3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Useriøst bilforhandler som selger biler…

Useriøs bilforhandler som selger biler med skjulte feil. Enten sjekkes ikke bilene før salg eller så selger han dem bevist med feil og mangler. Tar ikke ansvar ved reklamasjon og svarer ikke på e-poster.
Man kan spare mye penger ved å styre unna bjørn brun.

10 avril 2026

Gode biler

Gode biler, ærlig selger!
«Er det en ting jeg KAN love deg, så er det at over tid, så vil den gå i stykker»….
Når jeg tenker etter, så kunne det ikke være nærmere sannheten.
Så det ble handel på meg og kona!

5 janvier 2026

Svindel av forhandler!!

Min bror kjøpte en bil her og den har hatt problemer fra dag 1. bilen kostet oss 16k men var fungerbar og ikke opplyst noe feil på. Bilen har nå blitt påkostet 30k og likevell så er girkasse ikke samarbeidsvillig.

For å gjøre det klart dette er 4B bil As. Styr unna her, ikke gi penger til slike parasitter.

14 novembre 2025

Réponse : Bbbb

Uffda. Denne kom nok litt tidlig.
Her reparerte vi girkasse uten spørsmål.
Bilen ble forøvrig kjøpt for kr. 30 000,- som rep-objekt i kontrakt.

DETTE ER SVINDLERE

DETTE ER SVINDLERE!
Har vært borti disse kjeltringene.
Hadde en audi A5 , fikk 65.000 for den, etter noen dager solgte de den for 130.000.
Kjøpte en BMW 530E der, den var tydeligvis ikke godkjent av biltilsynet, så her ble det mye styr og ekstrautgifter.
De ville ikke ordne opp, jeg ble jagd ut av butikken da jeg ville konfrontere problemene for de.
Styr for alle del unna denne forhandleren...

6 novembre 2025

Réponse : Bbbb

Her tror jeg du blander sammen vårt firma med et annet i Drammen.
Vi har aldri kjøpt A5 av kunde. Heller aldri solgt en 530E.

Frekk selger som gir feilinformasjon om…

Frekk selger som gir feilinformasjon om bilen. Ingen kunnskap om bilene han selger. Når jeg har spørsmål vet han ikke, og når det kom feil med bilen 5min etter vi har kjøpt den blir han sint og lyver om hva feilen er. Styyyr unna. Penger rett i dass.

31 août 2025

Réponse : Bbbb

Her må du nesten forklare hvilken bil du kjøpte.
Jeg har ikke registrert dette navnet i kundelistene våre.

STYR UNNA!!!

STYR UNNA!!!
Useriøs selgar, kjørte 7 tima for å komme dit. Det blei bomtur for å sei det sånn…….

13 avril 2025

Réponse : Bbbb

Vi får beklage at bilen ikke sto i stil til forventningene.
Litt lakkrust i forskjermer må man regne med på en 15 år gammel bil.
Men det var så smått at det ikke kom frem på bildene.

STYR UNNA

Her kjøper du deg problemer.
Her brukes det hersketeknikk og all reklamasjon blir avvvist.
Det er tydelig at informasjon blir tilbakeholdt ved salg!

18 mars 2025

Réponse : Bbbb

Tuva, her må du gjerne utdype litt.

Lurer privatpersoner til å selge sin bil billig.

4B bruktbil i Drammen har unngått kritikk ved å ikke være ført opp på Google maps.
De har også et annet navn på nettet enn i virkeligheten.
Jeg solgte min bil til Hauger Bruktbil i Bærum. Før jeg fikk penger der, hadde 4B bil hentet den, og la den ut for salg i Drammen.
4B og Hauger bil samarbeider tydeligvis for å få folk til å selge sine biler billig, og så selger de dyrt etterpå. Min bil påsto de hadde rust, og lekkende drivknutemansjetter. Da tilbø de kr 80.000 for bilen.
Dette var bare delvis sant.
Neste dag solgte 4B videre til kr 129.000, uten å ha gjort noe med bilen.

16 octobre 2023

Vi er på Google Maps.
Her tror jeg vi lar profilbildet snakke for seg selv.