Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Voir plus
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Voir plus
Hold nu op nogle skønne kvinde, Dorrit og Stine i fik sendt ud til vores børnefest på Østerbro. De kunne underholde de skønne unger med ansigtsmaling og balloner. Helt klar stor anbefaling herfra
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!
Coordonnées de contact
Ejlskov Hede 8, 5471, Søndersø, Danemark
- 4240 4546
- Info@ballonmand.dk
- ballonmand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk dygtig ballonpige.....
Fantastisk dygtig ballonpige, som var super god til børnene, som bare elskede det. de voksne var også godt underholdt...
Den 65-årige der sprang ud af vinduet og fik en ansigtsmaling!
Min fødselsdagsfest skulle starte med at alle fik en ansigtsmaling. Derfor kontaktede jeg Ballon Manden. Det var alletiders. Vi valgte selv hvilket motiv vi ville " ha´på " resten af dagen. Det var sjovt at gå rundt i København og vi fik rigtig mange smil med på vejen. Det kan anbefales.
Fantastisk underholdning til børn
Super dygtige til deres arbejde, kan helt klart anbefales.
Fantastisk koncept
Ballonmænd kan bruges til både voksne og børn - kan virkelig anbefales!
Genialt til fødselsdage
Jeg havde fornøjelsen af at have ballonmanden forbi til min pap søns ti års fødselsdag. Der blev leveret underholdning i ekstrem høj kvalitet og såvel børn som voksne var underholdt. Skal klart opleves! :)
Ballonshow
Jeg har aldrig set så mange ballondyr komme til verden på så kort tid! Virkelig imponerende hvor mange forskellige dyr, der blev født den eftermiddag, hvor 12 børn fra 2-8 år havde en fest!
To ballonpiger leverede virkelig varen - ikke bare i form af utallige ballondyr (og sværd og briller og hatte osv), men ikke mindst også gennem deres fine fornemmelse for børnenes individuelle temperament og generthed.
Tusind tak for en rigtig fin eftermiddag!
Bedste underholdning til børn
Vi havde besøg af en Ballonpigen til vores datters barnedåb. Det var en fantastisk oplevelse for vores familie og venners børn.
Der var 10 børn fra alderen 2-7 år og alle børn synes det var rigtig sjovt med balloner og ansigtsmaling. Ballonpigen var rigtig dygtig og de hyggede sig meget med hende, hun var meget professionel og de voksne var vildt imponeret over at de intet hørte til de 10 børn der var med til festen, vi fik positivt feedback fra både børn og voksne og vi vil helt sikkert benytte os af ballonmænd igen, når vores datter fylder 1 år :)..
Kan varmt anbefales, alle pengene værd!.
Maria
Ballondame
Superfantastisk god oplevelse (igen). Var med til at gøre vores fastelavnsfest til en rigtig dejlig dag.
Mikala var på lige fra hun trådte ind af døren og 1 1/2 time frem.
Der blev lavet både piratsværd, slanger, blomster og i anledningen af valentinsdag også et par hjerter
Petra fra odense
Barnedåb i familien
Petra en sød Lærer studerende kom til Leonoras barnedåb , og hun hyggede om de mindste med en masse ballondyr og flettede lidt historie fortælling ind ...og de taler om hende endnu, jeg vil til enhver tid kunne anbefale ballonmanden det er et godt koncept og det var ikke sidste gang jeg brugte dem.
Alle forældre har bedt om tlf nummer efterfølgende så Stor succes!
Gode mennesker, god oplevelse
Venlig, personlig, fleksibelt og nemt - rigtig god oplevelse for børn og mor (planlæggeren ;-)).
Tak for at gøre en festlig dag endnu mere festlig!
Glade børn, der kunne få lige den ballon de ønskede! Vi havde en rigtig god juletræsfest med 300 børn der alle fik en ballon - og nogle endda flere. Vi kan anbefale Ballonmand dk til alle festlige lejligheder. også god service at blive ringet op ugen op til, så vi har ro i maven over at der kommer de ballonmænd/damer vi har bestilt. TAK :)
5 stjerner til Ballonmand
Til min 70 års fødselsdag d. 17.10.15 havde vi besøg af Rosa fra Ballonmand.dk.
De 8 børnebørn samt en del af de voksne deltog ivrigt, og Rosa var virkelig god til at tage hensyn til alle aldersgrupper. Hun har en fin fornemmelse for, hvad børn gerne vil have. Viggo på 7 år vil gerne være ballonmand, når han bliver stor. En rigtig sjov eftermiddag - og Rosa nåede meget på en time.
Rigtig god oplevelse
Vi havde booket en ballonmand i forbindelse med vores barnedåb 31/10, hvor der kom 16 børn. Tanken var, at ballonmanden skulle underholde børnene lidt mens de voksne spiste.
Det gik rigtig fint med ballonmanden. Han var rar og høflig, kom til tiden og ungerne var super glade for ballonfigurerne og det var et sjovt indslag i vores fest. Så stor ros til jeres ballonmand. Det kunne vi sagtens finde på at booke igen en anden gang.
Super underholdning
Fantastik underholdning til en 6 års fødselsdag og fine ballondyr..
Hurtig svar ved bestilling, og god service!
Fantastisk!
Ballonpigen Rosa, gjorde en almindelig hyggelig fødselsdag magisk. At se børnenes øjne stråle, over alle de forskellige balloner hun kunne lave var skønt. Pistoler, sværd, hatte, bælter, svaner, hunde, blomster o.m.a. Selv for vi voksne var det sjovt. Rosa havde en god kemi med børnene fra start samtidig med, at hun drillede dem på en sød og underspillet facon. Så sjovt.
Tak for det-:)
Min 60 års fødselsdag med en rigtig dygtig Ballonpige fra Ballonmand.dk
Hold da op, hvor er jeg glad! Den lille, dejlige ballonpige, som skulle underholde børn og voksne til min 60 års fødselsdag, hun kunne virkelig sit kram og levede sig fuldstændig ind i min fødselsdag og mine gæster. Børnene var tryllebundet og de voksne, var engagerede,
Jeg er virkelig taknemlig for ( jeg har glemt hendes navn, desværre), det var hende der kom og gav min fødselsdag og fik alle gæster og børn med.
Tusinde tak, hils hende mange gange, Vil gerne bruge hende igen omkring 1. december igen :-) Tak, tak fra Susanne i Randers
Ballondame Simone til event på skib
Hun lavede bl.a. lavede papegøjer, sværd og hatte til UG og børnene var meget glade.
Super kompetent og dygtig ballonmand
Kære Lars
Jeg er meget overrasket over hvor hurtig I var om at finde en ballonmand til vores arrangement som blev en kæmpe succes.
Børnene elskede ballonmanden og han var meget dygtig og pædagogisk. Jeg vil anbefale ballonmand.dk til alle.
Mvh - Aykut
altid troværdig
Det er 2 gang jeg bruger ballonmand.dk . Simpel bestilling og fantastisk ballonpige som klarede opgaven med stor bravour på trods af at en del af børnene ikke taler dansk. Voksne og børn følte sig alle underholdt.
L’expérience Trustpilot