Avisfordele Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God og venlig telefonbetjening. Nu er jeg spændt på, om firmaet reagerer på din henvendelse til dem. Venligst Stine ( Kirstine ) Johanseb

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget positiv oplevelse. Venlig og imødekommende person, der løste mit problem med det samme. Har købt flere ting gennem avisfordele, altid med godt resultat, efter denne oplevelse er jeg bestemt i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom hurtigt igennem telefonslusen. Jeg havde modtaget mails med værdibeviser til et arrangement. Var i tvivl om, jeg havde bestilt "dobbelt". Dette blev på den venligste måde forklaret og jeg blev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender mail med nye oplysninger til abonnementet, får auto generet svar om at der svares indenfor 24 timer. TRE DAGE senere stadig ikke hørt noget. Sender en REMINDER og får så svaret at der er fe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Éditeur de presse
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Espace Internet
  4. Agrégateur de voyages

Écrit par l'entreprise

VI SÆTTER TILFREDSHED HØJT: Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Skulle du dog opleve vanskeligheder, hører vi meget gerne fra dig. Vores vigtigste opgave er hurtigt at hjælpe dig videre og sikre brugervenlighed og tilfredshed. ____________________________________________ KUNDESERVICE ER TIL FOR DIG: Har du spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 9-14. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har kommentarer eller feedback, som kan hjælpe os til at blive endnu bedre. Henvend dig gerne til kundeservice på mail: avisfordele@jfm.dk eller tlf.: 65 45 58 59. ___________________________________________ DIN FORDELSKLUB - DIN AVIS: Mere end 100.000 modtager vores nyhedsbrev med gode tilbud til dig som abonnent. Som abonnent på én af vores aviser har du ekstra fordele hos Avisfordele. I vores oplevelsesunivers finder du et stort udvalg af rejser, ophold, foredrag, koncerter, busture, produkter til din bolig og meget mere. Få ekstra gode rabatter på udvalgte tilbud eller kom gratis med til eksklusive oplevelser med avisen. Vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg af oplevelser og produkter til dig. Derfor samarbejder vi med forskellige, udvalgte virksomheder og sammensætter de særlige fordelstilbud, som du finder på Avisfordele. ___________________________________________ Find os også på Facebook: https://www.facebook.com/avisfordele Avisfordele er drevet af: JFM P/S.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Forespørgsel

God service hurtigt svar tilbage på min mail.

8 décembre 2023

Hej Britta

Mange tak for din anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg modtog efter lang ventetid og…

Jeg modtog efter lang ventetid og adskillige telefonopkald, hvad jeg havde bestilt og betalt.
Problemerne har sikkert været undtagelsen, og da alt til sidst gik i hak, vil jeg ikke jamre for meget.

24 novembre 2023

Hej Bent

Det er selvfølgelig beklageligt, hvis du har oplevet forlænget ventetid på din vare.

Det glæder os, at du henvendte dig, så sagen kunne bringes i orden. Vi håber, du er glad for dit køb.

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe, såfremt du skulle opleve udfordringer igen en anden gang.

Ha' en god dag.

Der er

Der er - næsten - altid flotte tilbud.

26 novembre 2023

Hej Bjarne

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores tilbud falder i god jord.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte vare med forventet…

Bestilte vare med forventet leveringstid 3-5 dage, modtaget efter 14 dage!!!
2 mailhenvendelser til Avisfordele ikke besvaret !!!

14 novembre 2023

Hej Kurt

Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser.

Jeg har dog undersøgt nærmere med kundeservice, og vi kan desværre ikke se, der skulle være nogle mails fra dig ud fra de oplysninger, vi kan se. Du skal være meget velkommen til at skrive til kundeservice på mail@avisfordele.dk, så vi kan kigge nærmere på sagen.

På forhånd tak.

Ingen hjælp bliver snydt

Betaler og modtager defekt vare, som ingen reagerer på, da jeg vil have den byttet eller vil modtage den manglende del.

28 novembre 2023

Hej Ellen

Jeg har undersøgt sagen nærmere og kan forstå, at du i første omgang har henvendt dig til redaktionen, og ikke os hos Avisfordele - derfor er din henvendelse først kommet os til hænde denne uge.
Desuden lader jeg mig fortælle, at vores samarbejdspartner og leverandør af produktet, du har bestilt, har skrevet til dig af flere omgange vedrørende din klage.

Kundeservice informerer mig, at de ligeledes har skrevet til dig nu, og efter aftale med leverandøren, er der et nyt produkt på vej til dig.
Dog kan der forventes længere leveringstid grundet sidste uges Black Friday.

Vi håber, at du ser anderledes på sagen, og du er altid velkommen til at kontakte kundeservice, såfremt du oplever udfordringer. Vi er altid klar til at hjælpe.

God aften til dig.

Konstruktiv dialog!!!

Konstruktiv dialog!!!
Dags dato modtog vi en pakke med defekt figur

Efterfølgende kontaktede vi Henrik hos avisfordele
og fik en positiv oplevelse med efterfølgende vejledning til handling. Konstruktiv dialog der tog brodden af vores oplevelse. med venlig hilsen Knud Erik

27 novembre 2023

Hej Knud Erik

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du hurtigt kontaktede kundeservice vedrørende din defekte vare, så vi kunne tage hånd om sagen.

De fine ord er givet videre til Henrik.

Noté 4 sur 5 étoiles

I reagerede hurtigt på jeg ikke har…

I reagerede hurtigt på jeg ikke har modtaget min dvd med Rock Nalle. Så nu håber jeg, den bliver fundet og sendt hjem til mig.

21 novembre 2023

Hej IngeMarie

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du tog kontakt til os for at få hjælp.
Jeg kan forstå på Kundeservice, at du nu har modtaget cd'en - tak for at opdatere os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en vare til en god pris og med…

Jeg fik en vare til en god pris og med en rimelig kort leveringstid. Annoncen holdt hvad den lovede.

26 octobre 2023

Hej Ann

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Så kunne det ikke være bedre.

Hej Kirsten

Mange tak for din anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

At vi kan få vores avis videresendt til…

At vi kan få vores avis videresendt til fritidshuset på Fanø - for det meste virker det. Den sidste stjerne, der ikke er grøn, er, at jeg synes avisen er for dyr, vi er pensionister, og prisen er hele den enes pension for en måned, så vi overvejer at melde den fra, desværre.

Hej Ulla

Mange tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at I overveje at melde avisen fra.
Vi som fordelsklub har ikke medbestemmelse i prisen på avisen, men gør vores ypperste for at skabe ekstra værdi til jeres abonnement. Vi håber, I kan få glæde af de mange, forskellige oplevelser og produkter i vores univers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en forkert størrelse støvler

Bestilte en forkert størrelse støvler, det blev ordnet hurtigt og professionelt, så lige 5 stjerner herfra.

7 novembre 2023

Hej Kent

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du rakte ud, så sagen hurtigt kunne løses.

Ha' en god dag.

Gode tilbud

Jeg synes at der er nogle gode tilbud.

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

det fungerer godt og for et par dage…

det fungerer godt og for et par dage siden købte jeg en lommelygte som er som den blev beskrevet. Inge Lund, Odder

Hej Inge

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

var tilfreds med det produkt

var tilfreds med det produkt, som jeg købte

Hej Lise

Mange tak for din fine anmeldelse.

Så kunne det ikke være bedre.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus