Bra SERVICE! Hade satt mig i en situation där jag missat att beställa strumpor till ståbord. Behövde dem akut på en onsdag och jag la ordern på nätet och följde upp med ett samtal till AZ Design. De... Voir plus
Råkade tyvärr skada ut för skada på produkten under transporten (alltså orsakad av fraktbolaget, inte AZ). Snabbt, hjälpsamt och mycket trevligt bemötande från AZ att komma fram till en bra lösning fö... Voir plus
lätt att göra en beställning och klicka sig fram, när man ska välja måttt, färg. Informativ order och hur man kan följa sin beställning. Mycket snabb på att svara per mail när man kontaktade för min l... Voir plus
AZ Design erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av möbler och inredning för offentlig miljö så som restauranger, caféer, hotell och företag. Showroom i Stockholm.
Träffgatan 2, våning 2, 136 44, Handen, Suède
Brett utbud där jag som företagare kan hitta allt jag behöver för kontoret. Bra priser och punktliga levereranser.

Réponse : AZ Design
Nöjd med min order som kom snabbt. Gått 2 veckor nu sedan, saknades en skruv och jag ringde in. De löste det väldigt bra, lade även in under www.azdesign se/sv/recensioner på deras sajt.

Réponse : AZ Design
Då jag precis flyttat så fanns behov av en stor mängd saker så som möbler och elektronik i den nya bostaden. Efter att ha spenderat timmar i köer och ännu mer i telefon till kundtjänster på många andra ställen så var det oerhört enkelt att beställa mitt nya skrivbord från AZ Design, Charlene fanns där direkt och hjälpte mig hitta precis de skrivbordet jag ville ha. Klockret bemötande, service utöver de vanliga och hade jag frågor så var det bara ett mail bort inte 1h i telefon. Har redan visat hemsidan för familj och släkt och flera fastnade direkt för flera saker och ser både mig själv och dem som återkommande kunder!

Réponse : AZ Design
Mycket trevligt och professionellt bemötande och snabb service!

Réponse : AZ Design
Bland de sämsta nånsin! Oseriöst bemötande.
Lagade 2 maträtter i min stekpanna. En med tomat. Stekpannan totalt förstörd.
Då svarar dem med att ”syran i tomaten förstör aluminium ”.
Så vi kan alltså inte laga mat i stekpannan? Den är helt förstörd o svart i botten efter 2 gånger? O de är pga tomaten?
Akta er!

Réponse : AZ Design
OBS! Retur bekostas av privat person och det är jättedyrt. Fick skicka tillbaka några tallrikar och priset för retur blev 550 SEK.

Réponse : AZ Design
Allt perfekt. Mycket bra produkt (pizzatallrikar) och supertrevlig kontakt och information.
Snabb leverans och mycket säkert packade varor.
AZ Design rekommenderar jag verkligen.

Réponse : AZ Design
Jag vill ge ett stort tack och den högsta möjliga beröm för den bästa kundservice jag någonsin upplevt! Kundtjänst var otroligt tydlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Trots att jag hade många frågor om höj- och sänkbara bord, hanterades de med tålamod och expertis. Allt förklarades på ett enkelt och begripligt sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen.

Bra SERVICE!
Hade satt mig i en situation där jag missat att beställa strumpor till ståbord. Behövde dem akut på en onsdag och jag la ordern på nätet och följde upp med ett samtal till AZ Design. De fixade så att strumporna skickades inom 1 timme och vi fick leverans dagen innan festen när de behövdes. Inget är omöjligt för dem och jag älskar när leverantörer hjälper till att lösa mina problem.

Réponse : AZ Design
Fick hem det smidigt och det funkar bra! Dock en del repor på skivan. Som tur var alla repor och skador på samma sida så fick bli undersidan av bordet!

Réponse : AZ Design
Jag beställde ett höj- och sänkbart skrivbord från AZ Design. Skrivbordet fick jag för ett mycket förmånligt pris, då det var ca 30% rea, vilket naturligtvis var mycket trevligt. Bordet är inte riktigt lika stabilt som andra höj- och sänkbara skrivbord jag har köpt tidigare, men det är på marginalen, och de andra skrivborden har varit dyrare. Där AZ Design verkligen briljerar är den extremt trevliga och tillmötesgående kundtjänsten. De representanter jag kontaktade om frågor kring skrivbordet var otroligt trevliga och kunniga. Jag får därför lov att ge toppbetyg, även om jag hade önskat mig lite mer stabilitet från skrivbordet.

Réponse : AZ Design
Ble en misforståelse ved bestilling, men dere rettet opp i feilen. Veldig fornøyd 😊

Réponse : AZ Design
Fått bra service och haft en bra dialog. Möblerna var jättesnygga.

Réponse : AZ Design
Hej, jag skulle vilja dela min erfarenhet av AZ Design onlinebutik. Jag kommer genast att säga att jag har både positiva och negativa intryck av den här butiken.
Sortiment: I butiken "AZ Design" hittade jag ett brett utbud av produkter, uteslutande inom design och interiör. Från möbler till dekorativa element finns det en mängd olika alternativ för att skapa en elegant interiör.
Kvalitet på varor: Varorna jag beställde var av riktigt hög kvalitet. Möblerna och inredningen hade en attraktiv design och höll länge utan några problem.
Leverans: AZ Designs leveransservice är snabb. Mina beställningar kom alltid i tid och förpackningen säkerställde varornas säkerhet.
Priser: Priserna i den här butiken är dock något högre än konkurrenterna. Detta gör det mindre överkomligt för mindre budgetar.
Kundtjänst: En annan nackdel var att när du kontaktar kundsupport får du ibland vänta länge på svar eller problemlösning.
Sammantaget tillhandahåller AZ Designs onlinebutik inredningsprodukter av hög kvalitet, men det är värt att överväga att det kan bli lite dyrt och vissa aspekter av tjänsten behöver förbättras.

Réponse : AZ Design
Efter att vi till slut fick kontakt med kundtjänst löste dom ärendet snabbt och smidigt. Vi fick en liten kompensation för skadorna vilket uppskattades.
Det mejl ni säger att ni skickat verkar inte ha kommit fram till mig. Kan ni skicka det på nytt?
Beställt två skrivbord som båda var skadade. Har kontaktat kundtjänst men inte fått något svar på två veckor. Värdelöst.

Réponse : AZ Design
Bra lätt kontakt med kundservice!
Tydlig leveransuppföljning och snabba svar.
Kände mig säker med hela köpet.

Réponse : AZ Design
En savoir plus sur les différents types d'avis.