Bankenbazaar Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Bank gekocht in juli. Netjes bezorgd. Nu nanen we 9 sept, contact op zowel via whatsapp en mail om deze te ruilen tegen een ander en dan regageert men niet snel. Ja gereageerd en daarna nope. Duurd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 54 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

125 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden.

Begin van het contact liep stroef waardoor ik een bank mis liep. Vervolgens boden zij mij een andere bank aan, toen is tegen korting de bank geïmpregneerd. Bezorging was overigens helemaal top! Meneer sjouwde de bank alleen omdat ik niet wist dat er iemand van huis moest mee helpen. Fooitje gegeven. Jammer dat ik die eerste bank mis liep, die vond ik leuker. Maar ik ben nu ook tevreden.

17 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. We vinden het jammer dat het begin van het contact wat stroef verliep en je daardoor je eerste keuze bent misgelopen — dat is uiteraard niet de bedoeling. Fijn om te horen dat we alsnog iets voor je konden betekenen met een andere bank en een nette oplossing.

We geven je compliment zeker door aan onze bezorger — hij doet zijn werk met veel toewijding. Dank ook voor je begrip en je positieve afsluiting. We hopen dat je veel plezier hebt van je bank en staan een volgende keer graag weer voor je klaar!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bank besteld,werd.snel gebeld voor een afspraak temaken en snel geleverd.vriendelijke bezorger en keurig neer gezet.super blij met mijn mooie bank.

16 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank! We vinden het belangrijk om snel te schakelen en onze klanten goed te helpen, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je bank en bedankt voor je vertrouwen!

Zeer tevreden

De bank zelf voldoet aan de verwachtingen: nog goed stevig, geen vlekken en geen geur dankzij de industriële reiniging.
Contact met handelaar: vriendelijk, correct, steeds bereikbaar via Wattsapp, zelfs in het weekend.
Levering: vriendelijk, snel en behulpzaam.

12 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat de bank helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat de industriële reiniging zijn werk goed heeft gedaan. Ook fijn dat je onze bereikbaarheid en service positief hebt ervaren — we doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, ook buiten kantooruren.

Geniet van je bank en nogmaals dank voor het vertrouwen!

Super!

We zijn enorm blij met onze bank en jullie goede service!!!!
Maandag bestelt en twee dagen later al in huis!
Super bedankt!!!

11 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Wat een leuke reactie, dank jullie wel! Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de bank én onze service. We doen ons best om snel te leveren en alles soepel te laten verlopen — fijn dat dat zo is gelukt. Veel plezier met jullie bank en graag tot een volgende keer!

Een mooie bank gekocht

Een mooie bank gekocht en de volgende werkdag al geleverd in de avond, Ik heb de bank opnieuw laten Geïmpregneren wat goed gedaan isen de bank zag er precies zo uit als op de foto's van de site en erg vriendelijke en meedenkende mensen.

10 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat de bank helemaal aan je verwachtingen voldeed en dat de impregneerservice naar wens is uitgevoerd. We doen ons best om de foto's zo realistisch mogelijk te houden, dus het is mooi dat je dit zo hebt ervaren. En dank voor het compliment over onze service — dat waarderen we enorm!

Veel plezier met je bank en graag tot een volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop geen bank bij deze firma

Koop geen bank bij deze firma. leveren een zeer slechte kwaliteit en kapotte bank het contact is zeer traag en ze houden zich bij een klacht aan hun eigen regels die ze zo mooi op hun site hebben staan.
Dus wees gewaarschuwd!!!!! PURE OPLICHTING!!!!!!!!!!!!

30 avril 2025

Hallo Rob,

We zien uw naam helaas niet terug in ons systeem.

Zou u contact met ons kunnen opnemen?

We zijn te bereiken op 0651465032

We horen het graag.

Hele goede service

Hele goede service. Redouaan is een goeie bezorger! Top jongens!

5 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Bedankt voor je mooie woorden! We geven je compliment zeker door aan Redouaan — hij zal er blij mee zijn. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service. Tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed en goedw kwaliteit.

Super goed en goedw kwaliteit.
En eerlijk.
Snel levering.
Roppie

3 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Bedankt voor je enthousiaste review, Roppie! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, service en snelle levering. Hopelijk tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

bank besteld en zelfde dag nog bezorgd

bank besteld en zelfde dag nog bezorgd.
Niet van nieuw te onderscheiden! Ik ben er echt ontzettend blij mee, dikke aanrader!!!

11 mars 2025

Réponse de Bankenbazaar

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bank en onze snelle levering! We doen ons best om tweedehands meubels in topstaat aan te bieden, dus super dat je dat zo ervaart. Heel erg bedankt voor je aanrader!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede bank geleverd gehad

Hele goede bank geleverd gehad. Ziet er nog als nieuw uit. Ook de bezorging ging super snel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

2 juin 2025

Réponse de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de bank en de snelle bezorging. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Veel plezier met je bank!

Topservice en prachtige bank

Topservice en prachtige bank

Zeer tevreden met mijn nieuwe bank én de service. De levering was snel en netjes, met vriendelijke bezorgers die alles op z’n plek zetten. De bank zit heerlijk, is van goede kwaliteit en past perfect in mijn interieur. Echt een aanrader!

15 mai 2025

Réponse de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe bank en onze service. Het is fijn dat de levering soepel verliep en dat de bank perfect bij je interieur past. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je aanbeveling!

Top ervaring!

Bij bankenbazaar een prachtige tweedehands bank gekocht voor een goede prijs, ziet er als nieuw uit. Vriendelijk personeel zowel bij de bezorging als op de telefoon, en snelle bezorging tot in de woonkamer. Topervaring van begin tot eind

30 mai 2025

Réponse de Bankenbazaar

Heel erg bedankt voor je geweldige review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bank en onze service van begin tot eind. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, van contact tot bezorging. Geniet van je mooie bank!

Aanrader!

Mijn nieuwe bank is vanavond geleverd, heel erg blij mee! Goede service, levering was snel mogelijk.

27 mai 2025

Réponse de Bankenbazaar

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe bank en onze service! We doen ons best om snel te leveren en het onze klanten gemakkelijk te maken. Veel plezier met je bank en bedankt voor je aanrader!

Super!

Een velvet hoekbank gekocht voor een spotprijs! De bank was nog als nieuw en hij werd de volgende al dag geleverd!
Communicatie via de app was top!

Réponse de Bankenbazaar

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je velvet hoekbank en onze snelle levering! We vinden het belangrijk om onze communicatie duidelijk en snel te houden, dus top dat je dat zo hebt ervaren. Geniet van je bank en bedankt voor je mooie woorden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met de mooie bank

Blij met de mooie bank
Snel geleverd door een vriendelijke behulpzame chauffeur.
Heel erg tevreden met de bank en service.

Réponse de Bankenbazaar

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je mooie bank en onze service! We geven je compliment zeker door aan onze chauffeur. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bank gekocht.zeer tevreden.zag er als…

Bank gekocht.zeer tevreden.zag er als nieuw uit. ook de bezorger zeer netten jongen en vriendelijk die ook iets extra’s wilde doen was geen probleem.zeker een aanrader als je een goed gebruikt bankstel wil

Réponse de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bank en onze bezorgservice. We vinden het belangrijk dat onze bezorgers net zo vriendelijk en behulpzaam zijn als de kwaliteit van onze meubels. Bedankt voor je aanrader en veel plezier met je bank!

Hele mooie bank

Een hele mooie 2e hands bank gekocht bij Bankenbazaar, en hij zit nog lekker ook.
Hij heeft wel hele lichte gebruikssporen, maar dat stond ook op de site vermeld, dus dat wisten we.
En nu hij geleverd is zien we er eigenlijk helemaal niets van.
Netjes op de afgesproken tijd geleverd door een hele vriendelijke bezorger.
Wij zijn er super blij mee!
En het is nog duurzaam ook.

25 mai 2025

Réponse de Bankenbazaar

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bank aan je verwachtingen voldoet en dat de kleine gebruikssporen geen probleem waren. We doen ons best om altijd duidelijk te zijn over de staat van onze meubels. Ook leuk dat je duurzaamheid waardeert — daar zijn we erg trots op. We geven het compliment zeker door aan onze bezorger. Geniet van je bank en bedankt voor je vertrouwen!

Team Banken Bazaar

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus