Noté 5 sur 5 étoiles

W ofercie sprzedaży dostęp do produktów, których nie ma w sprzedaży stacjonarnej.Sukienki na każdą okazję.Szeroki wybór, dostępne rozmiary i przede wszystkim oszczędność czasu.

2,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Sukienka

Sukienka , materiału nie nadającdgo się nawet do mycia podłogi.Oszustwo.Uważajcie na to co zamawiacie.Na zdjęciach całkiem ładnie to wychodzi.Zwrot niemożliwy.

15 juin 2026

daje 1 bo nie da się 0

daje 1 bo nie da się 0
to poprostu szmelc to nie jest polska firma
później nie chcą podać adresu żebyś zwrócił towar jak odstępujesz od umowy piszą bez sensu jakieś wiadomości bez konkretu już tydzień z nimi walczę

11 juin 2026

Produkt fatalnej jakosci

Produkt fatalnej jakosci, czego nie widac na zdjęciach. Zwrot - nie ma opcji w PL, nie chcą podac polskiego adresu vel placic za transport. By nie zwracac kasy oferują zwrot 20% ceny lub voucher 50% na kolejne zakupy. Totalne dno. Tania chińszczyzna

16 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety moje doświadczenie z tym sklepem okazało się bardzo rozczarowujące. Sukienka przyszła zgodna ze zdjęciami, jednak materiał jest dość słabej jakości i produkt kompletnie nie pasował do mojej sylwetki ani oczekiwań. Największy problem pojawił się przy próbie zwrotu.
W momencie składania zamówienia na stronie widniała informacja o bezproblemowych i darmowych zwrotach. Gdy chciałam skorzystać z tej możliwości, sklep zaczął proponować jedynie rabaty i kody zniżkowe zamiast przyjęcia zwrotu. Ostatecznie poinformowano mnie, że muszę samodzielnie opłacić wysyłkę do Azji, której koszt jest praktycznie równy cenie sukienki.
Mam wrażenie, że informacje na stronie były bardzo mylące, a polityka zwrotów została przedstawiona w sposób nieuczciwy. Nie polecam zakupów osobom, które chcą mieć realną możliwość zwrotu produktu.
Nie polecam. Zero szacunku do klienta.

9 juin 2026

Złodzieje i oszuści

Złodzieje i oszuści. Towar który otrzymałam nie tylko całkowicie niezgodny z opisem, ale materiał najgorszej jakości plastik - dosłownie! Rozmiary całkowicie inne niż wynika z metki. A jak już zrobiłam zwrot towaru to płacisz prawie 200 zł bo podają adres do Chin i oczywiście nie zwracają kosztów zwrotów. Odradzam, unikać szerokim łukiem, pieniądze wyrzucone w błoto!

18 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Inna jak na zdjęciu i materiał bardzo słaby

Sukienka którą kupiłam miała być srebrno niebieska a była w białe plamki.Jak chciałam zwrócić to się zaczęła wymiana mejlami.Proponuja volczery na 40 później 50 60 procent wartości i zatrzymanie sukienki.Inna na zdjęciu niż w rzeczywistości.A jak chciałam zwrócić to okazało się że muszę wysłać do Chin i wtedy bardzo droga wysyłka.Nigdy już nie kupię na tej stronie

15 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamówiona zwiewna sukienka okazała się…

Zamówiona zwiewna sukienka okazała się szmatą z ciężkiego sztucznego materiału, w niczym nie przypominającą tej zamieszczonej w ofercie, ani fasonem, ani kolorem, ani rozmiarem. To czyste oszustwo, nie dajcie się nabierać.

8 juin 2026

TRAGEDIA!!!

TRAGEDIA!!
Sukienka przyszła dużo później niż to napisali, problem ze zwrotem, zamiast napisać po prostu ścieżkę zwrotu, to leją wodę w emailach niewiadomo po co. Brak nr telefonu i konkretnych odpowiedzi
Stanowczo odradzam

29 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Zamówiłam produkt w kolorze żółtym, a otrzymałam bordowy. Jakość również pozostawia wiele do życzenia. Przy próbie zwrotu sklep proponuje jedynie częściowy zwrot pieniędzy albo kupon, a pełny zwrot wymaga odesłania paczki do Chin na koszt klienta, co jest bardzo drogie (przewyższa koszt zamówienia). Informacje o wysyłce i zwrotach do Chin są mało widoczne. Obsługa przeciąga sprawę zamiast normalnie przyjąć zwrot. Bardzo rozczarowujące doświadczenie zakupowe.

11 juin 2026

Tandeta

Tandeta, szajs i bubel. Towar masakra. Nie ma możliwości zwrotu. Złodzieje.

10 juin 2026

Nie zamawiajcie !!!!

Nie zamawiajcie !!!!! Wysyłają chińskie produkty- nie podobne do zamówionych rzeczy !!!! Jeśli to zgłosisz - piszą , że im przykro i że dadzą voucher na pare procentów na następne zakupy - a jeśli nie chcesz to licz się z potrzebą kwota zwrotu paczki po tak zwana firma niby po Polsku wcale z Polski nie jest tylko z Chin !!!!!!

20 mai 2026

Nie polecam.

Nie polecam.

Zakupiłam buty za 290,55 zł. Po otrzymaniu produktu zgłosiłam zastrzeżenia i rozpoczęłam procedurę reklamacyjną. Przez kilka tygodni byłam proszona o przesyłanie kolejnych zdjęć oraz ponowne wysyłanie materiałów, które wcześniej już przekazywałam.

Zamiast rozwiązania problemu otrzymywałam kolejne propozycje częściowego zwrotu środków: najpierw 15%, następnie 20%, a później 25% wartości zamówienia. Pełny zwrot został uzależniony od odesłania produktu do magazynu w Chinach na koszt klienta.

Dopiero po długiej korespondencji otrzymałam informację, że zwrot pełnej kwoty 290,55 zł jest możliwy po odesłaniu towaru do Chin oraz po jego ocenie przez sprzedawcę. Oznacza to, że klient ponosi koszt międzynarodowej wysyłki i nie ma gwarancji natychmiastowego zwrotu środków.

Cały proces był dla mnie bardzo czasochłonny i męczący. Przed zakupem warto dokładnie zapoznać się z zasadami zwrotów oraz sprawdzić, dokąd w rzeczywistości odsyłany jest towar.

4 juin 2026

FIRMA TO OSzUŚCI

FIRMA TO OSzUŚCI. Celowo wprowadzają w błąd zdjęciami produktów, ich opisami oraz informacją o łatwym zwrocie co jest w zasadzie niewykonalne! Pozytywne opinie poniżej to również ich oszustwo nie dajcie się na to nabrać i nie traćcie pieniędzy. Sukienka to kawał szmaty bez kształtu z poliestru z Chin. Zgłaszajcie takie oszustwa jeśli już padliście ofiarą nie dajmy im zarabiać.

4 juin 2026

Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki -porażka

Bluzka za 116 zł plus koszt wysyłki. Bluzka odbiega wizualnie niż ta na zdjęciu ze sklepu, Jakość porażka. Bluzka miała byś przewiewna z dobrej jakości materiału, a to jakieś sztuczne dziadostwo. zgłosiłam zwrot i okaże się , jak to przebiegnie. Zmyliła mnie nazwa sklepu, nawet nie pomyślałam, że towar z Chin. Pierwszy i ostatni raz tak się nabrałam

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

za zwrot musisz zapłacic przesyłke do Chin

Odzież kupiona w tym sklepie przyszła po 14tu dniach z Chin , bez żadnej etykietki ani informacji z czego to jest zrobione.
Zwrot wymaga wysłania wysyłki do Chin za 160zł . Tej przesyłki ci już nikt nie zwróci.
Nie można zostawić opinii o produktach. Nie ma takiej opcji. Nie wiem jak powstały te istniejące.
Wisniewska-moda to nie jest polski portal.
To zagraniczny portal zarejestrowany w Londynie przez osobę o arabskim nazwisku. Robiąc przelew blikiem pojawia się odbiorca w Londynie.

20 mai 2026

Firma to jakieś nieporozumienie

Firma to jakieś nieporozumienie, zakupiona sukienka wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciu. Nic się nie zgadza, kolor, rozmiar, materiał!! Zdjęcia na stronie, w żaden sposób nie odpowiadają rzeczywistości. Problem ze zwrotem, który miał być bezproblemowo, a okazało się, ze towar należy odesłać do Chin co przewyższa cenę zakupionego towaru. Nie polecam zakupów na tej stronie!!!!

22 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus