Zdecydowanie polecam mimo wszystkich negatywnych komentarzy!!! 23.09 zamówiłem wózekCybexCoya z pałąkiem 24.09 dostawa wózka 25.09 dostawa pałąka. Przesyłka była podzielona na dwie paczki, na... Voir plus
najgorszy dziecięcy sklep internetowy z jakim miałam do czynienia. zamówienie przyszło szybko i produkt był zgodny z zamówionym ale reklamacja to jakiś koszmar. Mailowo od razu uznano moją reklamacje... Voir plus
Otrzymałam zupełnie inny produkt niz zamawiałam. Bardzo słaby kontakt- Pan odpisywał na maile co 3 dni. Podobno wysyłał kuriera po odbior paczki-Proszenie się o zwrot trwało 2 tygodnie- niestety s... Voir plus
Nie polecam!!!! Zamówiona została hulajnoga, dostępna na stronie wszystko super,.. po czym mijają dni a przesyłki nie ma, wchodzę więc sprawdzić co się dzieje, no cóż brak na magazynie towaru proszę... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Nie polecam tego sklepu
Nie polecam tego sklepu. Moje doświadczenie z realizacją zamówienia było bardzo rozczarowujące. Termin nie został dotrzymany, a cała sytuacja wiązała się z niepotrzebnym stresem i stratą czasu. Przy zakupie liczyłam na rzetelną obsługę i realizację zgodnie z deklaracjami, jednak moje oczekiwania nie zostały spełnione. Obsługa klienta nie stanęła na wysokości zadania, a cała sytuacja pozostawiła bardzo negatywne wrażenie. Finalnie anulowałam zamówienie. Z pewnością nie zdecyduję się na kolejne zakupy i nie polecam tego sklepu.
Najpierw złożyłam zamowienie, później przeczytałam poniższe opinie.
Zaniepokojona zadzwoniłam na obsługę klienta babyhit, gdzie pani zapewniła mnie, że wszystko przebiegnie tak jak w opisie - wysyłka w 24h, a wszystkie te opinie są czynem nieuczciwej konkurencji. Dalej nieprzekonana ale stwierdziłam, że poczekam. Złożyłam zamówienie w piątek, w poniedziałek przesyłka była u mnie.
Obsługa - przemiła
Czas realizacji - turbo szybki.
Naprawdę polecam, a babyhit życzę by uporali się z nieprzychylnymi komentarzami.
Jak ja żałuję zakupu w tym pseudo…
Jak ja żałuję zakupu w tym pseudo sklepie. Brak towaru, brak kontaktu, brak podstaw uczciwego handlu. Obok reklamy tego czegoś powinien wyskakiwać od razu czerwony znak STOP. Nie kupujcie tutaj, nawet jak Was omamią trochę niższą ceną.
Oferta mowi o wysylce w 24h i od kilku…
Oferta mowi o wysylce w 24h i od kilku DNI nie moge sie doprosic o wyslane produktu! Oszusci!
Zamówienie złożone ponad 2 tygodnie
Zamówienie złożone ponad 2 tygodnie, brak wysyłki przez ten czas pomimo, że na stronie cały czas widnieje czas dostawy 3 dni. Dzwoniąc za każdym razem podają inny termin wysyłki. Firma katastrofa
Dramat
Dramat. Nie kupujcie nic w tym sklepie! Kupilam przyczepkę rowerową za 1300 zł. Tydzień po dostałam informację mailową że cena była pomylona i albo mam teraz dopłacić 300 zł albo nie mogą mi jej wysłać. Więc zrezygnowałam z zakupu ale oczekiwałam pieniędzy natychmiast bo to był błąd ze strony sklepu. Zostałam poinformowana że do 14 dni roboczych będę miała pieniądze (co jest absurdem bo zablokowali mi 1300 zl!) Dziś mija kolejne 2 tygodnie od tego maila i dostaje informacje że zlecono mi zwrot i mam od dziś czekać 7 dni roboczych. Kpina, żenada i jedno wielkie nieporozumienie. To jest dla mnie niemożliwe, że ten sklep ma prawo istnieć po tylu fatalnych opiniach. Dno totalne.
Omijać z daleka
Omijać z daleka. Złożyłam zamówienie 5 maja, 7 maja je anulowałam. Sklep odczytał maila i w ten sam dzień pytał dlaczego chcę anulować zamówienie. Dziś minął termin zwrotu niemałej kwoty 4900 zł a sklep nie przekazał przelewu tłumacząc się, że oni anulowali zamówienie 13 maja jakby to miało dla mnie jakiekolwiek znaczenie. Jutro sprawa trafia do sądu. Szkoda nerwów czasu i pieniędzy na tego sprzedawcę.
Brak magazynowy
Zamówienie zostało opłacone ponad 14 dni temu i przez cały ten czas nie zostało wysłane. Po kontakcie z infolinią otrzymałam informację, że przesyłka dotrze kurierem w ciągu 2 dni. Niedługo później dostałam jednak e-mail z anulowaniem zamówienia.
Zwrot pieniędzy został wykonany sprawnie i za to dodatkowa gwiazdka, ale cała sytuacja była bardzo rozczarowująca i wprowadzała klienta w błąd. Gdybym od początku otrzymała rzetelną informację o braku dostępności produktu, mogłabym zamówić go gdzie indziej dużo wcześniej.
Odradzam ten sklep
Odradzam ten sklep , podają błędne informacje o fotelikach , opisują że foteliki mają funkcje typu regulowanie szerokości fotelika czy odchylanie oparcia , nie ma takich funkcji w foteliku !! Totalnie kłamią !
Zamówienie złożone 1 maja
Zamówienie złożone 1 maja. Miało przyjść 5-6, zero informacji na temat opóźnienia. 12 maja po wykonaniu telefonu na infolinię dostałam informację że towar jest przyjmowany do magazynu i przesyłkę wyślą w ten sam dzień. Po 2 dniach, ta sama śpiewka na infolinii, że towar jest przyjmowany do magazynu. Pomijam dalszą możliwość składania zamówienia na produkt którego nie posiadają fizycznie. 2 tygodnie czekania, Pani na infolinii nawet nie przeprosiła za sytuację. Poprosiłam o anulację zamówienia, bo to są kpiny z klienta, że można tak oszukiwać i bezczelnie kłamać dzień po dniu.
Bardzo dluga dostawa towaru, problemy z komunikacja.
Infomacje na stronie sa nieprawdziwe. Firma jest niepoważne. Jezeli Wysyłka opisana jest jako 2 dni zostanie wyslana za 3 tygodnie... przy dobrych wiatrach, brak jakichkolwiek infromacji zwrotnych i ciagle przekladanie teminu. Nie polecam.
Zdecydowanie ODRADZAM!
Zdecydowanie ODRADZAM!
17 kwietnia zamówiłam dwa talerzyki dla dziecka. Dzisiaj jest 11 maja, a towaru wciąż nie ma. Nikt nie odpowiada na moje wiadomości. Podczas rozmów telefonicznych obsługa kłamie, twierdząc, że wysyłka nastąpi w przyszłym tygodniu, po czym oczywiście nikt nic nie wysyła. Po kolejnym telefonie – ta sama sytuacja i kolejna obietnica wysyłki za tydzień.
Na stronie widnieje informacja, że towar jest dostępny, a bardzo zależało mi na szybkiej dostawie! Marka „Oxo” ma swój oficjalny sklep, w którym produkty szybko się wyprzedają, ale oni są rzetelni i zawsze informują o braku dostępności. Tutaj sytuacja jest zupełnie inna – to jawne wprowadzanie klienta w błąd!
Oczekuję niezwłocznego kontaktu i zwrotu pieniędzy! NAJGORSZY SKLEP!
Nie polecam zakupów w Babyhit
Nie polecam zakupów w Babyhit. Zamówiłam wózek Cybex Orfeo z dostawą 24h, a otrzymałam zupełnie inny produkt.
Sklep nie był w stanie naprawić swojego błędu w rozsądnym czasie – mimo pilnej sytuacji (wyjazd), uzależniono wysyłkę właściwego wózka od wcześniejszego zwrotu błędnego towaru, co całkowicie przekreśliło możliwość skorzystania z zamówienia.
Jedyny plus to zamówienie kuriera po odbiór, jednak to zdecydowanie za mało przy takiej pomyłce.
Transakcja przebiegła pomyślnie
Transakcja przebiegła pomyślnie, czas realizacji był dłuższy niż deklarowany przez sklep ale wszystko w ciągu 2 tygodni zostało dostarczone zgodnie z zamówieniem .
Z pełnym przekonaniem odradzam zakupy…
Z pełnym przekonaniem odradzam zakupy na babyhit.pl.
