BallonMand.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold nu op nogle skønne kvinde, Dorrit og Stine i fik sendt ud til vores børnefest på Østerbro. De kunne underholde de skønne unger med ansigtsmaling og balloner. Helt klar stor anbefaling herfra

À propos de l'entreprise

1. Parc de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde fornøjelsen af og have Jasmin…

Vi havde fornøjelsen af og have Jasmin ude til vores arrangement.

Meget gennemført, høflig og yderst behagelig både overfor voksne og børn.

God til at fange børnene på de forskellige niveauer af alder. Og virkelig god til ansigtsmaling!! Selv de voksne var chokeret over hvor god hun var :-)

Der var en fantastisk dag og pengene værd med underholdningen til børnene og "ro" til forældrene.

Det er ikke sidste gang vi har benyttet os af "ballonmand" til festen.

24 septembre 2023

Professionel og dygtig

Det var en meget professionel, dygtig og sød ansigtsmaler der var ude til vores arrangement. Børnene var meget glade og taknemmelige og de voksne var imponerede over hende og hendes male-evner. Hun løb tør for børn men så blev de voksne også malet. Det var en god oplevelse.

19 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ballondyr til åbning af legeplads

Vi havde fornøjelsen af at have Frans ude som Ballonmand, i forbindelse med åbningen af en ny legeplads på et Observationshjem. Frans var god til børnene og havde en god fornemmelse for de små. Og selv de voksne fik fine balloner.

14 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Utroligt uprofessionel

Utroligt uprofessionel - kan ikke anbefale at booke underholdning gennem Ballonmand.dk

9 juillet 2023

Réponse de BallonMand.dk

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med selve bookingprocessen. Desværre var vi ikke i stand til at besøge jer, og vi lavede en beklagelig fejl ved ikke at få oprettet forespørgslen til vores ansatte i tide. Som jeg også nævnte i min tidligere mail, var det en menneskelig fejl, og vi beklager meget.

Jeg håber, at I alligevel nåede at finde god underholdning til jeres fest inden for de 30 dage.

Kæmpe succes!!

Vi har nu glædeligt benyttet os af ballonmand.dk 2 gange i forbindelse med barnedåb/1 års fødselsdag. Begge gange har været en kæmpe succes!! Den ene gang bestilte vi udelukkende ballondyr og den anden gang bestilte vi ansigtsmaling/ballondyr i hele to timer. Kunne ikke have ønsket mig nogen bedre underholdning til børnene som alle var i en alder fra 0-13. Kan varmt anbefales.

16 avril 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

I weekenden havde besøg af Frans som…

I weekenden havde besøg af Frans som lavede ballondyr og Luca som lavede ansigtsmaling fra Ballonmand.dk som leveret fantastisk underholdning til vores arrangement for Olga fertliity clinic familie komsammen. Kan klart anbefales alle børn var underholdt.:)

24 février 2023

Lucca var helt fænomenal

Lucca var helt fænomenal! Vi brugte hende som både ansigtsmaler og ballon-kvinde til barnedåb hvor der var 10 børn i alderen 1-9 år og de (og forældrene) var vilde med hende! 🤩🤩🤩 5/5 stjerner herfra!

3 février 2023

De varmeste anbefalinger herfra

Vi havde søde Sofia ude til min datters fødselsdag d. 28/1. Kæmpe hit! Hun var virkelig god til børnene og de havde en fest sammen med hende.

selve den service ballonmand har ydet og kunderservice har været i top. Endda til en overkommelig pris. Stor ros herfra

27 janvier 2023

Perfekt arrangement

Vi fik ballonklovn/ansigtsmaler til en juletræsfest for ansattes børn - og det var helt kanon. Børnene var underholdt, og der var styr på det hele

3 décembre 2022

Kan kun anbefale

Super god oplevelse, meget dygtig og underholdende ballonmand. Alle gæster var glade. Vi booker gerne igen

29 octobre 2022

Hej Mette
Mange tak for din anbefaling! Det varmer altid.

Super god oplevelse :)…

Vi havde besøg af Jasmin fra Ballonmand.dk til et arrangement med ca. 75 børn. Det var en stor succes! Jasmin var simpelthen helt fantastisk – dygtig, sød og sjov. Og børnene var vilde med hende og alle hendes balloner - så hun havde travlt.
Det var i øvrigt super professionelt, at hun ringede et par dage inden arrangementet for at få deltaljerne på plads.

30 octobre 2022

Hej Birgitte
Tak for din beskrivelse af Jasmins opgave. 75 børn kræver at man arbejder hurtigt :)

Dygtig og smilende ballonkvinde

Dygtig og smilende ballonkvinde var en stor succes for børnene til vores arrangement i Fredags. 5/5

28 août 2022

Hej Mikkel
Mange tak for at du tog dig tiden til at skrive her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde den SØDESTE SKØNNESTE OG…

Vi havde den SØDESTE SKØNNESTE OG VENLIGSTE ballonmand Frans ud til vores arrangement i går. Hold nu op en fantastisk mand. Frans, tusinde tusinde tak for i går. Du kan godt sætte kryds i kalenderen til næste år. Tak for dig. Du gjorde mange børn glade.

14 août 2022

Hej Line
Mange tak for de pæne ord. Der er ingen tvivl om at Frans har en særlig kontakt til børnene. Ham er vi meget glad for.
Med venlig hilse
BallonChef

Fantastisk oplevelse

I lørdags havde vi besøg af Rebecca fra ballonmand.dk. Rebecca skulle lave ballondyr/ting og ansigtsmaling i 1,5 time til min datters barnedåb. Det er absolut de bedste penge jeg har brugt længe. Rebecca var så engageret, dygtig til sit arbejde og god til børn.
Alt i alt en fantastisk oplevelse

9 mai 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus