Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Voir plus
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Voir plus
Hold nu op nogle skønne kvinde, Dorrit og Stine i fik sendt ud til vores børnefest på Østerbro. De kunne underholde de skønne unger med ansigtsmaling og balloner. Helt klar stor anbefaling herfra
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!
Coordonnées de contact
Ejlskov Hede 8, 5471, Søndersø, Danemark
- 4240 4546
- Info@ballonmand.dk
- ballonmand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Idag har vi haft besøg af den sødeste…
Idag har vi haft besøg af den sødeste ballonpige Lærke til vores barnedåb. Det var et kæmpe hit. Alle ungerne nød den time de havde sammen med Lærke. Hun var så professionel, pædagogisk og meget dygtig til at lave ballondyr. Hun fangede alle børnenes opmærksomhed fra start og til slut.
Vi vil helt sikkert benytte os af ballonmand.dk igen!!
Kan varmt anbefales
Vi havde besøg af Nathalie i forbindelse med en indvielse. Hun ringede mig op et par dage før, hvor vi fik aftalen på plads. Nathalie kom til tiden og var på fra start. meget tålmodig og tog alle børnenes udfordringer om forskellige dyr op.
Jeg kan varmt anbefale at benytte ballonmand.dk
Genialt koncept
Vi havde fornøjelsen af Lars som ballonmand til barnedåb i lørdags.
Vi var sent ude med at bestille, men Lars fandt en løsning til os som passede perfekt.
Det var simpelthen helt fantastisk, og alle fra den allermindste på 10 måneder til selskabets ældste på 92 år var underholdt.
Det var virkelig en fantastisk indslag, og jeg er så glad for vi gjorde det, for selvom Lars kun var der en time, så var der jo leg og underholdning for alle børnene resten af dagen, fordi de kunne lege med deres ballonhunde, sværd, enhjørninger osv.
Hele forløbet omkring bestilling og koordinering var meget professionelt, både at vi blev ringet op et par dage før og aftalt de sidste detaljer, men også at fakturaen sendes efterfølgende, så man ikke skal stå og betale midt på dagen. Vi som værter kunne bare nyde det på samme måde som vores gæster gjorde.
Hvis jeg skal holde et arrangement med mange børn igen, vil jeg bestemt bruge Ballonmand.dk igen. De varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse
Vi havde besøg af Lars til vores søns 3 års fødselsdag, hvor han lavede flotte ballondyr. Vi havde en rigtig god oplevelse både store og små. Kan klart anbefales.

Virkelig dygtige folk
Super god workshop!Så sjovt og professionelt. Det her er en sikker vinder, hvis I skal have julefrokost, teambuilding eller bare lære at lave ballondyr.🙌
Fantastisk service!

Réponse de BallonMand.dk
Vi havde en rigtig god dag i…
Vi havde en rigtig god dag i Mødrehjælpens butik i Fredericia.
Ballonpige til barnedåb....
Vi havde fornøjelsen af, at have søde Ronja på besøg til vores datters barnedåb. Det var et kæmpe hit for børnene i alderen 1-10 år, at Ronja lavede flotte og forskellige ballondyr og de ældste fik også lov til selv at prøve kræfter med at lave ballondyr! Tak til søde Ronja for at underholde børnene en times tid :-)
Vi havde Rebecca ude og male ansigter…
Vi havde Rebecca ude og male ansigter da vi havde DHL-stafet. Mega sød og smilene, og rigtig dygtig! Vi kan klart anbefale af booke via BallonMand.dk, super god service :) Selvom vi meget sent ude med vores forspørgsel, formåede de alligevel at finde en til os, så 5 flotte stjerne herfra.
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og…
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame
var med til at rede dagen trods styrtregnen
Vigtigst for mig var og er børnene var glade
Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt høstfest efterfølgende, meget måtte aflyses pga vejret men så rykkede vi da bare ind i vores store telt. 🎪👏
Vi prøver nok også en anden gang
bedste hilsner
Torben Lykke Sørensen
formand Rymarksvænget
2900 Hellerup
Genialt koncept
Genialt koncept. Børnene elskede ballonerne. Kan varmt anbefale Rebecca som var vores ballondame.
Gennemført professionelt
Det var en proaktiv indsats fra Ballonmand.dk for at finde en løsning, der muliggjorde, at vi fik en ballonmand ud.
Herudover blev der forventningsafstemt før arrangementet, hvilket gav ro på og sørgede for en smooth dag.
Og samtlige af vores kollegaer – alle 55 mand – i alder fra 18 til 58, synes at det var genialt at have jeres ballonmand forbi i afdelingerne. Det kræver en kraftpræstation i et arbejdsmiljø, hvor folk ikke har drukket, at få smil frem og få alle med på vognen.
Det blev gjort fremragende.
De højeste anbefalinger herfra. Det er mega godt arbejde all around.

Réponse de BallonMand.dk
Vi havde besøg af ballon manden Lars i…
Vi havde besøg af ballon manden Lars i vores børnehave .
Han startede med et lille show for alle børn - hvorefter alle børn - i små grupper- var inde og få deres egen ballon.
En skøn oplevelse for alle og Lars var dygtig og engageret .
En klar anbefaling herfra 😃
Kan virkelig anbefales
Nøj, det var sjovt!!
Sikke en fest at have ballonmand på besøg.
Så professionelt og totalt i orden show.
Kan kun anbefales.
(Publikum var 5 år)
Vi fik besøg af en sød ballonpige
Vi fik besøg af en sød ballonpige, der underholdte ungerne til Balthazar's 1 års fødselsdag. Hun var meget pædagogisk og ungerne elskede hendes sjove historier og balloner. Ansigtsmalingen var et hit! Vi anbefaler ballonmand.dk til en 5-stjernet oplevelse.
Petra som var på besøg
Petra som var på besøg, gjorde et rigtig godt stykke arbejde og sørgede for alle børnene blev underholdt og fik balloner med hjem.
Selv de voksne blev underholdt og fik balloner
Meget tilfreds med Ballonmand og stor…
Meget tilfreds med Ballonmand og stor ros til Rebecca, som var vores ballondame ved en 4 års fødselsdag.
Meget populært hos de yngste
Vi brugte ballonmand.dk til en stor familiedag med over 300 deltagere. Ballonmand.dk (som på denne dag var en sød kvinde ved navn Rebekka) var et meget populært indslag, og der var hele tiden kø - og efterfølgende glade børn med sjove ballondyr. Kan varmt anbefales.
Super oplevelse!
Super oplevelse! Vi havde Anne forbi og hun gjorde det til UG. Tak for at gøre dagen endnu bedre!
Vi synes ballonmand ( Rebecca ) er
Vi synes ballonmand ( Rebecca ) er super godt for børne. Servicen er super god de hjælper en når du har brug for det. Og ballonmand ( Rebecca ) var rigtig sød og underholdning for børnene. Min datter fyldte 8 år hun var rigtig glad. Jeg vil klart anbefale jer dem hvis i har en arrangement.
Tak skal i have.
Hilsen
Jacob
Ballonmand en succes, igen
Nu anden gang vi hyrede en ballonklovn
Denne gang var det Petra fra Odense som kom
Fantastisk til mine børnebørn fra 11/2 år - 9 år