH A CAREFULLY SELECTED GROUP OF SUPPLIERS — BRANDS AND PRODUCERS WHO SHARE A DEEP BELIEF IN THEIR PRODUCTS AND A LONG-STANDING COMMITMENT TO CRAFTSMANSHIP, INGREDIENTS, AND INTEGRITY. EACH PRODUCT IS CHOSEN FOR ITS ABILITY TO ELEVATE EVERYDAY MOMENTS THROUGH TASTE, PURPOSE, AND PERFORMANCE. AT ITS CORE, AVIE NORDIC EXISTS TO CREATE A MODERN MARKETPLACE FOR HIGH-END BRANDS — BRINGING GOURMET AND NUTRITION TOGETHER IN A CURATED, ENERGETIC UNIVERSE WHERE GOOD FOOD, GREAT PEOPLE, AND CONSCIOUS CHOICES DEFINE A CONTEMPORARY WAY OF LIVING.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse - jeg købte både sardiner, tun og markrel - leveringen var hurtigt og produkterne lå super flot i indpakning - kan virkeligt anbefales - Avie Nordic har verdens bedste dåsefisk

10 février 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!🙌
Hvor er det skønt at høre, at både produkterne og leveringen levede op til forventningerne. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Avie Nordic er fantastiske at arbejde…

Avie Nordic er fantastiske at arbejde med, fedeste energi. Høj, høj kvalitet både i samarbejde, service og deres produkteter.

8 février 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for de virkelig pæne ord! 🙏
Det betyder enormt meget for os at høre, at du oplever både energien, samarbejdet, servicen og kvaliteten som i top. Vi sætter stor pris på feedbacken – og samarbejdet med dig 💙

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Avie Nordic. Produkterne er af høj kvalitet og lever helt op til forventningerne. Hurtig levering og venlig, professionel kundeservice. Alt i alt en nem og tryg handel – kan klart anbefales!!

30 janvier 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god og tryg oplevelse – og at både produkterne, leveringen og kundeservicen levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen, den betyder meget for os

Vild med Avie Nordic

Avie Nordic leverer produkter af virkelig høj kvalitet! friske, smagfulde og tydeligt udvalgt med omtanke

7 janvier 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Hvor er det skønt at høre, at du kan smage kvaliteten, friskheden og den omtanke, vi lægger i udvælgelsen af vores produkter. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget for os

Virkelig lækkert!

God smag, fast konsistens og høj kvalitet. Helt klart pengene værd. 🐟

6 février 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at det levede op til forventningerne. Vi er glade for, at du synes, det er pengene værd – tak fordi du deler din oplevelse

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner til både smag og kundeservice!

Virkelig lækre produkter! Jeg har købt både tun, sardiner, makrel og blæksprutte – både til privat brug og som værtindegaver, og det har været en stor succes hver gang. Det er tydeligt, at Avie går op i gode råvarer og ønsker at løfte kundeoplevelsen. Axel, tak for den grundige introduktion til produkterne. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

4 février 2026

Tusind tak for de 5 stjerner og den virkelig fine anmeldelse! ⭐️
Hvor er det skønt at høre, at produkterne har været en succes – både privat og som værtindegaver. Det betyder meget for os, at du mærker vores fokus på råvarer og kundeoplevelse.

Jeg elsker Avie Nordics produkter

Jeg elsker Avie Nordics produkter!
Før jeg smagte Avie Nordics sardiner både de franske og portugisiske kunne jeg slet ikke lide det, nu spiser jeg sardiner ugentligt.
Super god og hurtig levering. Kan varmt anbefale deres produkter. 🙏🏼 Ellers henter jeg produkterne i Magasin Mad og Vin ;)

6 janvier 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for den skønne anmeldelse!
Hvor er det fantastisk at høre, at vores sardiner har ændret din opfattelse fuldstændigt – det er præcis sådan noget, der gør os ekstra stolte. Tak også for de pæne ord om leveringen og anbefalingen. Og dejligt at du også finder os i Magasin Mad & Vin.

Perfektion !

Jeg har mit eget murerfirma , hvor en ugentlig aftale med Avienordic. Og jeg må bare sige hold da op. Den kvalitet, service og imødekommenhed er helt perfekt. MEGET TILFREDS ! 🤩

23 janvier 2026

Réponse : Avienordic

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩
Hvor er det fedt at høre, at vores ugentlige aftale fungerer så godt, og at både kvalitet, service og imødekommenhed lever op til forventningerne. Det sætter vi kæmpe pris på – og vi er virkelig glade for samarbejdet.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus