De retourzending wordt niet in ontvangst genomen en gaat vervolgens naar een afhaalpunt. BasiqPBM weigert het pakket op te halen of enige andere service te bieden. De vervoeder geeft aan dat er niem... Voir plus
Lisez les avis des autres
In verleden hier vaker besteld, dat was en ging goed. Nu is het een wirwar van internet bedrijfjes geworden, schimmig gebeuren met de emails. Je besteld bij Basiq bpm maar krijgt je factuur van ee... Voir plus
Zojuist bij deze site 2 paar Redbrick werklaarzen gekocht op een vrijdag. En het kwam netjes binnen door GLS op een woensdag. en een aankoop factuur ook netjes ontvangen op de mail en de trac en trace... Voir plus
Ik verbaas me over de negatieve recensies die ik lees. Er ontbrak iets aan mijn bestelling wat altijd kan gebeuren en werd keurig de volgende dag na-geleverd. Vervolgens kwam ik tot de ontdekki... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Belachelijk slecht bedrijf
Belachelijk slecht bedrijf, slechte service . Niet meedenken wel afschuiven.
Positieve ervaring!
Vervolgens kwam ik tot de ontdekking dat mijn bestelde handschoenen groter uitvielen dan verwacht en ook dit was geen enkel probleem en mogen gewoon worden omgeruild.
2 maal zeer vriendelijk te woord gestaan.
Complimenten over de afhandeling!
Mvg
Edwin
Stolwijk Beschermd Werken/ BasiqPBM Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf. BasiqPBM of Stolwijk Beschermd Werken. Enorm slechte service. Oplichters. De website ziet er goed uit maar trap er niet in!
Mijn werklaarzen van Jalatte bleken bij 1 keer dragen volledig lek te zijn. Basiqpbm, ook bekend als Stolwijk Beschermd Werken te Boxtel, geeft aan dat het niet onder garantie valt want 1x gedragen. Dat klopt. Maar fabrieksgarantie geeft aan dat bij defect ruilen ook nog mogelijk is. BasiqPBM / Stolwijk Beschermd Werken geeft niet thuis. Aan de telefoon ontzettend boze onredelijke eigenaar gehad, die vervolgens nergens meer op reageert. Erg onbeschoft. Totaal niet klantvriendelijk. Ik wil iedereen afraden en waarschuwen. Doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf. Besteed dan liever je geld aan een goed doel, want hier gooi je het weg. Geen werklaarzen, geen service. Ik voel me echt opgelicht.
erg goede service en vriendelijk…
erg goede service en vriendelijk personeel.
Enorm slechte klantenservice
Enorm slechte klantenservice
Doen geen enkele moeite voor je, wanneer zij een fout op de webwinkel hebben staat mag de klant hiervoor opdraaien. Het verbaast me niks dat er al zo veel slechte recensies zijn.
Onbeschoft
Onbeschoft, kan er niks anders van maken. Mensen willen blijkbaar niet verkopen. Gelukkig een andere partij gevonden die dit netjes oplost.
Mondmaskers te klein. Veiligheidscertificaat ontbreekt
Mondmaskers te klein en dus niet geschikt voor westerse mensen. Elastiek trekt aan de oren en het masker schiet v/d oren af. Veiligheidscertificaat ontbreekt. Bij navraag wordt meneer Stolwijk telefonisch onbeschoft en hing de telefoon op.
OPLICHTERS
Na 2 paar schoenen te hebben besteld (die ik al jaren haal bij een ander) kreeg ik de verkeerde geleverd. Kon ze retour sturen maar moest dan wel ff 7,50 euro verzendkosten betalen. Met hun mailen heeft geen zin. Krijg je alleen antwoorden in hun voordeel mee.
Dan maar even bellen. Meneer aan de lijn melde mij dat de scan via hun site niet verkeerd kon. Maar zat toch echt met de verkeerd geleverde schoenen.
Meneer vond het nodig de haak er maar op te gooien. Hoe klant vriendelijk zijn ze daar.
NOOIT meer STOLWIJK
geleverde mondmaskers stemmen niet…
geleverde mondmaskers stemmen niet overeen met de beschrijving en publiciteit op hun website, zijn van slechte kwaliteit, te klein .Hun klantendienst deugt niet.
Enorm slechte kwaliteit en klantenservice.
Ik had bij dit bedrijf een stel rebrick werkschoenen gekocht, maar na minder dan een week gedragen te zijn begon de neus al los te laten en de veter door te slijten. Ik had hierover een mail gestuurd maar hierop kreeg ik geen reactie. Pas na een tweede mailtje kreeg ik reactie waarin stond dat het gecrediteerd zou worden nadat ik het op eigen kosten terug zou sturen. Echter na ontvangst kreeg ik bericht dat het nirt in aanmerking kwam voor compensatie omdat het gedragen was. (Hoe in godsnaam kwam ik anders aan de fotos en het commentaar dat ze kapot waren na licht gebruik).
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Dure veligheidsschoenen gekocht waar na een week de neuzen al van los laten
Contact opgenomen met eigenaar en het probleem voor gelegd en de schoenen terug gestuurd .krijg nu als antwoord dat ik geen geld terug krijg omdat de schoen gedragen zijn.....
Ja natuurlijk anders had ik ook niet kunnen merken dat ze binnen een week kapot gaan.
Gewoon lomp en bot eigenaar wil geen kant in
Wij zijn van mening dat dit gewoon product aansprakelijkheid is
Uiterst flexibel en reageert snel en duidelijk. Zeker een aanrader.
Ondanks de lastige situatie met Covid-19 en persoonlijke beschermingsmiddelen ben ik goed en snel geholpen en geadviseerd door Stolwijk. Flexibel bedrijf dat zijn afspraken nakomt!
Ondanks de gekheid van moment ivm…
Ondanks de gekheid van moment ivm corona heb ik alle materialen tegen normale prijzen netjes in huis gehad.
Er werd zelfs gebelt voor een kleursverandering van iets, terwijl dit niet eens zo erg was, top.
Verzending was binnen paar dagen, prima.
Ik ben blij met ze, dikke duim!
Ik voel mij opgelicht door dit bedrijf.
Ik voel mij opgelicht door dit bedrijf.
Ik bestel een product op de website, en dan verwacht ik, dat het compleet wordt geleverd, volgens de afbeelding. Echter bij het openen van de zending, was het niet compleet. Na telefonisch contact, wilde de heer Stolwijk geen kant op. Hij weigerde het ontbrekende onderdeel na te sturen. Ik vind dit oplichting van de bovenste plank. Terug sturen was wel een optie, maar dat kost ook weer geld waar ik niks voor heb. Ik heb de ontbrekende onderdelen elders besteld. Niet kopen bij deze lui! De website "Stolwijk Beschermd Werken" is ook van dezelfde gast.
De beoordelingen op hun eigen website zijn nep, en worden eerst door hunzelf bekeken, of ze naar hun zin zijn. Negatieve beoordelingen worden niet geplaatst. De klant wordt zo misleid.
Onbeschofte klantenservice, niet kopen!
Bestelling geplaatst en geleverd. Moest teruggestuurd worden. Klantenservice gebeld, meneer aan de telefoon wilde de bestelling niet terugnemen. Uitgelegd dat ik een wettelijk recht heb om deze producten te kunnen retourneren. Vraagt vervolgens hoeveel ik van dat product heb besteld en omdat het er (in zijn ogen) niet veel waren, mocht het terug. Ik moest maar een mailtje sturen om te kunnen retourneren. Ik uitgelegd dat ik de volgende dag op vakantie zou gaan voor een aantal weken en het daarvoor nog wilde retourneren en gevraagd of hij mij dan kon garanderen dat hij vandaag/morgen dan nog een mail zou terugsturen met de retourgegevens. Vervolgens legt hij de telefoon ergens neer, gaat door met inpakken van dozen en drukt de telefoon uiteindelijk uit/weg. Onbeschoft! Meneer (volgens mij eigenaar) staat klanten onvriendelijk en onprofessioneel te woord! Ik raad iedereen aan hier geen aankopen te doen, want een klantenservice hebben ze niet.
In navolging op mijn eerdere revieren:
In navolging op mijn eerdere review:
Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met Basiq over het leveren van een niet deugende laars uiteindelijk bericht ontvangen dat wij de laarzen konden versturen naar de leverancier. Op zich vreemd, want wij hebben daar geen laarzen gekocht. Maar goed. Laarzen op eigen kosten verstuurd naar de fabrikant. Bijna 2 weken later wordt er een nieuw stel laarzen afgeleverd. Zonder enig bericht van Basiq en/of de leverancier.
Voor wat betreft de leverancier goed opgepakt en opgelost, maar Basiq blijft ver en ver achter voor wat betreft hun eigen verplichtingen en service naar de koper van bij hen bestelde producten. Nu goed afgelopen maar zal hier nooit meer iets bestellen.
Erg goede service
Erg goede service, kan mijn producten zonder problemen omruilen na overleg met de klantenservice, binnen 2 dagen had ik de nieuwe artikelen al weer in huis, Bedankt voor de goede service!
Snelle levering, scherpe prijzen en ruim assortiment. We kopen hier al jaren.Een fijn bedrijf.
zeer vriendelijk geholpen
zeer vriendelijk geholpen bij het maken van de juiste keuze werkschoenen, de bestelling voor 18:00 uur geplaatst en de volgende dag ontvangen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.