Zamówienie na fotelik samochodowy za niemal 1300 zł złożyłam 30.03. Na stronie widniała informacja o realizacji w ciągu 9 dni. Mimo że w międzyczasie były święta, dałam sklepowi dodatkowy czas. Niestety – bez żadnego efektu.
Po upływie deklarowanego terminu skontaktowałam się ze sklepem. Otrzymałam zapewnienie, że produkt będzie dostępny w następnym tygodniu, a wysyłka zajmie kolejne 2–3 dni. Minął tydzień – brak zmian. Kolejny kontakt – ta sama odpowiedź. I jeszcze raz dokładnie to samo.
Dziś, 27 kwietnia, dostałam maila, że fotelik będzie… w przyszłym tygodniu.
Trudno to nazwać inaczej niż wprowadzaniem klienta w błąd. Sklep deklaruje krótkie terminy realizacji, mimo że – jak się później okazuje – nie posiada towaru na stanie, a nawet nie ma go dostępnego u producenta.
Brak rzetelnej informacji, powtarzane w kółko puste obietnice i całkowite lekceważenie czasu klienta. Przez niemal miesiąc moje pieniądze były zamrożone bez żadnych konkretów.
Jedyny finał tej „współpracy” to anulowanie zamówienia.
Jeśli ktoś ceni swój czas, pieniądze i spokój – zdecydowanie powinien omijać ten sklep.
Przestrzegam
Przestrzegam, nigdy u nich. Tyle kupuję i pierwszy raz tak mnie zwodzili i oszukiwali i wszystko z uśmiechem na ustach. Kupiłam fotelik 1250zl w dniu 09.04.2026. Termin dostawy 3 dni , potrzebny do majówki. Po tygodniu zaczęłam się upominać to ciągle inna wersja dostawy gwarantujący, że zaraz paczka będzie nadana . W ostateczności i po zapewnieniach, że to już oczywiście śpiewka że dostawca nie dostarczył. Kazałam anulować zamówienie i oddać pieniądze to teraz będę się szarpać o zwrot. Ostatecznie zamówiłam w innej firmie bo wyjazd niebawem. Po innych komentarzach widzę że to firma oszukująca ludzi . A takie nie powinny działać na rynku, sprawę zgłaszam do Uokik. A jeśli Kady nie otrzymam to na policję. Wyłudzenie kasy . Nigdy więcej 😞
Zdecydowanie odradzam ten sklep
Zdecydowanie odradzam ten sklep. Przy zamówieniu czas dostawy miał wynosić 2 dni, a w praktyce byłam przez kilka dni zwodzona kolejnymi terminami – najpierw początek tygodnia, potem środa/czwartek, później piątek, a ostatecznie okazało się, że dostawa ma być dopiero we wtorek. To nie jest opóźnienie – to wprowadzanie klienta w błąd i brak jakiejkolwiek organizacji. Za każdym razem zapewnienia, które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Strata czasu i nerwów. Finalnie zrezygnowałam z zamówienia i na pewno więcej tu nie wrócę. Jeśli ktoś liczy na szybką realizację albo rzetelną informację, to zdecydowanie nie tutaj.
Nie polecam!
Nie polecam!
Sklep zapewnia klientów na stronie informacjami o 100% zadowolonych klientów i ekspresowej wysyłce. W rzeczywistości sprzedaje produkty których nawet nie ma na stanie magazynowym.
Zamówienie złożone 13.03 do dnia dzisiejszego (tj. 20.04) nie zostało zrealizowane. Co tydzień dostaje tą samą informację - w tym tygodniu spodziewamy się dostawy. Myśle, że tego typu informacje są mocno niekompetentne i świadczące o braku poszanowanie zarówno do klienta jak i do producenta (w tym przypadku chodzi o chicco). Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.
Skrajnie nieuczciwe podejście
Skrajnie nieuczciwe podejście. Przy produkcie widnieje informacja 'wysyłka 24h', a w rzeczywistości od 3 tygodni nie widzę ani towaru, ani pieniędzy. Codzienne zbywanie klienta i wmawianie, że wysyłka nastąpi pod koniec tygodnia, to standardowa śpiewka tego sklepu. Brak szacunku do czasu i pieniędzy klienta. Odstępuję od umowy i żądam zwrotu środków wraz z odsetkami. Nie dajcie się nabrać na ich fałszywe terminy dostaw!