Baby Balmy Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

En stjerne er en for meget!! I starten af juli bestilte jeg en bæresele. Efter utallige mails frem og tilbage med deres IA-kundeservice, er det stoppet med at besvarer mine mails, og det virker til at... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Placerede en ordre d. 2. Juli. Blev klar til udlevering d. 24. Juli, hvor jeg efter mange henvendelser til kundeservice, havde tabt tålmodigheden. Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke vill... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 stjerne er 1 for meget 6 uger siden bestilling, samt 5 uger siden de trak pengene og ingen pakke modtaget Følgende modtaget på mail for 3 uger siden Efter yderligere frem og tilbage med kur... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med mit køb. Det tog over fire uger at modtage varen, hvilket er længere end forventet. Selve produktet fungerer som forventet. Kommuni... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel – derfor kan der være lidt længere leveringstid end normalt 📦 . Oplever du det mindste problem, så skriv endelig til os på info@babybalmy.dk – vi finder altid en god løsning sammen 💛 ─── Hos BabyBalmy brænder vi for at støtte familier i hele landet og byder alle velkommen i vores BabyKlub. Vores mission er at skabe mere ro, bedre søvn og stærkere fællesskab omkring forældreskabet. Tak fordi du er en del af det 🌙

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ventet 3 uger på den Dreamsack…

Har ventet 3 uger på den Dreamsack tyngdepose som jeg bestilte da der på deres hjemmeside kom nye store størrelser til salg. Jeg har stadig intet modtaget. De har efterfølgende skrevet at det nu er forudbestillinger og sat en ny forventet dato.
Havde det fremgået af deres hjemmeside havde jeg aldrig bestilt hos dem.
Det giver utilfredse kunder når man bestiller en vare og efterfølgende skal vente en måned eller mere på at få varen leveret.

27 février 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustration over ventetiden, og vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt nok for dig, at der var tale om en forudbestilling.

Dog har det hele tiden stået på vores hjemmeside, at produktet var en forudbestillingsvare. Når en vare bliver udsolgt hos os, bliver den automatisk markeret som en forudbestilling med en forventet leveringstid. Derfor undrer det os lidt, at du ikke har set denne info.

Vi beklager naturligvis, hvis det ikke har været synligt nok, og vi tager din feedback til efterretning. Vi sørger for at holde dig løbende opdateret, og du vil snarest modtage en status på din levering.

Vi er sikre på, at du vil blive rigtig glad for din DreamSack, når den lander – den er hele ventetiden værd!

Bedste hilsner,
BabyBalmy 🌙

Pga lang leveringstid

Pga lang leveringstid, fik jeg refunderet mine penge og fik lov at beholde soveposen samtidig.
Problemet skulle være løst hos firmaet, så leveringstiden fremover er hurtig.
Se det er god stil !

13 mars 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Soveposen virkede ikke for os

Vi havde problemer med at få soveposen leveret til tiden, men fik ventetiden kompenseret, så er fuldt tilfredse med kundeservice.

Til gengæld virkede posen ikke for os. Vores datter triller altid om på maven og sover, og der er ikke noget fyld i bagsiden af posen, så når hun ligger på maven, bliver hun kold. Vi prøvede posen i flere uger. Den dag vi skiftede til en uvægtet sovepose forbedrede det hendes søvn med det samme.

15 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har hørt meget godt om deres…

Jeg har hørt meget godt om deres produkt, dog ikke endnu fået det prøvet af, men jeg synes det er ærgerligt, at der på deres hjemmeside står måneder, frem for kilo. Hvilket resultere i, at man ender med at bestille/lave en ny ordrer, da den første kilo mæssigt ikke passer til mit barn, til trods hun kun er 4 måneder. Man tænker ikke over, at gå ind under deres størrelses guide, da man forventer at den passer til ens baby grundet det er angivet i måneder ved bestilling, og ikke i kilo. Så det skal folk være opmærksom på inden bestilling. Og ydermere står der også i dragten en anden visning ift kilo, jeg føler simpelthen ikke at de har styr på det. Hvad skal man gå ud fra? Når de skriver så mange forskellige ting. Det er forvirrende og trættende. Og har den så den effekt den overhoved skal have? Ift ens baby vokser og man ikke ved, hvilke kilo man egentlig skal gå ud fra. Nu skal jeg bruge tid på at sende retur, hvilket er tidskrævende når man har en lille en, med en hård start på livet.

Svarer lige på jeres tilbagemelding her. Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers skal svare tilbage. Grunden til jeg ikke har taget den i brug endnu er jo fordi, at jeg ikke ved kilo mæssigt, hvad jeg skal påfører på mit barn, når i har angivet 3 forskellige informationer. Så tør man ikke tage det i brug, da man ikke vil ende med at give sit barn for mange kilo på sig, så det resultere i vuggedød, og på den anden side kan man ende med at lave en ny anmeldelse omkring at den ikke virker, da kiloene så ikke er svarene. 😅 så ja. Og grunden til mine to stjerner er simpelthen, at hvis folk ikke er opmærksom på kiloene, kan det ende utroligt galt, og i værste tilfælde vuggedød, hvilket ville være forfærdeligt.

23 février 2025

Réponse de Baby Balmy

Hej Molly, vi sætter pris på, at du tager dig tid til at give os feedback, selvom du ikke har haft mulighed for at prøve vores produkt endnu. Vi har fuld forståelse for, at størrelsesangivelserne kan være forvirrende, og vi undskylder oprigtigt for den frustration, det har medført.

Vi ønsker altid at forbedre os, og dit input er utroligt værdifuldt. Vi vil gennemgå vores størrelsesguide og produktbeskrivelser for at sikre, at de er klarere og mere konsekvente. I mellemtiden vil vores kundeserviceteam med glæde hjælpe dig med returneringen og med at finde den rigtige størrelse til dit barn. Du er velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne gøre det rigtige for dig!

Tyngdesovepose

Ligesom mange andre, havde jeg store problemer ved at få mit bestilte produkt til tiden. Dette er jeg også blevet kompenseret for.
Når dette er sagt, så er jeg super glad for det bestilte produkt, når det endelig kom frem.. Kvaliteten er meget bedre end en hos konkurrent, som jeg tidligere bestilt en tyngdesovepose hos.
De manglede stjerner, skyldes kommunikationen og håndteringen ved levering af produktet.
Selve tyngdesoveposen giver jeg 5 stjerner :)

30 janvier 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice
Har returneret en tyngdepose da den ikke havde en effekt og blev lovet mine penge tilbage nu 2 mdr efter den er sendt og de har modtaget har jeg stadig ikke fået mine vi penge på trods af at dao har bekræftet at den er blevet leveret ved dem

KØB IKKE HERFRA
Fik besked om refundering den 21/2 men idag 7/3 er pengene stadig ingen steder at se

19 décembre 2024

Hej Jasmin,

Jeg beklager de udfordringer, du har oplevet, og den frustration det har medført.

Jeg kan bekræfte, at vi nu har refunderet pengene til din konto. Nogle gange kan der desværre opstå forsinkelser i vores lagerbehandling, og det tager lidt tid at gennemføre en refundering, især når vi skal lokalisere pakker, der er markeret som leveret af fragtfirmaet. Vi beklager meget den ventetid, du har oplevet, og tak for din tålmodighed.

Vi stræber efter at svare vores kunder inden for 24 timer, men i visse tilfælde kan der opstå forsinkelser, hvilket vi beklager dybt. Vores mål er altid at levere en hurtig og effektiv kundeservice, og vi tager din feedback til os for at forbedre vores processer fremadrettet.

Tak for din forståelse, og vi håber, at du vil overveje at genoverveje din anmeldelse, nu hvor sagen er blevet løst. Hvis der er noget mere, vi kan gøre, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen. 🌙

Noté 1 sur 5 étoiles

Svarer ikke på mails og vil ikke refundere penge

Jeg fortrød købet og sendte pakken retur.
Efter flere dages ventetid (de lover svar indenfor 24 timer) modtog jeg en returlabel efter jeg selv måtte rykke dem.
14 dage efter har jeg stadig ikke modtaget en refundering.
DAO skriver at pakken er afleveret, firmaet kan ikke finde den (?!) og de svarer ikke på mine mails.

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her.

De overholder ikke hvad de skriver på deres hjemmeside og jeg tror ikke jeg ser skyggen af de knap 500kr jeg har betalt for tyngdeposen.
Find et andet sted at handle!

20 février 2025

Hej Daniella,

Noté 1 sur 5 étoiles

Mærket på sovepose sidder helt oppe i…

Mærket på sovepose sidder helt oppe i halsen på den, så du er NØDT til at klippe det af inden brug. De skriver også, at den skal vaskes.. Gør man dette, kan man IKKE få pengene retur!! Vildt dårlig service!!

17 février 2025

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager eventuelle misforståelser omkring mærket på soveposen. Det lyder til, at der har været en forvirring vedrørende vores mærkning. Det pris- eller brandmærke, du nævner, er naturligvis designet til nemt at kunne fjernes før brug, og det påvirker ikke din mulighed for at returnere produktet.

Jeg vil gerne klarlægge, at du absolut har mulighed for at benytte vores 30-dages søvngaranti. Under denne garanti kan du afprøve soveposen og stadig få fuld returret, selv hvis du vælger at fjerne mærket og vaske produktet, så længe det returneres inden for garantiperioden.

Hvis der har været nogen misforståelse i kommunikationen omkring dette, vil jeg gerne undskylde. Vi stræber efter at være så klare og gennemsigtige i vores politikker som muligt for at sikre, at alle vores kunder føler sig trygge ved deres køb.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om brugen af din søvngaranti, eller hvis du har brug for hjælp til processen med at returnere produktet. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du er helt tilfreds med din oplevelse hos os.

Tak for din tålmodighed og forståelse. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Langsom levering, problemer med retur

Hjemmeside lover hurtig levering. Der gik 14 dage, og jeg endte derfor med at finde en anden løsning i mellemtiden.
Skriver, at jeg gerne vil returnere soveposen, da retur på hjemmesiden ikke virker. Får mailkontakt med medarbejder, der sender pakkelabel.
Sender pakken og skriver efter 14 dage. De mener ikke, at den er modtaget. Har ikke hørt fra dem igen.
Har kontaktet DAO, de siger, at det er virksomheden, jeg skal have fat i.
Prøver at sende mails igen fremadrettet - savner et telefonnummer.

12 février 2025

Hej Sabine,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager virkelig de udfordringer, du har haft med både levering og returprocessen – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi har tidligere haft nogle logistiske udfordringer, hvilket desværre har resulteret i forsinkelser for en del kunder. Heldigvis er vi tilbage til vores normale leveringstid på 1-2 hverdage, så fremtidige ordrer bliver leveret hurtigt og uden problemer.

Angående din retur, jeg vil forsikre dig om, at vi har behandlet din sag, og dine penge er blevet refunderet. Du skulle have modtaget en bekræftelse på dette. Hvis dette ikke er tilfældet, må du meget gerne kontakte os hurtigst muligt, så vi kan sikre, at alt er som det skal være.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og svartider, og jeg håber, at vi kan genoprette din tillid til os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller mangler noget, så tøv ikke med at skrive til os – vi står klar til at hjælpe.

Tak for din tålmodighed! 😊

Super kundeservice

Dreamsacken har haft virkelig god effekt på putningen! Derudover er deres kundeservice helt i top. Super hurtig svartid og venlig at kommunikere med!

10 février 2025

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid. 12 dage gik der før jeg modtog varen - selvom der på hjemmesiden intet stod om lang levering eller restordre. Og det virkede til, at den kun blev afsendt, fordi jeg skrev til kundeservice og hørte om den snart var på vej. Kundeservice svarede dog hurtigt, det skal de have. Og så blev den sendt derefter.

Vægt-soveposen har desværre ikke været en succes for vores dreng. Men produktet er ellers fint.

9 janvier 2025

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg beklager den lange leveringstid, du oplevede. Det var bestemt ikke vores intention, og det er ikke standarden for vores service. Vi arbejder konstant på at forbedre vores logistiske processer for at undgå sådanne forsinkelser i fremtiden.

Det glæder mig at høre, at vores kundeservice reagerede hurtigt på din henvendelse og fik sendt din ordre afsted. Vi forstår dog, at selv med hurtig service efter din henvendelse, var den samlede ventetid ikke acceptabel, og for det beklager vi.

Hvad angår produktet, er jeg ked af at høre, at vægt-soveposen ikke har fungeret for jeres dreng. Selvom det er rart at vide, at du finder produktet fint, er det vigtigt for os, at det også lever op til dine forventninger til funktion. Vi tilbyder en 30-dages søvngaranti, så hvis du stadig er inden for denne periode, kan du returnere produktet for en refusion.

Endnu en gang beklager vi de udfordringer, du har oplevet, og vi håber at kunne genoprette din tillid til vores mærke. Hvis der er yderligere, vi kan hjælpe med, eller hvis du har andre spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. 🌙

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu bestilte jeg trods de dårlige…

Nu bestilte jeg trods de dårlige anmeldelser. Soveposen kom på en dag, så der må have været for lidt lager til jul. Soveposen virker og er i god kvalitet. Min søn på 10 måneder havde MANGE opvågninger, fordi han kravlede og møffede i søvne. Resulterede i han sad fast i hjørnet med sit hoved eller lå helt krøllet sammen og skreg. Det gør han ikke mere. Han prøver at møffe, men posen giver ro. Vi har ikke haft en eneste af sådan en opvågning siden han kom i posen. Kan kun anbefale hvis jeres barn gør det samme.

7 février 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Langsom levering og sløj service

Jeg bestilte soveposen den 09.12, og modtog den først 28.12..
Jeg kontakter dem efter en uge, hvor jeg får at vide, at der er lang leveringstid pga. jul - og det skulle stå på hjemmesiden. Det har jeg dog ikke set nogle steder, så måske det skulle have været skiltet tydeligere?

Den 18.12 modtager jeg en besked om, at de som undskyldning vil tilbyde en sovepose i den næste størrelse, og det vil jeg automatisk modtage en besked om, når soveposen er leveret. Den besked har jeg stadig ikke fået,

Udover det, så har soveposen desværre ikke haft den store effekt for os.

28 décembre 2024

Hej Sara,

Tak for din feedback. Jeg beklager de udfordringer, du oplevede med leveringen af din sovepose, særligt omkring julen, hvor vores leveringstid desværre blev længere end forventet. Vi arbejder på at sikre, at vores hjemmeside altid giver den mest præcise og synlige information om leveringstider.

Vedrørende den gratis sovepose, som blev tilbudt som kompensation, beklager jeg, hvis du ikke har modtaget beskeden med det samme. Du skulle have modtaget beskeden om din gratis Dreamsack som en del af vores undskyldning for forsinkelsen nu. Jeg håber, dette tilbud er kommet frem til dig.

Vi er nu tilbage til vores normale leveringstid på 1-2 hverdage, og vi håber, dette vil forbedre din fremtidige oplevelse med os.

Endnu en gang, undskyld for ulejligheden, og tak for din tålmodighed og forståelse. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Intet mirakelmiddel, men soveposen virker

Vi har gode erfaringer med soveposen efter en uges brug.

Den reducerer antallet af opvågninger, når vores dreng på 4 måneder, kommer ind i sine lette søvnfaser. Derfor sover han mærkbart længere ved den første putning efter et godt skvat modermælkserstatning - 5,5 timer i dag!

Resten er natten er ca. det samme med opvågninger hver 1-2 time og perioder, hvor han ikke vil sove. Hvis han er urolig ved putning og ikke virker klar til at sove, bliver han det heller ikke af at komme i posen. Hvis han bliver sulten, vågner han også - helt som han plejer.

Det har således ikke været det mirakelmiddel, som den heftige markedsføring giver indtryk af, men alt i alt en fin effekt.

Levering på 2 dage.

7 février 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus