4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 avis

Jeg har handlet hos Lynettens…

Jeg har handlet hos Lynettens Bådservice (baadsevice.dk i mere end 30 år, hos både første og anden generation. Jeg har altid mødt venlighed og velvilje, hvilket er grunden til at jeg er blevet ved med at komme der. Kristian gør sit bedste for at hjælpe og skaffe - nogen gange specielle ting til mine gennem årene omfattende renoveringer og projekter. Det lykkedes som regel i samarbejde at finde rigtige ting, den rigtige producent, eller alternativer og løse opgaven. Levering klares hurtigst muligt, med de udfordringer der nu ligger i både marked og forsendelser, men man kan jo altid aftale at komme forbi forretningen og hente tingene. Det er dejligt at der fortsat er en fysisk forretning med levende mennesker at besøge, og i nogen tilfælde også lige se produkter inden man køber.

2 octobre 2023

Meget kompetent rådgivning

Jeg har handlet i baadservice.dk i snart 18 år. Jeg har langet mange, mange penge over disken i den butik (også kaldet Lynettens Bådservice). Jeg har altid fået en god kompetent betjening. Det er et af de sjældne steder, hvor man stadig kan få personlig rådgivning, af personer med en dyb viden om det de snakker om. Det er guld værd. Det er en skam der bliver givet anmeldelser herinde, som er dårlige pga postdanmark. Sådanne anmeldelser hører til på postdanmarks side, ikke her.

22 septembre 2021

Ringede for at bestille en tekniker til…

Ringede for at bestille en tekniker til vores Wallas DT85 komfur som vi ikke kunne få igang. Havde selv set videoer på nettet og forsøgt uden held, så nu skulle vi have en tekniker. Talte med en utrolig kompetent herre, der kunne fortælle præcis hvad vi skulle gøre. Og det virker nu. Vi er SÅ glade for den gratis hjælp, så fremover når vi skal bruge hjælp vil vi kontakte Lynettens Bådservice.

2 juillet 2021

Udmærket service

Udmærket service, både i butikken og online, med hjælpsomme medarbejdere hvad enten det drejer sig om 2 skruer man lige står og mangler, eller større køb.

22 janvier 2021

Super service, elendig levering

Købte en VHF, den rigtige vare, rigtig god pris, fin service. Derefter går det galt:

Ikke alene er Postnord fem dage om at levere, de lægger pakken i en anden bydel.

Advar jeres ofre om den møgleverandør I bruger, eller send med GLS, DHL, Bring, DAO eller alle de andre firmaer, der kan levere hurtigt og korrekt.

4 septembre 2020

Ikke eksisterende service

For nogle uger siden mailede vi dem ang om de havde en bestemt vare med på bådmesse i Fredericia. Vi hørte aldrig noget. Så fandt vi deres stand på messen uden at det lykkedes os at få kontakt med en af deres 3-4 sælgere der bare stod og snakkede. Lidt senere gav vi dem en sidste chance. Efter at have stået i 5 min midt på deres "store" 8 kvm stand uden igen at det er lykkedes at få kontakt går vi igen vores vej. De havde kun interesse i at snakke med hinanden. Så var det jo heldigt at man kun skulle gå over på den anden side af "gaden" og ligge sine 6000 kr i en stand der virkelig ønskede at yde service.

5 mars 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit