BallonMand.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Voir plus

Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Voir plus

Hold nu op nogle skønne kvinde, Dorrit og Stine i fik sendt ud til vores børnefest på Østerbro. De kunne underholde de skønne unger med ansigtsmaling og balloner. Helt klar stor anbefaling herfra

1. Parc de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt indslag til dåb!

1000 tak til Mathilde, vores "ballondyr" til vores datters dåb d. 15.01.17.
Vi havde en super god dag i kirke og til fest med frokost og kaffe.
Desværre var der ikke nogen legeplads i nærheden af festlokalerne til alle børnene, så da Mathilde kom kl 14.30 som aftalt, var det perfekt for børnene, som var færdige med at spise og tegne.
Alle forældre/voksne gæster kunne drikke kaffe og tale sammen i fred og det var meget tydeligt, at de også nød at se, hvordan børnene hyggede sig sammen med Mathilde.
Mathilde var meget dragende og fantastisk til at underholde børnene, men samtidig diskret, mens hun sprøjtede de mest fantastiske ballondyr/figurer ud uafbrudt i en time uden at forstyrre.
Vi havde en dejlig dag ikke mindst pga. Mathilde!

4 février 2017

Fantastisk for børnene

Vi havde hyret en Ballonmand (Felicia) til vores barnedåb. Der var en del børn (15 stk), og dem styrede Felicia til UG - som forældre var børnene fuldt underholdt den time hun var på og efterfølgende legede de med deres ballondyr. Jeg vil klart anbefale ballonmand.dk - super nemt, effektivt og pålideligt! Det er ikke sidste gang, at vi har brugt ballonmand.dk.

17 janvier 2017

Meget professionelt

God oplevelse for børnene. Samtidig meget professionelt. De tager kontakt på forhånd og aftaler nærmere. Og er meget præcise. God oplevelse :)
Vi havde Felicia KBH

12 janvier 2017

Fantastic service!

We just had a visit from Petra "Ballonmand" for my son´s 7 y.o. birthday party in Odense and she was outstanding!
Everything was according to plan (and double check´t by them) Tusind tak for alt!

8 janvier 2017

Underholdning til julefrokost med kollegerne

Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og nye kundskaber på en time. Alle pengene værd.
Nemt at bestille og alt gik bare så nemt. Sød ballon-fyr med god tålmodighed mødte op til tiden og ringede nogle dage inden for at tjekke op.

18 décembre 2016

Super god 1 time

Jeg havde en lille børnefødselsdag til min dreng og 6 kammerater fra hans børnehave og ind kommer en en søde pige meget venlig og i højt humør smilende og kunne sine ting og hvis der gik noget i stykker ja mega smil og siger det gør ik noget den laver vi bare igen.

Kan kun anbefales herfra os

Mathias og Anja og Michael

18 décembre 2016

Ansigtsmaling

Rigtig god oplevelse. Rumlig dame der mødte op hos os. 8 piger stod klar til at blive malet.
Gurli var smilende og rolig samt rigtig god til pigerne, som alle var ivrige og glædede sig.
Dejlig 8 års pige fødselsdag og Sofie var glad.
Kan varmt anbefale et sådant 1 times arrangement🙂🙃

24 octobre 2016

Fantastisk event til vores barnedåb

Vi havde besøg af Felicia til vores datters barnedåb. Alle børn havde en fest, og det var også til stor glæde for de voksne. Vi booker jer igen, næste gang vi holder et lignende arrangement!

17 octobre 2016

Den bedste 8 årige fødselsdag!

Simone kom og tryllebandt 25 stk. 2. klasses børn i en time. de lærte alle at lave en ballonhund samt fik et næsten valgfrit ballondyr med hjem. fantastisk god value for money. vil bestemt anbefale til andre børn og legesjæle..

23 août 2016

Fantastisk underholdning til børnefødselsdag

Til vores søns 6 års fødselsdag, havde vi bestilt ballonmand. Det var en stor succes. Der blev lavet og fægtet med balloner, skjold, buer og pile - og drengene var helt oppe at ringe over, hvor sjovt det var. Top professionel ballon-kvinde, der tydeligvis havde styr på sådan en flok små krudtugler. Vi sluttede af med ansigtsmaling, og havde huset fyldt af små monstre efterfølgende. Kan varmt anbefales og det er ikke sidste gang vi booker en ballonmand :-D Overvejer faktisk også at booke en til en julefrokost, det kunne der med garanti komme meget spas ud af.

5 juillet 2016

Super fed børnefødselsdag

Vi ønskede at få lidt underholdning til vores tvillingebørnefødselsdag, vejrudsigten sagde regnvejr og med udsigt til en masse børn indendørs så måtte vi have lidt underholdning til dem :) Det gik fantastisk og børnene hyggede sig gevaldigt med ballondyr både under og efter ballonmand.dk var gået fra festen, et super hit og klart noget vi vil anbefale andre.

5 juillet 2016

Fantastisk!

Vi havde Mathilde ude til en 8-års fødselsdag. Alle 20 børn var fuldstændig vilde med det fra start til slut. Hun var virkelig god til at håndtere børnene. Også drengen med autisme. Der blev lavet alt fra mus og hatte til sværd og drager. Kæmpe hit og virkelig underholdende.

29 mai 2016

Dygtige og glade ansigtsmalere bidrog til den gode stemning.

Vi havde den fornøjelse at have to ansigtsmalere fra Ballonmand.dk ude til et event ved CPH Marathon, hvor børn kom og blev malet flot i ansigtet. Det var tydeligt at begge ansigtsmalere var kompetente, søde og imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen for børnene endnu bedre :)

23 mai 2016

Fantastisk arrangement

Vi havde besøg af Emil til jeres nye voksen arrangement og det var så sjovt! Både gamle og unge kunne deltage. Jeg kan varmt anbefale det hvis man skal bruge en anderledes underholdning hvor man også kan få ondt i lattermusklerne.

9 mai 2016

En stor succes!

D. 05/04 havde vi en super sød ung dame ude til min datters 8 års fødselsdag. Hele forløbet op til gik super fint, og man følte man var i gode og trygge hænder.

Præcis som aftalt, kommer den her søde unge dame kl. 15.30 hjem til os privat, og straks hun kommer ind af døren snakker og hygger hun med de 14 piger der var med til fødselsdagen (og gav os forældre en tiltrængt pause).

Der blev malet ansigter på dem alle efter eget valg, og efter en kort skattejagt efter deres slikposer, sad de og så fascineret til, mens der blev lavet ballondyr i alle mulige afskygninger.

Og man ved det har været en god dag, når datteren om aften siger "Far, det var bare den bedste fødselsdag nogensinde i mit liv".

Så en klar anbefaling herfra :-)

19 avril 2016