Mega ubehagelig oplevelse. Presser sine kunder til at give hende 5 stjerner herpå trust pilot. Jeg har været i klinikken af flere omgange til HIFU behandling, og HVER GANG presser hun til 5 stjerner.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg var inde til konsultation inden min første behandling, da jeg har meget eksemramt og sart hud. Jeg blev modtaget med et smil og følte mig set og hørt fra første øjeblik. Vi talte i dybde... Voir plus
Super fin konsultation med god information omkring hele processen. Har lige afsluttet behandling på HIFO i ansigt og kan allerede se tydlig opstramning på trods af at huden vil stramme yderligere... Voir plus
Jeg er kommet hernede nogle gange, og har været så glad for det indtil videre. God, dygtig og erfaren personale, og altid en rar tone. Kan med glæde anbefale Beautiful balance i Randers!
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk service, smilende og venlig betjening hvor kunden er i højsædet.
Professionel behandler.
Kan stærkt anbefale dette sted.
Professionel på Trustpilot - ikke i klinikken
Det er helt vildt, hvordan I nu pludselig er blevet professionelle og beklagende, så snart det bliver offentligt på Trustpilot. Du var ikke nær så beklagende under vores samtale. Vi ved begge, hvordan forløbet reelt foregik, og jeres svar ændrer ikke på min eller min mors oplevelse. For mig fremstår jeres svar som et forsøg på at pynte på jeres image og få jer selv til at fremstå professionelle, efter kritikken er blevet offentlig. Nye kunder må selv vurdere, om de vil stole på en pæn PR-redegørelse fra jer eller tage kundernes faktiske oplevelser i betragtning.
I skriver, at I kunne se en synlig effekt på før- og efterbillederne. Det giver ikke mening, når I samtidig skriver, at resultatet udvikler sig over 3-6 måneder. Hvorfor viser I os så billeder og forsøger at overbevise os om, at der er en synlig forskel, når I samtidig siger, at resultatet først udvikler sig over flere måneder?
Hvis du under konsultationen havde sagt, at der ikke kunne gives nogen garanti for resultatet, havde vi selvfølgelig taget det med i vores overvejelser, før vi betalte 2.500 kr. for behandlingen. Det blev bare ikke sagt. Du sagde tværtimod meget tydeligt foran os begge, at én behandling var nok.
I forhold til behandlingsindstillingerne blev der ikke anvendt samme indstillinger under hele behandlingen. Behandleren har selv sagt, at der var skruet "lidt" mere op denne gang. Jeg går dog ud fra, at behandleren efterfølgende måtte skrue ned igen, da min mor oplevede behandlingen som meget smertefuld. Min mor oplever fortsat smerter i kæbeområdet og har siden behandlingen haft en del hovedpine.
Derudover skriver I selv, at behandlingen blev udført i "kæbe/hageområdet". Det var netop ikke det, min mor ønskede behandlet - hun ønskede behandling af dobbelthagen. Det var nemlig i kæbe området hun oplevede meget kraftige og ubehagelige skarpe smerter, som strålede fra området og hele vejen op mod panden/frontalområdet.
Det er ikke alle jeres behandlinger, der er afsat 30 minutter til. Min mors behandling var specifikt mod dobbelthagen, som er et meget lille behandlingsområde, og 30 minutter er ifølge jeres egen hjemmeside den korteste tid, I afsætter til HIFU. Derfor giver det ikke mening, at I forklarer, at ud af de 30 minutter er der sat hele 20 minutter af at modtage, følge kunden fra lobbyen til behandlingsstolen, klargøre og afslutte med betaling.
Det er desuden bemærkelsesværdigt, at jeres behandlinger nu står til 0 minutter i bookingsystemet, efter at vi har gjort jer opmærksomme på problematikken. Det får mig til at undre mig over, hvorfor behandlingstiderne er blevet ændret efterfølgende, hvis jeres forklaring er korrekt. I må selv kunne se, at der er en uoverensstemmelse mellem jeres tidligere oplysninger og det, I nu skriver.

Réponse de Beautifulbalance
Gratis parkering? Ikke for os.
Klinikken skriver på deres hjemmeside: “Når du er til behandling hos os, betaler vi din parkering. (Gælder ikke ved gratis konsultation.) Der er et parkeringshus 200 meter fra klinikken.”
Da jeg var til behandling, var det svært at finde parkering, og behandleren spurgte specifikt, om vi havde parkeret i parkeringshuset, hvilket vi havde. Vi blev dog hverken tilbudt betaling af parkeringen eller informeret om, hvordan den skulle refunderes.
Jeg synes, det er misvisende at reklamere med “Gratis parkering” på hjemmesiden, hvis kunden selv ender med at betale. Især når behandleren direkte spørger, hvor vi har parkeret, og dermed ved, at vi har benyttet det parkeringshus, klinikken selv henviser til.
Vi ringede efterfølgende til klinikken for at spørge, hvordan parkeringen skulle dækkes, hvortil vi fik svaret, at “det er noget nyt”... Det undrer mig, når informationen allerede stod på klinikkens hjemmeside, da vi var til behandling.

Réponse de Beautifulbalance
Professionel behandling og fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg blev taget rigtig godt imod, allerede fra første gang jeg trådte ind ad døren. Jeg fik en grundig gennemgang af behandlingen og oplevede hele forløbet som meget professionelt og trygt.
Inden behandlingen blev der taget billeder, som blev sendt til lægelig vurdering, og først efter godkendelse blev behandlingen gennemført. Selve HIFU-behandlingen blev udført meget grundigt, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Et ekstra plus er de fleksible åbningstider, som gør det muligt at få en behandling, når man selv har fri fra arbejde.
Alt i alt et sted, jeg varmt kan anbefale. Lise-Lotte og Christian yder virkelig en fantastisk service – professionelt, imødekommende og med god tid til den enkelte. ⭐⭐⭐⭐⭐
Meget rent og rolig klinik
Meget rent og rolig klinik. Super forklaring af proceduren, er meget tilfreds, kommer helt sikker igen.
Fik ansigt og hals løft
Fik ansigt og hals løft , der er ingen ændring sket kun 5800 kr fattigere , syntes hun var dårlig til at forklare tingene , det som om hun har fortalt det for mange gange , og glemmer det halve , jeg havde ikke fået at vide at jeg ikke ville kunne se nogen ændring med det samme , men der vil kunne gå op til 6 måneder inden , havde jeg vist det havde jeg ikke fået det lavet , der er så ingen ting ændret endnu og der er gået 3 måneder tror ikke på det mere , kan ikke anbefales Anja Talbot

God atmosfære
God atmosfære. Ærlig og informationsrig vejledning. Dejligt at opleve et sted som ikk bare er ude på at sælge behandlinger uden grund. Kommer helt sikkert igen.
Har været der 2 gange for at få fjernet…
Har været der 2 gange for at få fjernet tatoveringer og er mega glad for det. En hyggelig atmosfære med søde mennesker og deres hjemmeside er nem at finde rundt i :):)
Har fået min første HIFU behandling på…
Har fået min første HIFU behandling på ansigt. En rigtig god oplevelse og meget kyndig vejledning af Lise-Lotte.
Køber også cremer som er helt fantastiske for min meget sarte hud.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Har lige fået min første behandling i…
Har lige fået min første behandling i dag, jeg har fået behandling på halsen da jeg har noget blæver/løs hud efter vægttab. Jeg blev taget så varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med huden, følte mig helt rolig og i rigtig trygge hænder. Nu skal huden have lov at arbejde i 3-6 måneder og glæder mig nu til at følge processen og se det endelige resultat.
Er forholdsvis ny kunde inde hos…
Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fået to Carbon peel behandlinger. Jeg følte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der var bedst til mig, blev jeg rigtig godt informeret om de muligheder der var. Under begge behandlinger følte jeg mig i gode hænder og blev informeret om trinnene undervejs. Resultatet fra en Carbon peeling er virkelig god på min hud og jeg føler den har hjulpet mig med det jeg havde behov for og givet mig en smuk glød. Kan varmt anbefale Beautiful Balance 👍
Jeg fik lavet en HIFU behandling og det…
Jeg fik lavet en HIFU behandling og det kan allerede ses.
Søde behandler Lise Lotte gjorde mig tryg og var professionel i sin måde at forklare hvad det var jeg fik gjort.🙂
Kan varmt anbefale et besøg hos
Beauti Balance🌷
En autentisk klinik
En autentisk klinik, der har sine klare visioner. Stor viden, ud over det sædvanlige, omkring deres behandlinger.
Stor tilfredshed.
Er startet på en behandling hos dem
Er startet på en behandling hos dem, har fået nr 2 ud af 6, og glæder mig til det endelige resultat.
Virkelig professionel behandling og…
Virkelig professionel behandling og viden.
Jeg var noget skeptisk, men allerede efter første behandling kunne jeg se resultat.
Den største anbefaling her fra🤩
Sødt og imødekommende personale. Ikke sidste gang jeg kommer her 👌
God oplevelse
God oplevelse, de er altid smilende og klar når man kommer.
Super glad for mine behandlinger.
Lever op til alle krav inc
Lever op til alle krav inc. læge tilsyn. Er særlig opmærksom på allergi, og tager de rette forholdsregler. Yderst kompetent og serviceminded. Klinikken kan varmt anbefales.
Top service og behandling
Jeg anbefaler varmt denne klinik. Super god og meget kyndig rådgivning og behandling af Lise Lotte.
Man føler sig meget velkommen og servicen er i top.
De har mange forskellige behandlinger samt læge og sygeplejerske tilknyttet.
L’expérience Trustpilot