En stjerne er en for meget!! I starten af juli bestilte jeg en bæresele. Efter utallige mails frem og tilbage med deres IA-kundeservice, er det stoppet med at besvarer mine mails, og det virker til at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Placerede en ordre d. 2. Juli. Blev klar til udlevering d. 24. Juli, hvor jeg efter mange henvendelser til kundeservice, havde tabt tålmodigheden. Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke vill... Voir plus
1 stjerne er 1 for meget 6 uger siden bestilling, samt 5 uger siden de trak pengene og ingen pakke modtaget Følgende modtaget på mail for 3 uger siden Efter yderligere frem og tilbage med kur... Voir plus
Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med mit køb. Det tog over fire uger at modtage varen, hvilket er længere end forventet. Selve produktet fungerer som forventet. Kommuni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel – derfor kan der være lidt længere leveringstid end normalt 📦 . Oplever du det mindste problem, så skriv endelig til os på info@babybalmy.dk – vi finder altid en god løsning sammen 💛 ─── Hos BabyBalmy brænder vi for at støtte familier i hele landet og byder alle velkommen i vores BabyKlub. Vores mission er at skabe mere ro, bedre søvn og stærkere fællesskab omkring forældreskabet. Tak fordi du er en del af det 🌙
Coordonnées de contact
Danemark
- info@babybalmy.dk
- babybalmy.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Har ventet 3 uger på den Dreamsack…
Har ventet 3 uger på den Dreamsack tyngdepose som jeg bestilte da der på deres hjemmeside kom nye store størrelser til salg. Jeg har stadig intet modtaget. De har efterfølgende skrevet at det nu er forudbestillinger og sat en ny forventet dato.
Havde det fremgået af deres hjemmeside havde jeg aldrig bestilt hos dem.
Det giver utilfredse kunder når man bestiller en vare og efterfølgende skal vente en måned eller mere på at få varen leveret.

Pga lang leveringstid
Pga lang leveringstid, fik jeg refunderet mine penge og fik lov at beholde soveposen samtidig.
Problemet skulle være løst hos firmaet, så leveringstiden fremover er hurtig.
Se det er god stil !
Soveposen virkede ikke for os
Vi havde problemer med at få soveposen leveret til tiden, men fik ventetiden kompenseret, så er fuldt tilfredse med kundeservice.
Til gengæld virkede posen ikke for os. Vores datter triller altid om på maven og sover, og der er ikke noget fyld i bagsiden af posen, så når hun ligger på maven, bliver hun kold. Vi prøvede posen i flere uger. Den dag vi skiftede til en uvægtet sovepose forbedrede det hendes søvn med det samme.
Jeg har hørt meget godt om deres…
Jeg har hørt meget godt om deres produkt, dog ikke endnu fået det prøvet af, men jeg synes det er ærgerligt, at der på deres hjemmeside står måneder, frem for kilo. Hvilket resultere i, at man ender med at bestille/lave en ny ordrer, da den første kilo mæssigt ikke passer til mit barn, til trods hun kun er 4 måneder. Man tænker ikke over, at gå ind under deres størrelses guide, da man forventer at den passer til ens baby grundet det er angivet i måneder ved bestilling, og ikke i kilo. Så det skal folk være opmærksom på inden bestilling. Og ydermere står der også i dragten en anden visning ift kilo, jeg føler simpelthen ikke at de har styr på det. Hvad skal man gå ud fra? Når de skriver så mange forskellige ting. Det er forvirrende og trættende. Og har den så den effekt den overhoved skal have? Ift ens baby vokser og man ikke ved, hvilke kilo man egentlig skal gå ud fra. Nu skal jeg bruge tid på at sende retur, hvilket er tidskrævende når man har en lille en, med en hård start på livet.
Svarer lige på jeres tilbagemelding her. Da jeg ikke ved, hvordan jeg ellers skal svare tilbage. Grunden til jeg ikke har taget den i brug endnu er jo fordi, at jeg ikke ved kilo mæssigt, hvad jeg skal påfører på mit barn, når i har angivet 3 forskellige informationer. Så tør man ikke tage det i brug, da man ikke vil ende med at give sit barn for mange kilo på sig, så det resultere i vuggedød, og på den anden side kan man ende med at lave en ny anmeldelse omkring at den ikke virker, da kiloene så ikke er svarene. 😅 så ja. Og grunden til mine to stjerner er simpelthen, at hvis folk ikke er opmærksom på kiloene, kan det ende utroligt galt, og i værste tilfælde vuggedød, hvilket ville være forfærdeligt.

Tyngdesovepose
Ligesom mange andre, havde jeg store problemer ved at få mit bestilte produkt til tiden. Dette er jeg også blevet kompenseret for.
Når dette er sagt, så er jeg super glad for det bestilte produkt, når det endelig kom frem.. Kvaliteten er meget bedre end en hos konkurrent, som jeg tidligere bestilt en tyngdesovepose hos.
De manglede stjerner, skyldes kommunikationen og håndteringen ved levering af produktet.
Selve tyngdesoveposen giver jeg 5 stjerner :)
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice
Har returneret en tyngdepose da den ikke havde en effekt og blev lovet mine penge tilbage nu 2 mdr efter den er sendt og de har modtaget har jeg stadig ikke fået mine vi penge på trods af at dao har bekræftet at den er blevet leveret ved dem
KØB IKKE HERFRA
Fik besked om refundering den 21/2 men idag 7/3 er pengene stadig ingen steder at se

