Nav uitzending Radar zeer kritisch geweest. Zelfs eerst geannuleerd. Daarna is het gesprek zeker gewijzigd en kwam de adviseur thuis. Zij hebben duidelijk verteld hoe het in het werk gaat en hebben de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ze handelen weer onder nieuwe bedrijfsnamen, waardoor wij er helaas ook in zijn getrapt. Aanbetaling gedaan, ik begon er een naar gevoel van te krijgen omdat ik ondertussen onderzoek heb gedaa... Voir plus
Slecht,misleidend bedrijf dat met dreigementen en slap geklets probeert mensen onder druk te zetten. Blijven kletsen over maatwerk terwijl er standaard batterijen geleverd worden en er niks op maa... Voir plus
Inmiddels heb inruim 6 maanden de batterij geinstalleerd in huis. Er was afgesproken dat de btw teruggaaf binnen ongeveer 6 weken geregeld zou worden door Batterijnet. Na vele mails verder blijkt dat... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Duidelijke uitleg en voelde vertrouwd…
Duidelijke uitleg en voelde vertrouwd alles naar wens en vriendelijk
Bedankt Leroy
Erwin
Drammerig, riekt naar oplichting
MIjn partner is vanuit het niets gebeld door iemand van Batterijnet / Verduurzamingsplatform. Door de pusherige manier is ze overrompeld en heeft een offerte gekregen voor een batterij van €16000 excl. BTW. Ook heeft ze het contract getekend en 250 euro borg betaald.
Volgens de jongen aan de telefoon zou de borg teruggestort worden als tijdens een schouwafspraak blijkt dat de batterij niet mogelijk is of niet bij haar wensen aansluit.
Ik heb de 1e werkdag erna de afspraak die ingepland werd afgezegd per telefoon en meteen een mail gestuurd om af te zien van de koop.
Nu is er een kort mailtje gekomen dat er niet geannuleerd kan worden, maar de wet zegt (zeker na koude acquisitie) hier iets heel anders over. Er is geen schouwafspraak geweest, er is dus geen enkele vorm van maatwerk waar zij mee schermen in het contract, de koop kan dus gewoon geannuleerd worden en de borg zou teruggestort moeten worden,
Ze zouden telefonisch contact opnemen naar aanleding van de weigering van annulering, dus ik ben heel benieuwd.
Dit is sowieso geen manier van zaken doen, zeker wanneer je mensen met verschillende verhalen een contract laat tekenen. Ik zou heel ver weg van dit bedrijf blijven, zij doen op dezelfde manier zaken als Solaar (tip: bekijk de Radar uitzending hierover op Youtube).

Réponse de Batterijnet
Batterij net en verduurzaming.nl zijn oplichters naar mijn mening
Misleiding door verduurzaming.nl met praatje voor informatief gesprek voor 250 euro. Als je akkoord geeft op betaling van 250 euro blijkt dat je direct aan de aankoop van een batterij vast zit. Bij het aangeven dat je wil annuleren geven ze aan dat dit 4000 euro kost. Batterij.net verschuilt zich
achter deze verkoop site. Erg slecht dit.
Contact gehad met Consumentenbond, dit mag niet, dit is niet rechtsgeldig en ik ben super goed geholpen.
Met behulp van de Consumentenbond is het uiteindelijk wel gelukt om de zogenaamde aankoop en overeenkomst te ontbinden de aanbetaling terug te krijgen.
Inmiddels contact gehad met batterij net. Ze hebben beloofd de zogenaamde overeenkomst te beëindigen en de 250 euro terug te betalen. Ze hebben dit ook netjes gedaan. Vandaar de een ster beoordeling voor het uiteindelijk netjes oplossen van het probleem. Dit waren er uiteindelijk twee, maar aangezien jullie gewoon doorgaan met het oplichten en het onder druk zetten van mensen haal ik de tweede ster definitief weg.
En nee Jasmijn, de vier sterren die ontbreken hebben jullie te danken aan de misleiding, de slapeloze nachten en de herhaaldelijke verzoeken om het netjes op te lossen, waar jullie in eerste instantie niet aan mee wilden werken. En dat jullie hier gewoon mee doorgaan. Dit is geen vergissing, dit is jullie beleid. Ik vind jullie een stelletje gewiekste oplichters.
En wel vijf sterren voor de Consumentenbond.

Thuisbatterijen aangeschaft bij batterijnet
Thuisbatterijen aangeschaft bij batterijnet. Geadviseerd doir Adriaan en technische schouw door Amine. Goed gedaan mannen. Op naar de installatie!
Super uitleg
Super uitleg. Hele nette jongen leroy. Hij heeft alles duidelijk verteld en goed geholpen.
Lichten oude vrouwtjes op
Pas op voor Batterijnet.bv
Batterijnet.bv misbruikt oudere mensen die niet alles meer goed begrijpen.
Mijn moeder werd telefonisch benaderd voor een thuisbatterij en stemde toe. De volgende dag ondertekende ze een contract en betaalde €250 borg. De totale kosten waren €17.000 via een lening van 7 jaar, waarbij Batterijnet.bv hielp met het vinden van een kredietverstrekker.
Toen ze de volgende dag wilde herroepen, werd dit geweigerd onder het mom van “maatwerk,” ondanks ernstige juridische twijfels. Annuleren zou bovendien een boete van €5.000 opleveren. Uit angst voor hoge proceskosten zag ze af van verdere stappen.
Na veel stress bood Batterijnet.bv “coulance” door een goedkopere batterij van €10.000 aan. Mijn moeder is al een week overstuur en slaapt nauwelijks.
Mijn advies: blijf ver weg van dit bedrijf.

Réponse de Batterijnet
Ze maken misbruik van oudere mensen
Mijn oudere schoonmoeder werd telefonisch benaderd door Batterijnet.bv voor een thuisbatterij voor haar zonnepanelen. Ze heeft dit telefonisch geaccepteerd en bij haar thuis de volgende dag contractueel ondertekend, waarbij ze een borg van €250,- heeft betaald. Het totaalbedrag zou met een persoonlijke lening €17.000 euro bedragen, die ze met een looptijd van 7 jaar maandelijks kon terugbetalen. Batterijnet bv heeft haar geholpen met het zoeken van waar ze deze persoonlijke lening kon afnemen.
De dag na ondertekening heeft ze de direct geprobeerd beroep te doen op haar herroepingsrecht met een handgeschreven aangetekende brief en email. Batterijnet.bv gaf echter aan dat het om maatwerk zou gaan, waardoor dit recht niet van toepassing zou zijn. In de overeenkomst staat bovendien een boeteclausule van ruim €5.000 euro om te annuleren na ondertekening. Haar jurist gaf aan ernstige twijfels te hebben bij de maatwerkclaim, maar waarschuwde haar dat de proceskosten waarschijnlijk hoger zouden uitvallen dan de boete.
Na veel stress en verdriet vanuit mijn schoonmoeder, die dit onmogelijk kon betalen van haar pensioentje, heeft Batterijnet.bv uit "coulance" aangeboden om een andere goedkopere batterij te leveren voor €10.000 euro. Ze is al een week compleet overstuur en slaapt nauwelijks van de spanning.
Onze conclusie Batterijnet.bv maakt misbruik van oudere mensen die het niet helemaal meer begrijpen. Mijn advies: blijf ver uit de buurt van dit bedrijf.

Trap er niet in. Kijk naar Radar
Beste mensen trap hier niet in. De borg die ik betaald zou ik terug krijgen als de financiering werd afgewezen. Dit gebeurd niet. En de ozo vriendelijk meneer Mo reageert ook niet meer. Als je het bedrijf belt wordt gevraagd of je nog af kunt wachten want je wordt dan teruggebeld. Allemaal onzin. Kijk allemaal naar Radar. Er zijn heel veel klachten over de agressieve verkoopmethode via telefoon gesprek.Vandaag een zeer fijn gesprek gehad ivm aanschaf van thuisbatterij met Mo dacht ik.Hij was duidelijk dacht ik. Met eventuele vragen kan er geappt worden, dat was voor de afwijzing van financiering.. Snelle afspraak door Dennis van de planning dat begrijp ik nu wel Bedankt heren, van een hele teleurgestelde en boze klant.
Oplichters!
Was een helder verhaal met goede uitleg! Dachten we. Trap er niet in!

Doe niet mee!!
Dit zijn oplichters. Eerst de voorwaarden opvragen! Als je de offerte tekent, vervalt je herroepingsrecht, wat natuurlijk onmogelijk is. Zeer agressieve telefoontjes.
Als de verkopers bij een schoenenwinkel zouden werken, zouden je 2 linkerschoenen verkopen, ze zijn goed getraind.
Ik ben zeer vriendelijk en hulpwaardig…
Ik ben zeer vriendelijk en hulpwaardig geholpen door Leroy die bij mij kwam voor de financiering van de batterij. Ik wacht nu keurig af en ik ben blij als die er straks staat, dan haal ik toch nog het hoogste rendement uit mijn panelen.
Prima begeleiding
Goede voorlichting gekregen van Leroy en goede hulp bij aanvraag van de benodigde lening!
Aardige kerel langs geweest
Aardige kerel langs geweest. Heeft zijn best gedaan tijdens het adviesgesprek en prima werk geleverd.
Alles werd goed en geduldig uitgelegd.
Alles werd goed en geduldig uitgelegd.
Vriendelijke jongeman met verstand van zaken.
Goede hulp
Na veel heen hen weer bellen ben ik goed geholpen door de heer P.Groot. Heel behulpzaam👍
Bedrijf is qua vocaal zeer gedreven, maar niet altijd even duidelijk
Er wordt wel tijd voor de consument genomen om het een en ander duidelijk uit te leggen. Alleen als je het niet zelf kunt/wilt betalen word er een aanvraag gedaan voor een lening en deze is uiteindelijk altijd weer duurder vanwege de hoge rente. Echter mocht je het annuleren voor de investering rond is ben je wel je borg kwijt en dat is niet duidelijk gecommuniceerd . Als ik van te voren had geweten dat je een Borg moet betalen om iemand langs te laten komen ( op het advies van batterijnet) en deze borg vervolgens altijd kwijt bent als de deal niet door gaat had ik het niet gedaan. En gaat de deal wel door dan wordt het bedrag in mindering gebracht bij de investering ( je krijgt het terug maar niet meer in het handje) .
Wij vinden dat we een perfecte uitleg…
Wij vinden dat we een perfecte uitleg hebben gekregen bij ons thuis van Leroy. Ik had veel vragen maar hij heeft goed zijn tijd genomen voor ons, dankjewel daarvoor!
Very well explained by Leroy
Very well explained by Leroy, he came to my house for some explanation. I feel confident to do it and I can't till the battery is installed.
het was een vriendelijk gesprek,met…
het was een vriendelijk gesprek,met goed uitleg
En savoir plus sur les différents types d'avis.