Positiv opplevelse så langt. Oversiktlig nettside med god info om delene og bra kundeservice. Veldig enkelt og trygt å returnere deler som ikkje passer, fra utleveringssted på Kleppe. Pengene tilbake... Voir plus
L'entreprise a répondu
Varen er ikke kommet og ingen info. Jeg hadde ikke tid til å vente og tenkte siden jeg ikke har fått noe info er den sikkert kansellert. Jeg måtte kjøpe delen en annen plass så ordren kan slettes Mvh... Voir plus
L'entreprise a répondu
Veldig bra bildeler på Sørlandet. Bestiler veldig ofte og aldri har hatt noen problemer 👍 Anbefaler 💪
Écrit par l'entreprise
Bdbildeler er en nettbutikk med bildeler, motoroljer, verktøy og tilbehør. Vårt tilbud inkluderer kun nye reservedeler til alle merker og modeller av personbiler og lette nyttekjøretøyer. Du får en tilstrekkelig produsentgaranti for alle deler kjøpt hos oss. Vi leverer reservedeler så raskt som mulig til adressen du velger. Du kan hente delene på hjemmeadressen din, adressen til bedriften der du jobber eller på hvilken som helst adresse som passer deg. Vi kan også sende deler direkte til ditt bilverksted. Vårt team av erfarne eksperter sjekker nøye hver innkommende bestilling for å sikre at du får den riktige reservedelen til kjøretøyet ditt. Hvis du ikke kan velge delene selv, trenger du hjelp eller en profesjonell anbefaling, ta gjerne kontakt med oss.
Stamsøyveien 30, 4580, Lyngdal, Norvège
- +47 99 33 44 99
- service@bdbildeler.no
- bdbildeler.no
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Good service and swift reply when…
Good service and swift reply when contacting them by phone or email.
Good prices for spareparts as well.

Ordered part were canceled
Ordered part were canceled. No explanation given. A lot of hassle for nothing.

Réponse de Bdbildeler
veldig gode priser, mye på lager og presis levering
veldig gode priser, mye på lager og presis levering,
kjempefornøyd :)

Réponse de Bdbildeler
Utrolig nydelig service og utrolige…
Utrolig nydelig service og utrolige fine priser på deler av kvalitet😊

Lagt inn ordre 5/1-2025
Lagt inn ordre 5/1-2025, ordre bekreftet.
Siden har det vært stilt.
Estimert lever 5-7 dager, nå er det gått 11 dager og ingen sending er forhåndsvarslet. Hvor blir varene av?

Réponse de Bdbildeler
Kan absolutt anbefale BDbildeler!
Meget fornøyd med BDbildeler. Handlet deler der flere ganger, aldri fått feil deler (jeg sjekker alltid med originalkatalog før jeg bestiller), prisene er ganske bra og det er utrolig greit at de leverer til et "pick up point" i min by - GRATIS!
Har hatt en reklamasjon der, som ble håndtert på en meget tilfredsstillende måte. Egentlig aldri opplevd bedre behandling ifb. med reklamasjon, enn her.
I et hastetilfelle så strakk de seg unormalt langt for en liten pakning til bare 23 kroner. Da ble jeg imponert, og det gjør at jeg handler der igjen.
I mine øyne - en meget god og seriøs leverandør av bildeler - til oss som bare har råd til biler som det alltid er noe galt med....

kjøpte Castrol Edge
kjøpte Castrol Edge, billig. fikk det jeg skulle ha kjapt
helt konge

Helt topp
Dette er et firma jeg kan trygt anbefale. her får du deler til en god pris, og du får de rette delene, det er meget viktig.

Réponse de Bdbildeler
I didn't manage to seal it properly
I didn't manage to seal it properly. Thread weaker than expected. Had to buy new line

Réponse de Bdbildeler
Ryddig nettside og gode priser
Ryddig nettside og gode priser. Her kan man spare MYE penger kontra oem men fortsatt få samme kvalitet eller bedre.