Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Læste på deres hjemmeside, at man kunne ringe og få en uforpligtende og gratis samtale. Man kunne ringe alle ugens dage, så jeg ringede en lørdag formiddag, men ingen tog telefonen. Kl. 20:20 lørdag a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cabinet d'avocats
  2. Avocat spécialisé en droit de la faillite
  3. Avocat spécialisé en droit du travail
  4. Avocat
  5. Services juridiques

Informations provenant de diverses sources externes

Vi er et landsdækkende advokatfirma, som er specialiseret i insolvens, ansættelsesret og som forsvarsadvokat i sager om økonomisk kriminalitet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,6

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hold Jer langt væk

Hold Jer langt væk! Har selv været så uheldig at have valgt dem som kurator. De kender ingen grænser for hvordan de udnytter deres magt. Et forfærdeligt forløb i over tre år hvor de har tabt 3 gange i retten mod mig. Kontakt mig via FB eller Linkedin. Journalister er velkomne.

28 août 2026

Dårlig kundeservice

Var ikke klar over, man skulle læse på trustpilot INDEN man ringede til et advokat firma. Men det skulle jeg vidst have gjort. De påstår under en telefonsamtale at de KUN står for konkursbehandlinger - men hjemmesiden er fyldt med referencer til netop det jeg skal bruge hjælp til. Samtalen varede i ca 30 sek. Ganske ubrugeligt som man andre har oplevet.

18 juin 2025

Fantastisk hjælp fra Camilla

Fantastisk hjælp fra Camilla

Camilla var en stor støtte gennem min sag. Hun var professionel, nærværende og altid tilgængelig, når der var behov for det. Kan varmt anbefale hende!

11 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fredag i vinterferien sidst på…

Fredag i vinterferien sidst på eftermiddagen, tog telefonen og ærlig om at min virksomhed ikke var moden til konkurs, men at jeg i stedet for selv burde kontakte de to største kreditorer. Den tilgang sætter jeg pris på i stedet for bare at score en hurtig sag.

14 février 2025

Fornem rådgivningshjælp

Jeg havde brug for rådgivning / hjælp ifm min virksomhed. Fik hurtigt kontakt med advokaten og modtog ønsket info venligt, præcist og professionelt. Kan klart anbefales.

10 juin 2024

Hurtig kontakt i påsken

Selvom det var påskeferie kom jeg i kontakt med Morten Bjerregaard, jeg havde besluttet at min virksomhed skulle være klar til konkurs efter påske, for regningerne kunne ikke betale mere - god og effektiv proces.

31 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik udfyldt formularen og lørdag…

Jeg fik udfyldt formularen og lørdag eftermiddag ringede Morten advokaten, jeg stillede et spørgsmål og spurgte om jeg skulle give flere detaljer før at han kunne svare og det sagde han ja til.

Efter lidt forklaringer og nogle svar, siger han det kan jeg ikke hjælpe dig med og lige efter siger han nu har jeg rådgivet nok.

Jeg havde ikke bedt om gratis rådgivning, vi skulle finde frem til hvad han kunne hjælpe med og han smækkede røget på.

Enormt kynisk type, nedladende og usympatisk, jeg sagde endda jeg behøver din hjælp og betaler hvad det koster, og han smækkede røget i.

Følt mig som en taber efter opkaldet, og det var så den uforpligtende samtale.

2 mars 2024

Egenbegæring af restaurant

Efter i mange år at have drevet vores restaurant måtte vi erkender vi ikke kunne fortsætte. Vi troede det var en lang proces, men Bjerregaard Advokatfirma hjalp med at opstille en egenbegæring om konkurs og få dage senere behandlede retten sagen uden at vi behøvede at møde op. Vi er trods alt glade for at processen var kort, da det var hårdt at indse hvor stor gælden var blevet.

15 novembre 2023

Mit tømrer-ApS gik dårligt

Mit tømrer-ApS gik dårligt, og jeg kontaktede advokatfirmaet i weekenden, hvor de havde tid at tale. Jeg troede at man kunne sælge tingene før konkursen, men fik at vide at det kan man ikke, så jeg er glad for at jeg fik vejledning, så der ikke opstår problemer. Hjalp med egenbegæring om konkurs.

7 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God rekonstruktion af mit selskab

Jeg var parat til at melde mit selskab konkurs, men efter snak med advokaterne og henvisning til en god revisor blev der i stedet lavet en rekonstruktion, hvor to afdelinger lukkede mens en kørte videre. Det sætter jeg pris på i dag.

4 janvier 2024

God tilgængelighed

Har lige haft en lang telefonsamtale med badv.dk selvom det er søndag, det synes jeg er god service. Brugbar rådgivning om egenbegæring om konkurs.

3 décembre 2023

Hurtig behandling af konkurssag

Da mit firma gik konkurs valgte jeg selv at indgive konkursbegæring. Jeg var varsom med beslutningen fordi jeg havde hørt at sagsbehandlingen ville trække ud i flere år. Mit konkursbo blev behandlet på 4,5 måned og hvis jeg havde vidst det, så havde jeg truffet beslutningen noget før.

2 novembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Hjalp med rekonstruktion af min frisørforretning

Mine to frisørforretninger gik dårligt - troede jeg. Advokatfirmaet hjalp mig med at få styr på tallene, og at finde ud af at den ene faktisk gik godt, men den anden skulle lukkes. Det er jeg meget taknemlig for. Dog sagde de nej til at hjælpe med min mands sag om et bilkøb.

6 septembre 2023

Realistiske og professionelle

Mit firma skrantede i noget tid, og endelig fik jeg samlet mig sammen til at kontakte en advokat. Sammen med advokatfirmaet indså jeg, at virksomheden ikke stod til at redde, og de hjalp med at indgive konkursbegæring. Det var en god proces, og rart at komme videre.

10 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Camilla Puggård er under alt kritik

Camilla er under alt kritik. Ingen samtaler med klienten inden evt retssag. Er aldrig tilgænglig på tlf, sætter sig ikke ind i tingene og aner ikke hvad hun skal gøre eller sige. Møder op 30 sekunder før retssagen starter og forbereder ikke klienten eller vidner på noget. Hvis du vil dit liv det godt så er det ikke hende du skal vælge.

10 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

De praler af deres "evner".

De praler af deres "evner".
Har haft dem til at hjælpe i en sag, som de nævner sig selv som super til at få afværget.
Det lykkedes ikke! Til trods for at alle informationer kom frem.
Brug dem ikke.

18 juin 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus