Super klantenservice. Er was een pakket bij DPD kwijt geraakt en Vika heeft mij super goed en fijn geholpen. Zou er zeker vaker bestellen.
Lisez les avis des autres
Bath & Body works is terug zeer betrouwbaar om te bestellen! Bestellingen worden gewoon geleverd. Ik had wel de probleem met 1 pakje maar dat was omdat DPD deze is kwijtgeraakt. De klantendienst heeft... Voir plus
2 weken geleden 2 bestellingen gedaan en nog niets ontvangen. Wel track and trace codes gekregen maar de pakketjes worden maar niet zichtbaar in de PostNL app. Customer Care gemaild maar email komt te... Voir plus
Blijf van deze webshop weg! Klantenservice is arrogant en als je eindelijk contact krijgt, helpen ze je niet verder met al je problemen. Ze sluiten dan gewoon je mail af als behandeld. Ik heb meer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Al meer dan 20 jaar creëren we de geuren die je laten glimlachen. Of je nu op zoek bent naar geurige lichaamsverzorging of een XL Luxe Geurkaars, we hebben honderden kwaliteitsproducten die perfect zijn om jezelf of iemand anders te verwennen.
Coordonnées de contact
Ik heb op 21 juli een bestelling…
Ik heb op 21 juli een bestelling geplaatst en inmiddels nog steeds geen mail ontvangen met mij track en tracé code ik wordt er moedeloos van
En me geld weg en geen pakket heel heel slecht dit ben als den duivels
Schijt lijers
Het is jammer .....
Het is jammer dat ze niet vermelden voordat je besteld dat ze (in nederland in ieder geval) failliet zijn. Zoek maar op. De twee winkels die er waren zijn al gesloten. Of we onze bestellingen gaan krijgen dat betwijfel ik. Geld terug? Dat kan via een curator maar ja .... hoeveel schuldeisers zijn er?
Snap alleen niet dat ze er een sale in gooien en je lekker los kan gaan met bestellen en daarna is de site uit de lucht en is alles onzeker. Laten we hopen dat de bestelling alsnog komen. Anders kun je denk ik fluiten naar je geld.
Failliet en geen bestelling
Op 19 juli een bestelling geplaatst en nu blijkt gisteren het faillissement te zijn uitgesproken. Wel een track and trace ontvangen maar nu geeft de leverancier ook aan dat er geen pakketten meer de deur uit gaan. Helaas met iDeal betaald dus ik verwacht mijn geld niet terug te zien.
They have huge delivery issues
They have great products but Bath and Body Works Netherlands has HUGE issues with delivering online orders. I placed an order 2 weeks ago and still not received, I got a tracking number but Postnl never received the package from the sender. It's the second time this happens, last time it took several weeks and emails to resolve it.
They have really good products, but I will stop ordering them due to these issues, it's a shame, but such incompetence is unacceptable...
…Julie moeten het geld aan ons terugbetalen. oplichters
ze weten dat ze op het punt staan failliet te gaan, maar ze adverteren nog steeds en laten ons bestellen, bedriegen ze ons? Ik denk dat we contact moeten opnemen met de politie.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters! Hoop dat karma een bitch is, trieste figuren. Besteld en na 2 weken nog niks alleen automatische antwoord geleuter dat ze vertraging hebben etc. Alsof pakketjes inpakken en afleveren bij postnl hogere wiskunde is?!? Ondertussen geannuleerd maar heb het idee dat ik kan fluiten naar m’n geld. Ga werken voor je geld ipv mensen op te lichten!
Bestelling geplaatst van 40 euro
Bestelling geplaatst van 40 euro, mails gekregen van bevestiging van bestelling en postnl tracking zogezegd maar hierna niks meer, postnl heeft het pakketje nooit aangekregen, er valt niemand te contacteren of aan te spreken, wat is er aan de hand? Zijn ze failliet gegaan?
Schandalig! Zeer slecht!
Schandalig! Zeer slecht kan hele maal niet contact met hun. Email 10 keer krijg je geen F..k reactie terug. Ik heb bijna 50 euro aan betalen. Wel track & trace van PostNL maar postnl ontvang niet pakket van hun. ECHT EEN OPLICHTE!
Echt niet acceptabel! Bestel er niet totdat leveringsproblemen zijn opgelost!
Twee bestellingen geplaatst (2000096974 op 14 juli en 2000097930 op 19 juli) en nog steeds niets ontvangen! Net als bij andere reviewers geeft bij mij ook de track & trace van PostNL aan dat de zending nog niet is ontvangen. In het afgelopen jaar heb ik vaker lang op een bestelling moeten wachten maar nu is zelfs de klantenservice niet meer bereikbaar. Ongelooflijk en wat een semt op de merknaam van dit wereldwijd opererende bedrijf! Bestel er niet totdat deze onacceptabel slechte service is opgelost!
Wel betaald, geen levering...
Twee bestellingen geplaatst in de afgelopen 3 weken, maar niets ontvangen. Track en trace code is wel aangemaakt, maar er wordt niets aan PostNL gegeven. Website is ook niet meer bereikbaar, dus geen mogelijkheid contact op te nemen met B&BW.
Barth and bodyworks levert niks
Barth and bodyworks levert niks. Je krijgt een Track & Tracé van post NL maar daar staat dat het pakket niet aan hun geleverd is. Op geen enkele manier is contact opnemen mogelijk. Ze reageren gewoon niet. Bizar slecht voor een Amerikaans bedrijf dat zegt een hoge service na te streven! Ik koop hier nooit meer wat, tenzij ik in Amerika ben.
Bizar slecht
Bizar slecht. Eerste bestelling werd van de helft ongevraagd de betaling teruggestort zonder communicatie. Als een product niet meer te verkrijgen is moet het ook niet beschikbaar zijn op de website, het is 2023. De 2e bestelling hetzelfde verhaal en het resterende moet ik nog steeds ontvangen na 3 weken. Op geen enkele manier wordt er gereageerd op contact.
Nog nooit zo een cracksite meegemaakt
Nog nooit zo een cracksite meegemaakt. Eerst 2 uur lang moeten verversen om erdoor te komen en dan de dag erna mijn bestellingen annuleren. Sale me mars
Bad service
23 June I made an order, 24 June it said order send. Mailed to customer service 5th of July. They said order shipping within 10 days as website mentioned. But here 10% discount.Yesterday send another mail because order still not send. No answer. To bad thinking of going back to Rituals.
Update still no answer
Ik ga hier nooit meer bestellen!!
Superfan van de winkel maar online echt zooo slecht!!!!!
Dit is de derde en tevens laatste keer dat ik bestel en dat het misgaat!! Ik krijg deze x maar de helft van mijn bestelling en pas als ik hier achteraan mail blijkt het ineens niet meer op voorraad te zijn.
Voor mijn laatste bestelling heb ik douchegel, zeep, een aantal wallflowers en een plug voor de wallflowers besteld voor in de muur. ik ontvang gisteren alleen 2 van de 4 wallflowers en de douchegel. Geen 2x zeep en geen overige wallflowers + plug.
ik zie ook dat deze niet aangekruist zijn op de bon dus hier weten jullie van!! ik heb alleen zelf niks gehoord?!
Ik Stuur een mail naar de klantenservice en ipv antwoord krijg ik vandaag een mail dat ik een terugbetaling krijg omdat de artikelen van mijn bestelling wederom weer eens niet op voorraad zijn!!
Ik heb niks aan wallflowers zonder plug!! Die ik nu wel betaald heb en heb daarnaast geen kans gehad om mijn bestelling dan in zijn geheel te annuleren!!
fix aub de voorraad op jullie website want dit is echt frustrerend!! ik lees hier allemaal hetzelfde en elke keer dezelfde smoes. Ik ga vanaf nu in elk geval alleen nog naar de winkel!!
Order 2000095373
Ontzettend slechte verzending en communicatie. Er gaat iets heel goed mis bij de webwinkel van Bath and Body works. Als iets niet op voorraad is of een pakket is kwijt dan dient dat eerlijk naar de klant gecommuniceerd te worden. Een track & trace aanmaken, het pakket nooit aan PostNL afgeven en dan PostNL de schuld proberen te geven is belachelijk. Een binnenlandse zending van producten die op voorraad zijn kan nooit weken duren. Het is oplichterij en als mensen gebruik willen maken van hun herroepingsrecht dienen zij daar netjes en snel bij geassisteerd te worden. Ronduit belachelijk dat dergelijke problemen al maanden spelen en er absoluut niets aan gedaan wordt. Heeft deze bestelling nog steeds last van Black Friday en Cyber Monday?
Vor 3 Wochen bestellt - nichts erhalten
Vor 3 Wochen bestellt, noch nichts erhalten. Als Antwort, dass Post NL noch keine Pakete abgeholt hat.
Er is echt een veelte kleine selectie
Er is echt een veelte kleine selectie ,
Op de website van Bath & Body Works in de VS hebben ze veel meer producten en keuze. Als ik shop dan wil ik genoeg keuze hebben. Ik vind dat jammer want dan moet ik dus weer wachten tot dat ik in Amerika ben om bepaalde geuren weer te kopen.
Wacht nog steeds op mijn geld.
Toen het thuis werd bezorgd trof ik het flesje kapot in de doos aan. Ik heb hierna het bedrijf gemaild en dit gemeld. Ze gaven aan dat ik het geld wel terug zou krijgen en een nieuw flesje kon ik niet krijgen. Nu een paar maand verder heb ik nog steeds mijn geld niet terug, en krijg geen reactie meer. Jammer dat er zo moeilijk word gedaan.

Réponse de Bath & Body Works Nederland
Het gaat om mijn recente ervaring
Het gaat om mijn recente ervaring. En die is echt slecht.
Ik ben grote fan van het merk waardoor ik toch 2 sterren geef.
Ik heb met de laatste uitverkoop een bestelling gedaan waarvan de helft niet geleverd is zonder bericht. Inmiddels mail ik de klantenservice al 22 dagen. Ik heb een reactie gekregen met de vraag met welke producten ik mis. Het lijkt me dat dit in hun systeem ook zichtbaar moet zijn. Ruim 3 weken houden ze dus mijn geld achter en krijg ik geen inhoudelijke reactie. Erg teleurstellend voor een Amerikaans merk.
Wel positief ben ik over de fysieke winkel in the mall of the Netherlands. Complimenten voor de vriendelijkheid van de manager die mij helaas ook niet verder kon helpen.
22/2:
Ik had eerder een reactie moeten plaatsen want ik kreeg zojuist een bericht dat ik mijn geld terug krijg. Schijnbaar zou vaker mailen geen effect hebben want dan kom je onderaan de lijst. Gezien de reacties hier denk ik dat het niet helemaal klopt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.