Bareon Avis 201

4,8

Патике су феноменалне! Коначно целим стопалом газим и левим делом левог стопала. Наручићу и за кућну употребу. Испорука је била мало проблем јер је 1. каснила, 2, два пута сам добила обавештење да је... Voir plus

Desde que calcei estes sapatos ,não os quero tirara. São muito confortáveis, É como andar descalço. eu sofro de doença de Parkinson e não me desequilibro com eles nos pés. Hoje fui ao médico e mostrei... Voir plus

Stále jsem hledala boty nebo vložky do bot, které by ulevily od bolesti pat. Koupila jsem si Baryon a jsem velmi spokojená, mohu je mít obuté celý den a úleva byla již od prvního dne. Určitě si koupím... Voir plus

Przede wszystkim jestem mega zadowolona za szybką dostawę, kontakt i jakość. Kupiłam trzecią parę a to już o czymś świadczy. Kiedy zakupiłam pierwszą parę nie wierzyłam, że spełniają moje oczekiwania.... Voir plus

1. Marché en ligne
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  4. Magasin de chaussures
  5. Grossiste en chaussures
  6. Magasin de vêtements de sport

Bareon - Feel Better with every Step

Bareon: Step into comfort and stronger, healthier feet
Bareon footwear supports natural alignment, helping reduce discomfort and prevent long-term foot issues. With Bareon, you're not just choosing a shoe — you're investing in stronger, healthier feet for the long run.

4,8

Το πιο αναλαφρο παπουτσι

Το πιο αναλαφρο παπουτσι! Οντως σαν να περπατω ξυπόλητη!

Réponse de Bareon

Σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας κριτική.

Χαιρόμαστε που είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν μας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Bareon

Благодарим ви за отзива!

Винаги е удоволствие да получаваме такава обратна връзка от нашите клиенти.

Приятен ден.

С най-добри пожелания,
Екип на Bareon

Ortopedické tenisky

Dobrý den. Byl to můj první nákup u Vás. Tenisky jsou moc hezké, dobře padne velikost. Zatím byly vyzkoušeny jen doma, protože jsou do teplého počasí, tak musím čekat.

Réponse de Bareon

Děkujeme za vaši recenzi!

Vždy nás potěší, když od našich zákazníků dostaneme takovou zpětnou vazbu.

Pokud máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat; rádi vám pomůžeme.

Mějte se hezky a přejeme hezký den.

S pozdravem,
Tým Bareon

Wonderfull shoes

Wonderfull shoes, I' m very gratefull and happy. Perfect for foot.

Réponse de Bareon

Thank you for your kind review.

We are pleased that you are satisfied with our product.

Best regards,
Bareon Team

Ηταν υπέροχα

Ηταν υπέροχα , πολύ περισσότερο από τις προσδοκίες μου

Réponse de Bareon

Σας ευχαριστούμε! Εκτιμούμε πραγματικά τη θετική σας κριτική.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα της Bareon

Good product

Good product, quick and correct service.

Réponse de Bareon

Thank you! We truly appreciate your positive review.

Best regards,
Bareon Team

Nem bántam meg

Nem bántam meg, hogy rendeltem, a cipő könnyű, rugalmas, egyszerűen lehet felvenni. Kényelmes, a cég által leírtak helytállóak. A szállítás is gyors, zökkenőmentes. Örülök, hogy rátaláltam a hirdetések között, máskor is fogok rendelni.

Réponse de Bareon

Köszönjük! Nagyon köszönjük a kedvező értékelését.

Üdvözlettel,
a Bareon csapata

Страхотни са!

Страхотни са! Благодаря Ви,за бързото обслужване!

3 avril 2026

Réponse de Bareon

Благодарим Ви! Радваме се да чуем, че сте доволни от нашия магазин.

С уважение,
Екипът на Bareon