Avisfordele Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God og venlig telefonbetjening. Nu er jeg spændt på, om firmaet reagerer på din henvendelse til dem. Venligst Stine ( Kirstine ) Johanseb

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende person, der løste mit problem med det samme. Har købt flere ting gennem avisfordele, altid med godt resultat, efter denne oplevelse er jeg bestemt i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender mail med nye oplysninger til abonnementet, får auto generet svar om at der svares indenfor 24 timer. TRE DAGE senere stadig ikke hørt noget. Sender en REMINDER og får så svaret at der er fe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Éditeur de presse
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Espace Internet
  4. Agrégateur de voyages

Écrit par l'entreprise

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig god avis

26 juin 2024

Hej Bent

Mange tak for din fine anmeldelse.
Dejligt, at du nyder det gode læsestof.

Endags busturHurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Håber det bliver en god tur.

Hej Finn

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi meget glade for.
Ha' en rigtig god tur.

Noté 2 sur 5 étoiles

pris

Jeg betalte mere for opholdet end hvis jeg hade købt direkte på Nørre Vosborg.

Hej Børge

Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om der er mulighed for at få en særlig rabat direkte ved Nørre Vosborg.

Jeg kan dog informere, at der hos os på Avisfordele er inkluderet en 4-retters middag kontra en 3-retters menu i opholdet oplyst på Nørre Vosborgs hjemmeside.
På Nørre Vosborgs hjemmeside er samtidig oplyst, at prisen pr. person i delt dobbeltværelse er fra 1.425 kr., som stemmer med den ikke-abonnent pris, vi tilbyder. Men som abonnent har du købt opholdet til 995 kr. pr. person.
Således har du opnået en fordelspris hos os, som samtidig er inklusive en ekstra ret i middagen.

Jeg håber, at dette har kunne give afklaring.

Fin service

Fin service. Pakken med bøgerne kom ret hurtig 🤗

Hej Tove

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre.

Hej Jan

professionelt

professionelt, hurtig, nemt og kontant

Hej Per

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi rigtig glade for.

Langsom arbejdsgang.

Det er ihvertfald en langsommelig affære, når rejsen bliver aflyst og pengene skal retur.👎

4 juillet 2024
Avis spontané

Hej Jette

Vi har undersøgt sagen nærmere og kan forestille os, at du er blevet adviseret om aflysningen fra rejsearrangøren i midten af sidste uge.

Dog er det først i går (08. juli), at vores kundeservice har fået bekræftelse fra rejsearrangøren, at rejsen skulle aflyses, og ordren derfor skulle refunderes.

Det er således blevet gjort i går (08. juli), og pengene bliver overført til det kort, som er anvendt til købet. Pengene vil være retur på kontoen inden for 1-3 hverdage.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der opstod fejl i en levering af købte…

Der opstod fejl i en levering af købte varer på avisens tilbud. Blev på bedste vis rettet af en medarbejder .

Hej Poul Erik

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den er vi meget glade for, og det glæder os, at du tog fat i kundeservice for at få hjælp.

Noté 4 sur 5 étoiles

besillingen virkede, resten ved jeg ikke noget om endnul

jeg ved endnu ikke om billetterne kommer til tiden, og om oplevelsen er god.

Hej Erik

Billetterne bliver udsendt af vores kundeservice senest 1 uge inden afvikling, så jeg er sikker på, du får dem i hænde til tiden.
Vi håber, du får en rigtig god koncertoplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik ikke opringning som lovet med…

Fik ikke opringning som lovet med tilbagemelding

Hej Susanne

Mange tak for din anmeldelse.

Vi håber, at du har fået den tilbagemelding, du ventede. Ellers må du meget gerne kontakte vores kundeservice på mail@avisfordele.dk

Gode fordele

Gode fordele. Mulighed at købe større antal biletter. Nem at håndtere.

Hej Anne Marie

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

26 mai 2024

Hej Anni

Noté 3 sur 5 étoiles

Myggeskræmmren ser ud til at være OK

Myggeskræmmren ser ud til at være OK, men der mangler en dansk brugsanvisning. Jeg kan ikke læse kinesisk, og den på engelsk er vist noget vrøvl.

Hej Poul

Vi har ikke hørt fra andre af vores kunder, at produktet skulle være udfordrende at benytte.

Vi har forhørt os ved leverandøren, som informerer, at produktet hører under kategorien ”brugsanvisning ikke nødvendig”, jf. forbrugerleksikonet angående brugsanvisninger.

Efter dit ønske har leverandøren dog her medsendt en brugsanvisning:
Sæt USB-stikket i din oplader og sæt strøm til, herefter virker produktet.
Tøm beholderen efter behov ved at dreje skiven og ryste døde myg ud.

Vi håber, dette er nyttigt.

God og sol

Jeg for en hjælp så det er til❤️

Hej,

Det glæder os meget.

Nemt at købe det pågældende produkt

Nemt at købe det pågældende produkt
Fungerede fint ved benyttelse af produkt
God rabat

Hej Allan

Noté 2 sur 5 étoiles

Avisfordele kommer alt for ofte

Avisfordele kommer alt for ofte, tilbuddene er fine men man bliver "mættet" af tilbud så man til sidst ikke orker at læse dem.

25 mars 2024

Hej Britta

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med hyppigheden af vores tilbud. Dog er det glædeligt, at indholdet falder i din smag.

Der er mulighed for at lave tilpasninger på din bruger i hyppigheden af nyhedsmails. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail: mail@avisfordele.dk, såfremt du vil høre nærmere.

Noté 1 sur 5 étoiles

Da varen ikke svarede til vores…

Da varen ikke svarede til vores forventning returnerede vi denne på 4.dagen. Vi betalte 45,00 kr. for retur label - og fik kvittering for returafsendelse. På trods af det hæver avisfordele prisen for varen (349,-). Nu er der snart gået en måned - og vi har ikke modtaget penge retur! Vi har klaget - og man undersøger stadig...
Det var første OG SIDSTE GANG vi handler hos avisfordele.dk

15 avril 2024
Avis spontané

Hej,

Jeg kan forstå, at du nu har været i dialog med vores kundeservice, og at sagen er blevet bragt i orden.

Vi beklager ulejligheden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus