AXELGAARD.orgAvis

TrustScore 2.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

AXELGAARD.org er et familieejet udlejningsbureau med hovedsæde i Outrup. Vi udlejer unikke sommerhuse og konferencesteder med plads til 50 personer. Vi har hænderne godt nede i den jyske muld, er altid klar til at udøve den bedste service vores kunder og tilbyder udlejning af unikke og større ejendomme til ferier, mærkedage og kurser ved Vestkysten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Havde booket natursuiten

Havde booket natursuiten, m spa. Den får vi så besked om at den er pludselig imod deres holdning omkring grøn natur. Øhh tam forklaring, i skriver jo også den er for dyr at reparere.
Men vi aflyste selvfølgelig, da det var pga spaen vi havde lejet den.
Jeg har sendt konto nr og det er nu mere end 1 uge siden. Har endnu ikke set mine penge er kommet retur.

Mon det er et penge problem de bøvler med ??

Tilføjet lør d. 6 september.
Ligefrem at kalde det 1 service, at vi blev oplyst omkring spaen, er måske lige i overkanten. Vi aflyste d 26, sendte konto nr samme dag.
Kan se på deres svar, de har tilbage betalt mig pengene.???? De er dog ikk på min konto endnu. På trods af jeg har rykket for dem 2 gange.

Redigeret mandag. D. 8 september. Nå men 13 dg om at returnere pengene ..

26 août 2025

Hej Donna
vi kontaktede dig før dit ophold, som en service, da udespaen i Natursuiten desværre er ude af drift og ikke står til at reparere - naturligvis med mulighed for at annullere- i forbindelse med spa nedbruddet, har vi gjort os andre overvejelser og har valgt et andet koncept der passer bedre til Natursuiten. Vi har overført beløbet, med ønsket at du har fundet et alternativ til dit ophold.
Axelgaard

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi lejede natur-suiten fra torsdag til…

Vi lejede natur-suiten fra torsdag til søndag. Selve beliggenheden var lækker – ikke langt fra Blåvand, Esbjerg m.m. – og der var en hyggelig lille skov, hvor man kunne gå ture med hunde. Personalet var desuden meget venlige.

Inden ankomst fik vi dog besked om, at spaen var gået i stykker, hvilket ikke gjorde den store forskel for os, da vi alligevel ikke havde planlagt at bruge den. Til gengæld oplevede vi andre problemer: Da vi trak gardinerne fra ved ankomsten, faldt hele gardinstangen ned, og en del af gulvpanelet var også løsnet. Spaen stod desuden tændt og larmede voldsomt. Da vi ankom uden for åbningstid på vagttelefonen, måtte vi selv forsøge at finde en måde at slukke den på. Det lykkedes aldrig, og vi endte med at sove den første nat med konstant larm fra spaen – oveni kom en robotplæneklipper, der midt om natten lyste ind ad vinduet og vækkede os.

Heldigvis blev spa-problemet hurtigt løst dagen efter af det flinke personale. Men den største udfordring kom nat nummer to: Vi var ikke blevet informeret om, at der skulle holdes fest i kursuslokalet. Selvom det ikke lå lige ved siden af, var musikken så høj, at vi først kunne falde i søvn ved 3-tiden. Når man tager hele vejen fra Sjælland for at leje en suite midt i naturen i Jylland, forventer man ro – ikke fest til langt ud på natten. Den sidste nat var der desværre også fest, dog med lidt lavere lydniveau.

Derudover var badeværelset dårligt indrettet, så hver gang vi gik i bad, sejlede gulvet i vand.

Alt i alt havde vi en dejlig tur i Jylland med mange gode oplevelser, men desværre trak de ærgerlige oplevelser i suiten helhedsindtrykket ned.

28 août 2025

Hej Emil
Tak for snakken - vi er kede af din oplevelse med larmen fra nabolaget. Vi skriver fremadrettet at der kan forekomme støj fra nabo, men det sker meget sjældent. Det glæder os at du har været tilfreds med vores personale og de andre mangler kunne være afhjulpet under dit ophold, men det var larmen der var din udfordring. Vi håber under alle omstændigheder at du har nydt opholdet hos Axelgaard.
Dit Axelgaard Team

Noté 4 sur 5 étoiles

Sommerhuset ved filsø

Virkelig fint hus, og smukke omgivelser. Rent og opryddeligt ved ankomst. Fin lille legeplads og fin mulighed for aktivitet med pool bord og bordtennis.

12 janvier 2025

Hej,
Det lyder som om du virkelig nød dit ophold i dette hus med smukke omgivelser. Det er altid dejligt at finde et rent og opryddeligt hus ved ankomst. De ekstra faciliteter som legepladsen, pool bordet og bordtennisbordet giver fantastiske muligheder for aktivitet og sjov for alle aldre. Tak for din positive feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi boede på det der blev kaldt et…

Vi boede på det der blev kaldt et badehotel. Det er reelt en nedslidt ejendom der ligger meget langt fra vandet og stranden. Køkkenet er stort set uden køkkenudstyr og badeværelser er gamle og slidte. Vi blev pålagt ekstragebyr for rengøring pga af at en grill ikke skulle være gjort ren ?? Den var ikke ren da vi kom

28 septembre 2024

Hej Oliver,
Vi er noget forundret over din anmeldelse - I var tilfredse indtil vi kontaktede Jer angående ekstra rengøring grundet I havde haft en hund med, hvilket ikke er tilladt.

Havde I haft nogen form for reklamationer under jeres ophold, ville vi med glæde have hjulpet Jer.

Klitgaarden er blandt gæsternes favoritter og vi oplever normalt ikke reklamationer men derimod kommer gæsterne gerne igen og igen.

AXELGAARD.org

Mangelfuld vedligehold af udendørsaktiviteter

Ringe service og mangelfuld vedligehold af udendørsaktiviteter.
Lejede AXELGAARD 21.-24. September. Multibane var fyldt med grene og blade. Udstyr til boldlege var ubrugelige. Ikke en pumpet bold eller pumpe. Hockeyudstyr var i stykker. Grill var ulækre og ikke rengjorte. Umuligt at få fat i vagttelefon. Andre lejere kom og spurgte om bistand for at få kontakt til deres såkaldte vagttelefon.

20 septembre 2023

Hej Hans,

Først og fremmest vil vi gerne beklage over, at din oplevelse på Axelgaard ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter pris på din tilbagemelding, da det giver os mulighed for at forbedre vores service og faciliteter.

Vi forstår din frustration vedrørende tilstanden af multibanen. Vi beklager, at den var dækket af lidt blade og grene under jeres besøg. Den pågældende uge blev vi ramt af det kraftigste september-blæsevejr i 5 år.

Vi har også gennemgået vores udstyr og bekræftet, at visse dele trængte til vedligeholdelse eller udskiftning. Disse problemer er nu blevet løst, og vores bolde er blevet pumpet med luft igen.

Angående rengøringen af grillene, så er det vores standardprocedure, at vores medarbejdere tjekker og rengør dem, hvis tidligere gæster har glemt det. Derfor undrer det os, at dette ikke var tilfældet under jeres besøg.

Vi er også overraskede over, at I ikke kunne komme i kontakt med os på vores vagttelefon. Vi modtog ikke nogen opkald den pågældende weekend, selvom vi normalt er tilgængelige alle dage, også i weekenden. Vi kan aflæse af vores rapport for indgående opkald, at i september 2023 har vi modtaget 17 opkald på vagttelefonen. Men altså ingen mellem d. 21-24. september.

Endnu engang tak for din tilbagemelding.
Med venlig hilsen,

AXELGAARD.org

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus