Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Voir plus
L'entreprise a répondu
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Hurtig levering. Lækkert design og strik. Bæredygtige materialer.
Godt for verden.

Réponse : Basic apparel
De bedste jeans, perfekt pasform, god farve, lang holdbarhed og så økologisk bomuld!!
På tilbud til halv pris!! Det duer. Hurtig levering trods jul og nytår.
Tak for en herlig butik.

Simpelthen så lækkert tøj! 👌
Hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Réponse : Basic apparel
Jeg har atter en gang modtaget de dejligste varer - I svigter aldrig🥰
Og tilmed hurtig levering selvom det har været jul og nytår.

Réponse : Basic apparel
Hurtig levering og ombytning var perfekt. I får fem stjerner herfra, alting fungere bare så godt

Réponse : Basic apparel
Har købt tøj fra Basic Apparel flere gange, og jeg er vild med pasformen og kvaliteten.

Réponse : Basic apparel
Jeg er glad for de styles man køber hos dem, men jeg har gentagende gange oplevet problemer med enten betaling eller varerne i pakken.
Den ene gang kunne man som tilbud ligge en gratis tote bag i, når man handlede for x antal kroner - Jeg blev trukket 200kr for tote bagen, og har ikke fået kompensation, selvom de i en mail med kundeservice skrev, at penge vil komme retur.
En anden gang har jeg oplevet, at min pakke er kommet, men kun med halvdelen af det bestilt, selvom det totale beløb er blevet faktureret på min konto. Jeg skrev til dem om hvorfor, og her forklare de, at deres system ikke er hurtigt nok til at opdateret antallet af vare der er tilgængelige, og at jeg reserverede penge kan være 10 dage om at komme fri på bankkontoen igen.

Réponse : Basic apparel
Die Qualität der gelieferten Pullover und Shirts ist echt toll und die Schnitte gefallen mir sehr gut. Die Grössentabelle für den Oberkörper hat mich verunsichert, aber meine übliche Grösse oder für kuschliges eine grösser hat sich als passend herausgestellt. Bestellvorgang/ Lieferung alles gut.

Réponse : Basic apparel
God kundeservice og virkelig lækre produkter! Jeg er helt forelsket i deres jeans og har fået mange komplimenter på dem.

Réponse : Basic apparel
Hurtig levering. Har købt Vera uldserie og bomulds T's. Super kvalitet og især uldtøjet har jeg oplevet være enormt holdbart plus behøver ikke vaskes så meget. Så man sparer miljø og penge der. Uldbukserne kan jeg nærmest 'bo' i hele vinteren. De ender med at udvide sig en del, men køber dem bare et nummer mindre fra start. Hurtig svar fra kundeservice, når jeg spørger om tøjcare :)

Generelt gode produkter
Nemt at returnere fejlkøb
Afventer pt tilbagebetaling, håber I er lige så hurtige til det

Réponse : Basic apparel
Hurtig levering og udmærkede produkter. Et af produkterne virker dog til at være helt ude af trit med normale størrelser, hvilket man ikke gør opmærksom på på hjemmesiden.

Réponse : Basic apparel
Hurtigt og nemt jeg har hudproblemer men ikke med jeres produkter

Réponse : Basic apparel
Endnu en gang har jeg modtaget den dejligste vare😊
Altid som forventet, og lynhurtig levering - bedste kvalitet, økologisk og med ansvar for miljø og fremstilling - jeg er stor fan🙌🏻

Réponse : Basic apparel
Alt tøj jeg har handlet hos Basic Apparel, har vært super god kvalitet, og lækre designs.
Service har været fantastisk og kan varmt anbefale alt omkring forretningen .

Réponse : Basic apparel
Jeg elsker elsker elsker Basic Apparel. Det er så lækre materialer, tidskørsel designs og virkelig god kvalitet. Det holder også form og facon længe.

Réponse : Basic apparel
Lækre materialer og fin forarbejdning. Opdagede jer først for 2 år siden og vil blive ved med at handle hos jer.

Réponse : Basic apparel
Fint tøj og hurtig levering. Jeg synes dog, størrelserne er påfaldende små - rigtig ærgerligt og ikke-inkluderende. Jeg er en str. L (brystmål 100 cm) i andre mærker, men skal have XXL hos Basic Apparel ifølge mine erfaring og ifølge størrelsestabellen. Det føles ekskluderende som fuldstændig normalvægtig at blive presset i XXL-kassen, og det er nok årsagen til, at jeg sjældent orienterer mig i de nye kollektioner.

Réponse : Basic apparel
Kæmpe fan af Basic Apparel. Hovedparten af min garderobe, og mit foretrukne go to hver morgen, er Basic Apparel tøj. Elsker bæredygtigheds strategien hele vejen igennem, samtidig lider jeg af atopisk eksem, hvorfor jeg sikkert og trygt kan købe det meste af jeres bomulds tøj uden at huden reagerer negativt. Beskrivelser og størrelsesvejledninger er præcise og nemme. Glæder mig altid til nye kollektioner :-)

Réponse : Basic apparel
Jeg er super glad for Basic Apparel. Deres tøj er af høj kvalitet til en fornuftig pris. 70% af mine tøj indkøb er fra Basic Apparel. Jeg går ind for økologisk og bæredygtig tøj, som holder længe.

Réponse : Basic apparel
En savoir plus sur les différents types d'avis.