Réponse de Baby Balmy
Fra første nat med soveposen har vores…
Fra første nat med soveposen har vores søn sovet som en bjørn i hi. 🐻
Svarer ikke på mails og vil ikke refundere penge
Jeg fortrød købet og sendte pakken retur.
Efter flere dages ventetid (de lover svar indenfor 24 timer) modtog jeg en returlabel efter jeg selv måtte rykke dem.
14 dage efter har jeg stadig ikke modtaget en refundering.
DAO skriver at pakken er afleveret, firmaet kan ikke finde den (?!) og de svarer ikke på mine mails.
Jeg vil ikke anbefale nogen at handle her.
De overholder ikke hvad de skriver på deres hjemmeside og jeg tror ikke jeg ser skyggen af de knap 500kr jeg har betalt for tyngdeposen.
Find et andet sted at handle!

Konsistent god søvn
Vores baby har sovet 6-7 timer hver nat siden vi begyndte at bruge DreamSack.
Mærket på sovepose sidder helt oppe i…
Mærket på sovepose sidder helt oppe i halsen på den, så du er NØDT til at klippe det af inden brug. De skriver også, at den skal vaskes.. Gør man dette, kan man IKKE få pengene retur!! Vildt dårlig service!!

Réponse de Baby Balmy
Hurtig levering, produktet lever op til forventningerne
Bestilte DreamSack torsdag og havde den ved døren fredag morgen. Meget imponeret over den hurtige levering og kvaliteten af produktet. Det lever helt op til de gode anmeldelser, jeg havde læst. Takj!
Soveposen virker beroligende på vores…
Soveposen virker beroligende på vores søn, og soveposen er i god kvalitet. Det er dog virkelig lang leveringstid, og for lidt kommunikation omkring levering..
Langsom levering, problemer med retur
Hjemmeside lover hurtig levering. Der gik 14 dage, og jeg endte derfor med at finde en anden løsning i mellemtiden.
Skriver, at jeg gerne vil returnere soveposen, da retur på hjemmesiden ikke virker. Får mailkontakt med medarbejder, der sender pakkelabel.
Sender pakken og skriver efter 14 dage. De mener ikke, at den er modtaget. Har ikke hørt fra dem igen.
Har kontaktet DAO, de siger, at det er virksomheden, jeg skal have fat i.
Prøver at sende mails igen fremadrettet - savner et telefonnummer.

Super kundeservice
Dreamsacken har haft virkelig god effekt på putningen! Derudover er deres kundeservice helt i top. Super hurtig svartid og venlig at kommunikere med!
Utrolig lang leveringstid
Utrolig lang leveringstid. 12 dage gik der før jeg modtog varen - selvom der på hjemmesiden intet stod om lang levering eller restordre. Og det virkede til, at den kun blev afsendt, fordi jeg skrev til kundeservice og hørte om den snart var på vej. Kundeservice svarede dog hurtigt, det skal de have. Og så blev den sendt derefter.
Vægt-soveposen har desværre ikke været en succes for vores dreng. Men produktet er ellers fint.

Réponse de Baby Balmy
Nu bestilte jeg trods de dårlige…
Nu bestilte jeg trods de dårlige anmeldelser. Soveposen kom på en dag, så der må have været for lidt lager til jul. Soveposen virker og er i god kvalitet. Min søn på 10 måneder havde MANGE opvågninger, fordi han kravlede og møffede i søvne. Resulterede i han sad fast i hjørnet med sit hoved eller lå helt krøllet sammen og skreg. Det gør han ikke mere. Han prøver at møffe, men posen giver ro. Vi har ikke haft en eneste af sådan en opvågning siden han kom i posen. Kan kun anbefale hvis jeres barn gør det samme.
Langsom levering og sløj service
Jeg bestilte soveposen den 09.12, og modtog den først 28.12..
Jeg kontakter dem efter en uge, hvor jeg får at vide, at der er lang leveringstid pga. jul - og det skulle stå på hjemmesiden. Det har jeg dog ikke set nogle steder, så måske det skulle have været skiltet tydeligere?
Den 18.12 modtager jeg en besked om, at de som undskyldning vil tilbyde en sovepose i den næste størrelse, og det vil jeg automatisk modtage en besked om, når soveposen er leveret. Den besked har jeg stadig ikke fået,
Udover det, så har soveposen desværre ikke haft den store effekt for os.

Réponse de Baby Balmy
Intet mirakelmiddel, men soveposen virker
Vi har gode erfaringer med soveposen efter en uges brug.
Den reducerer antallet af opvågninger, når vores dreng på 4 måneder, kommer ind i sine lette søvnfaser. Derfor sover han mærkbart længere ved den første putning efter et godt skvat modermælkserstatning - 5,5 timer i dag!
Resten er natten er ca. det samme med opvågninger hver 1-2 time og perioder, hvor han ikke vil sove. Hvis han er urolig ved putning og ikke virker klar til at sove, bliver han det heller ikke af at komme i posen. Hvis han bliver sulten, vågner han også - helt som han plejer.
Det har således ikke været det mirakelmiddel, som den heftige markedsføring giver indtryk af, men alt i alt en fin effekt.
Levering på 2 dage.
God service og fantastisk produkt. Vi har fået effektiv resultat.
Super hurtig levering og produkt af god…
Super hurtig levering og produkt af god kvalitet. Bestilte og pakken kom 1 døgn efter.
L’expérience Trustpilot