Wysyłka szybka i zgodna z zamówieniem, kontakt z biurem obsługi klienta idealny, szkoda ze w innych sklepach tak nie jest. Bardzo szybkie i konkretne odpowiedzi na maila, pomoc jaką uzyskałam była dok... Voir plus
Próbowałam już dużo marek jeśli mówimy o pomadki. Ale z żadnej nie gylam zadowolona. Rozmazywały się. Nie bykt nawet podobni do prezentowanego koloru. Krotko się trzymały. Ale jeżeli chodzi o pomadki,... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zamówienie przyjęte
Zamówienie przyjęte, nie dostałam nawet potwierdzenia zamówienia na maila, ale oczywiście pieniądze pobrane. Nie ma opcji skontaktować się z firmą, pisałam w formularzu kontaktowym, na Dm na instagramie, zero odzewu. Jedno wielkie oszustwo! Przestrzegam wszystkich
Brak realizacji opłaconego zamówieni i brak kontaktu.
Zamówienie nie zostało zrealizowane od 29.03. Napisałam trzy maile i dwa zgłoszenia na formularzu. Niestety nikt nie odpisuje, nie ma możliwości kontaktu. Zamówienie zostało opłacone,pieniądze pobrane, a status jest nadal w realizacji. Uważam, że 4 tygodnie to zdecydowanie za długo, a takie ignorowanie klientów jest nie do pomyślenia. Bardzo się zawiodłam.
Świetne kosmetyki
Świetne kosmetyki. Doskonałe szminki, bardzo trwałe i dobrze kryjące korektory. Polecam.
Wszystko super!
Wolałam promocje jakie były wcześniej…
Wolałam promocje jakie były wcześniej były super zestawy i mega cenach. Nie mniej jakość produktów nadal jest bardzo dobra i mam swoich ulubieńców
Nie otrzymałam zamówienia
Nie otrzymałam zamówienia. Po miesiącu spróbowano ponowione ja wysłać ale coś wam nie wyszło
Dlugi czas oczekiwania na przesyłkę
Dlugi czas oczekiwania na przesyłkę, słaba trwałość pomadki
Realizacja zamówienia trwała lata…
Realizacja zamówienia trwała lata świetlne. Zdecydowanie za długo. Następnym razem kupię u konkurencji, tam przesyłka zostaje wysłana następnego dnia.
Super produkt
Produkty super
Produkty super, szminka mocno kryje i jest bardzo trwała, eyeliner tez mocno kryjący. Jedynie długo czekałam na przesyłke.
Zamówienia zawsze przychodzą z…
Zamówienia zawsze przychodzą z opóźnieniem. Ostatnie złożyłam i opłaciłam w dniu 29 stycznia i do tej pory nie otrzymałam zamówionych produktów ani żadnej informacji o statusie mojego zamówienia.
Dobre produkty
Produkty są dobrej jakości i po ostatnich obniżkach cen na pewno jest bardziej adekwatna cena do produktu. Minusem jest możliwość zamówienie tylko przez internet, a dostawa trwa dość długo.
Kupuje pomadki zastygające od lat
Kupuje pomadki zastygające od lat , to jest jedyna firma która produkuje takie pomadki, których nie zjadam utrzymują się bardzo długo ja ustach i najważniejsze nie zostają na zębach
przesyłka nie doszła
wszystko na szóstkę!
bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, a pomadki są idealne- mega trwałe, nie rozmazują się, trzymają kolor- boskie! Polecam!
Firma działa bardzo prężnie i prowadzi…
Firma działa bardzo prężnie i prowadzi sprawną komunikację z klientem. Błyskawicznie realizuje zamówienia.
Koleżanka poleciła mi pomadki z Państwa…
Koleżanka poleciła mi pomadki z Państwa firmy. Są rewelacyjne! Polecam gorąco.
En savoir plus sur les différents types d'avis.