Nav uitzending Radar zeer kritisch geweest. Zelfs eerst geannuleerd. Daarna is het gesprek zeker gewijzigd en kwam de adviseur thuis. Zij hebben duidelijk verteld hoe het in het werk gaat en hebben de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ze handelen weer onder nieuwe bedrijfsnamen, waardoor wij er helaas ook in zijn getrapt. Aanbetaling gedaan, ik begon er een naar gevoel van te krijgen omdat ik ondertussen onderzoek heb gedaa... Voir plus
Slecht,misleidend bedrijf dat met dreigementen en slap geklets probeert mensen onder druk te zetten. Blijven kletsen over maatwerk terwijl er standaard batterijen geleverd worden en er niks op maa... Voir plus
Inmiddels heb inruim 6 maanden de batterij geinstalleerd in huis. Er was afgesproken dat de btw teruggaaf binnen ongeveer 6 weken geregeld zou worden door Batterijnet. Na vele mails verder blijkt dat... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ik wil niet eens 1 ster geven
Ik wil niet eens 1 ster geven. Net zoals alle andere verhalen hier totaal misleid. Een stalken en drammen bedrijf waarbij er dmv een misleidend verhaal lijkt of je nergens aan vast zit. Om vervolgens bij annulering onder druk te worden gezet dat dit niet kan en je vast zit aan een op maat, volledig naar wens samengestelde batterij vast zit van 17.000. Wat natuurlijk te belachelijk is dat dit in een gesprek van 30 minuten aan de telefoon mogelijk zou zijn laat staan dat je daar mee akkoord zou gaan.
Nu ook dreigingen dat we niet kunnen annuleren.
Wanneer net als bij de andere dit netjes wordt afgehandeld en wij onze 250 euro terugkrijgen zal ik onmiddellijk hiervan ook een review plaatsen maar tot die tijd is het te erg voor woorden deze oplichterij

Réponse de Batterijnet
we zijn gebeld door het verduurzamingsloket.
we zijn gebeld door het verduurzamingsplatform voor een batterij van batterijnet, het klonk allemaal heel mooi, je zou goed geld terugverdienen zonder investeren, want alles zou bij goedkeuring zich zelf opleveren, je moest tekenen voor 250 euro omdat iemand thuis de situatie zou bekijken, dit moest je betalen zodat hij/zij niet voor een gesloten deur kwam te staan na afspraak, oke, maar ze bleven maar hameren op die handtekening, gelukkig niet gedaan, want je gaat gewoon een lening aan!! ze waren ook teleurgesteld dat we niet direct wilde tekenen, dus je wordt onverwachts en onvoorbereid gebeld en daar wil ik eerst goed over nadenken, komt nog bij dat ik net voor 3 jaar een nieuw energie contract had afgesloten, waar ik zeer content mee was, nee wij zoeken daar het beste contract wel bij, nou niet dus.
beste mensen bezin voor dat je er aan begint, je zie bij radar een filmpje van een ander bedrijf maar wel met dezelfde handelwijze als wij hebben mee gemaakt, nu zo blij dat we niet getekend hebben.

Please don’t fall with Batterijnet and Verduurzamingsplatform
I want to share my experience with Batterijnet and the intermediary company Verduurzamingsplatform to inform others before making a decision.
Sales Approach
I was contacted by a representative of Verduurzamingsplatform, who introduced their battery systems as a financially beneficial investment, suggesting a return within three years. The offer seemed appealing, but there was significant urgency in their approach, encouraging me to make a quick decision.
I was asked to sign a contract and pay a €250 deposit, with the assurance that a technician would visit my home for an inspection to explain everything further. They reassured me that this was just an initial step and that I would still have the opportunity to make an informed choice.
Challenges Faced
After making the deposit, I attempted multiple times (via email and phone) to schedule the promised inspection, but I struggled to get a response. While waiting, I came across various online discussions and reports about similar companies, highlighting concerns about pricing and contract terms.
When I decided to cancel my request and ask for my deposit back, I encountered unexpected difficulties.
Unexpected Costs and Policy Differences
Upon requesting cancellation, I was informed of a €4,000 fee for “customization work” that had supposedly already been carried out. However, I had not requested or received any such work, but just a few phone calls from the sales person.
Additionally, I was initially told that I had a 14-day cancellation period, but when I referred to this, I was met with a different explanation, stating that the agreement was legally binding from the moment I signed it.
Key Takeaways
• Read contracts carefully before signing and clarify all terms in writing.
• Confirm cancellation policies upfront and ensure they align with consumer protection laws.
• Research companies thoroughly and look for multiple sources of customer feedback.
I hope this review helps others make an informed decision.

Uitleg was duidelijk
Uitleg was duidelijk. Hield er geen vragen aan over. Cijfer 9.
Maakt misbruik van oudere mensen
Zoals al door meerdere mensen onderstaand is aangegeven is mijn moeder ook gebeld en overrompeld door dit bedrijf tot het kopen van een batterij van 17.000 euro. Zij heeft dezelfde dag nog aangegeven geen interesse te hebben en toen werd aangegeven dat zij een annuleringsvergoeding van 4.000 euro moest betalen vanwege maatwerk. Het gaat hierbij om een bedrijf wat geen weet heeft van de opstelling van de zonnepanelen noch thuis is geweest bij mijn moeder, dus van maatwerk is weinig sprake. Vervolgens is zij onder druk gezet om een aanbetaling te doen door haar s avonds te blijven appen en bellen. Dit is geen manier van zaken doen. Ik ben nog steeds bezig om deze order gecancelled te krijgen en haar geld terug te krijgen

Réponse de Batterijnet
Ben al 2 weken bezig een juiste offerte…
Ben al 2 weken bezig een juiste offerte te krijgen . Al 4 keer verkeerde gehad voorschot niet meegenomen.Ben al meerdere keren gebeld door hun maar ook hier word het niet beter van maar. als dit al te moeilijk is hou ik mijn hart vast voor als hij ooit geïnstalleerd moet worden

Réponse de Batterijnet
We zijn netjes opgebeld en hadden veel…
We zijn netjes opgebeld en hadden veel vragen die netjes beantwoord waren.Toen is mo bij ons op adres gekomen Hij heeft alles perfect uitgelegd en geholpen.Goed geholpen met de aanvraag voor de financiering.
Top uitleg
Mo is bij ons op adres aangekomen .Hij is vriendelijk en een spontane knul.Heeft alles netjes goed uitgelegd en duidelijk.Maar vooral heel rustig.
Duidelijk in het uitleg geven wat het…
Duidelijk in het uitleg geven wat het nu precies allemaal in hield
Vriendelijk ,behulpzaam Leroy die kwam hier het helemaal uit leggen
Gebeld door Verduurzamingaplatform…
Gebeld door Verduurzamingaplatform (Adam Prins), deze wekte de indruk te bellen in opdracht van onze energieleverancier, door te zeggen "u bent al klant bij ons".
Een to good te be true verhaal over het "krijgen" van een thuisbatterij. Blijkt achter af een aanschaf op afbetaling. Er moet een borg betaald worden van € 250,00 dan komt er iemand langs om de boel te bekijken. Mochten we er toch van af willen zien, wordt de borg terug betaald.
Wij gelijk de eerst volgende werkdag contact gehad met Batterijnet.nl dat we de afspraak en de aankoop ongedaan willen maken.
Dit was geen probleem, moesten een mail sturen en dan zou binnen 14 kalender dagen de borg terug gestort worden.
Na 14 dagen nog geen borg gestort.
Mail gestuurd met als antwoord dat we gebeld worden, nu alweer een week later en nog steeds niet terug gebeld.
Zelf maar gebeld, ja u heeft recht op terugbetaling van de borg maar moet het telefoontje van hun afwachten. Hoezo??
Bij een aankoop op afstand heb je het recht om binnen 14 dagen van de koop af te zien zonder opgaaf van de reden.
We gaan zien wat voor kul verhaal ze straks hebben.
Wordt vervolgd!
Telefoontje net gehad, kunnen onze borg niet terugkrijgen want er is "maatwerk" geleverd. Er is helemaal niets geleverd.
Het gaat gewoon om standaard te leveren batterijen met verschillende capaciteiten. Niets geen maatwerk aan. Mevrouw wou ook niet luisteren naar de afspraken die gemaakt zijn met de telefonische verkoper,Adam Prins, of de klantenservice, die ons beide hebben toegezegd ons borg terug te krijgen mochten we ervan af zien.
Heb nog geen link gekregen vanuit Trustpilot

Super Blijker de service 👍🏻
Ik ben netjes opgebeld voor de thuis batterij.Mo is netjes bij mij op adres geweest.Hij heeft mij alle opties aangegeven .Ik was zelf vrij om te kiezen wat ik wou.Legt alles duidelijk en beheerst uit.Weet waar hij het over heeft.En als ik iets niet begreep , dan legt mo het opnieuw uit.Ik kan niet wachten op de accu van Batterijnet.Ga zo door heren.
Voel me bedonderd
Hallo ik ben hetzelfde benaderd als mevrouw de Vree
Ik wilde ook alleen info en had dat al verschillende keren gezegd dat ik nergens aan vast wilde zitten.
Ik had ook ineens n offerte van €15.000 met mijn handtekening
Alleen kreeg ik mijn €250 niet terug.
En zat ik volgens hun aan n boete van €4000
Er deed me n paar dagen erna een voorstel voor een goedkopere batterij
Aangezien ik het voelde als met m’n rug tegen de muur heb ik dat maar gedaan en zou de oude offerte te vervallen komen.
Ik moest €3410 overmaken maar m’n daglemiet was €1000 die ik betaald heb en zou savonds het restant betalen.
Nou lees ik hier dat er mensen zijn die precies hetzelfde hebben meegemaakt.
Ik heb de rest niet betaald en heb vandaag met fraudehelpdesk gebeld
Die zeiden dat je binnen14 dagen van je offerte af kunt
En dat ik voor juridische hulp autoriteiten consument en markt acm moest bellen.
Dat ga ik morgen doen.
Ik zou zeggen voel je je bedonderd meld het ook!!
Ik hoop dat ik snel van deze ellende af ben.
Ik ga er niet meer van uit dat ik die €1200 nog terug ga zien.

Dhr mo,
Dhr mo,
Was heel beleeft en heeft alles goed uitgelegd.
En heeft ons goed geholpen en ook de tijd genomen voor alle vragen.
Was eerst sceptisch en werd toen goed…
Was eerst sceptisch en werd toen goed geadviseerd door de heer Van Gils. ik en mijn man waren al aan het zoeken voor een thuis batterij bij diverse aanbieders en na het gesprek is alles duidelijker uitgelegd. Wij weten nu wat een dynamische contract en de thuisbatterij in combinatie doet . Ik dacht dat mijn vaste contract voordeliger was maar na de hulp berekeningen en het goede advies hebben wij toch besloten om een batterij aan te schaffen . En wij zijn heel erg blij met de nieuwe aankoop . De adviseur heeft ons ook nog eens alles goed uitgelegd en de batterij is perfect geïnstalleerd gister . De eerste verdiensten zijn al binnen , 6€ per dag de netbeheerder betaald ons nu I.p.v andersom !!! de ap werkt perfect en wij kunnen alles op de ap volgen wat een technologie zeg de A.I software is toch slimmer dan ik dacht .
Net een goed gesprek gehad over een…
Net een goed gesprek gehad over een slimme thuis batterij, was goed geïnformeerd door Leroy alles haar fijn uitgelegd daardoor een snelle beslissing gemaakt .
Ik had twijfels, Top Bedrijf
In eerste instantie was ik sceptisch toen ik een telefoontje kreeg. Het klok te mooi om waar te zijn. Maar uiteindelijk is alles super duidelijk uitgelegd. En die 250 euro die ik moest aanbetalen werd super duidelijk en helder aan mij voorgelegd, en is ook heel logisch eigenlijk.
Ik zou iedereen aanraden om een batterij bij batterijnet te nemen! Heb zelf mijn oom die elektricien is de berekeningen laten zien, en die was het met mij eens dat het flink geld bespaard en opleverd.
Wilde eerst mijn panelen van het dak trekken, maar dat hoeft dus niet meer.
Echt een aanrader!
We zijn netjes geholpen
We zijn netjes op gebeld door Robert Lantwaard.Heeft ons alles uitgelegd .Toen hebben wij een afspraak gekregen.Mo van Batterijnet inls langs gekomen en heeft alles goed uitgelegd .Heeft ons door de hele aanvraag proces geholpen.We zijn super blij met mo.We kunnen niet wachten op de accu van Batterijnet.Mo dankjewel
Zeer onbetrouwbaar bedrijf
Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Bij het telefonische gesprek deed de medewerker zich voor als zijnde werknemer bij Eneco.Hij zou bij ons wel even de toon resetten op afstand, omdat wij het weer er niet op kunnen zien. De batterij is in eerste instantie niet ter spraken gekomen en na enig uitleg dat we moesten gaan betalen voor teruglevering dachten wij dat het vanuit Eneco ging. Na 20 minuten in gesprek te zijn met de medewerker kwam de batterij ten spraken. Als ik 250 euro zou overmaken dan zou er iemand langs komen, maar als het niet mogelijk was dan kreeg je die 250 euro terug en als het mogelijk was dan natuurlijk ook. De medewerker was zeer opdringerig met het tekenen voor een afspraak zo het bij ons overkwam. Want alleen als je 250 euro overmaakte kon je tekenen voor een afspraak. De medewerker stuurde ondertussen de offerte op en die moest ik dan even tekenen en dan kon ik een afspraak maken. Ivm de weinig tijd die ik had, omdat ik weg moest en inmiddels al 25 minuten aan te telefoon zat, zei ik dat ik geen tijd had om een afspraak te maken en dat hij de volgende dag terug moest bellen. Dit wilde hij wel doen, maar onder tussen had ik wel getekend en 250 euro overgemaakt. Het had wel zo netjes geweest als de medewerker had gezegd dat wij het beter de volgende dag konden regelen. Want hij wist ook dat ik geen tijd had om de voorwaarden te lezen.
Toen Mo voor het gesprek bij ons kwam en de batterij 17000 euro zou kosten wilden wij de batterij annuleren. Mo zei toen dat wij die 250 euro dan kwijt zijn en ik een mail naar het nederlands verduurzamingscollectief en batterijnet.nl moest sturen, zodat het geannuleerd kon worden. Dit moest binnen 2 weken. Ik heb dit dezelfde avond nog gedaan. Mo heeft ook de opdracht geannuleerd. De rede dat wij deze batterij niet wilde is omdat wij zelf aan een goedkopere batterij konden komen. Mo zei dat dat niet mogelijks en als het wel zo was dat wij hem konden bellen .
Nu heb ik gisteren en telefoontje gekregen van ene Thomas die teamleider is bij batterijnet.nl dat ik aan de offerte vast zit en ik 4000 euro moet betalen, omdat het maatwerk is. Wel kon hij mij tegemoet komen en hoefde ik de “boete”niet te betalen als ik een batterij van 7500 euro koop. Dit ga ik ook niet doen en dreigde hij met beslaglegging.
In heb het ‘telefoonnummer’ van Mo, maar wat denk je ivm technische storing niet te bereiken.
Gelukkig lees ik in een review dat het niet rechtsgeldig is volgens de Consumentenbond.
Mocht ik nog wat horen van batterij.net dan laat ik dit weten en neem vervolg stappen.
Voor de rest van Nederland wees gewaarschuwd en trap er alsjeblieft niet in

Oplichters... een gewaarschuwd mens telt voor 2
PAS OP VOOR DEZE OPLICHTERS!!
Het is 1 grote oplichtersbende!
BATTERIJNET
SOLAAR
ZONNEPANEELMEESTER
MILIEUBEWUSTNEDERLAND
lees maar de reviews
bekijk ook de aflevering van RADAR (AVROTROS) 16 december jl.
Ze hebben allemaal dezelfde werkwijze. misleiden je om een offerte te tekenen, 250 euro betalen en er vervolgens aan vast zitten, bij annuleren een boete van 4000euro of aanschaf van een "goedkopere" batterij van 7000 euro
de adviseur die bij ons langskwam heeft zelf laten zien dat hij ook werkt voor oa Solaar.
Namen zijn hetzelfde:
Leroy is toevallig bij alle bedrijven in dienst en komt bij iedereen langs, evenals Mo en Amine.
en ook opvallend dat wij gesproken hebben met een D. DE VRIES, I. DE VAART en M. DE JONG
Positieve reviews schrijven ze zelf!
lees review Denny Hoogoven hij heeft inmiddels 2 thuisbatterijen. eentje van batterijnet en ook bij zonnepaneelmeester en is natuurlijk onwijs positief (groot huis zal ie hebben)...
ook bij hem is Leroy en Amine langs geweest
en zo zijn er meerdere reviews die niet kloppen!
telefoonnummers zijn hetzelfde
en de antwoorden van Jasmijn zijn allemaal 1 grote leugen!!!!
er wordt helemaal NIKS duidelijk vooraf gecommuniceerd. ook dat de offerte bindend is wordt NIET gecommuniceerd.
Ook heel apart dat de gesprekken zijn opgenomen maar kunnen niet opgevraagd worden. Jullie weten dat jullie mensen misleiden en bezig zijn met praktijken die niet pluis zijn!!!
in jullie voorwaarden wordt gesproken over een reserveringsbedrag voor de adviseur zodat hij niet voor een dichte deur staat en nu klopt dat ineens niet?!?!?!?!
jullie gehele werkwijze voldoet TOTAAL NIET aan de wetgeving en het is zeker misleidend wat jullie doen..
ook gek dat meerdere mensen dit aangeven in de reviews dat het niet duidelijk wordt gecommuniceerd, maar jullie vinden van wel?!?!?!?!?!
Ga vooral NIET met hun in zee en kap ze gelijk af aan de telefoon!!!!

Réponse de Batterijnet
En savoir plus sur les différents types d'avis.