Beautifulbalance Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Mega ubehagelig oplevelse. Presser sine kunder til at give hende 5 stjerner herpå trust pilot. Jeg har været i klinikken af flere omgange til HIFU behandling, og HVER GANG presser hun til 5 stjerner.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde til konsultation inden min første behandling, da jeg har meget eksemramt og sart hud. Jeg blev modtaget med et smil og følte mig set og hørt fra første øjeblik. Vi talte i dybde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin konsultation med god information omkring hele processen. Har lige afsluttet behandling på HIFO i ansigt og kan allerede se tydlig opstramning på trods af at huden vil stramme yderligere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet hernede nogle gange, og har været så glad for det indtil videre. God, dygtig og erfaren personale, og altid en rar tone. Kan med glæde anbefale Beautiful balance i Randers!

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service, smilende og venlig betjening hvor kunden er i højsædet.
Professionel behandler.
Kan stærkt anbefale dette sted.

27 août 2026

Professionel på Trustpilot - ikke i klinikken

Det er helt vildt, hvordan I nu pludselig er blevet professionelle og beklagende, så snart det bliver offentligt på Trustpilot. Du var ikke nær så beklagende under vores samtale. Vi ved begge, hvordan forløbet reelt foregik, og jeres svar ændrer ikke på min eller min mors oplevelse. For mig fremstår jeres svar som et forsøg på at pynte på jeres image og få jer selv til at fremstå professionelle, efter kritikken er blevet offentlig. Nye kunder må selv vurdere, om de vil stole på en pæn PR-redegørelse fra jer eller tage kundernes faktiske oplevelser i betragtning.

I skriver, at I kunne se en synlig effekt på før- og efterbillederne. Det giver ikke mening, når I samtidig skriver, at resultatet udvikler sig over 3-6 måneder. Hvorfor viser I os så billeder og forsøger at overbevise os om, at der er en synlig forskel, når I samtidig siger, at resultatet først udvikler sig over flere måneder?

Hvis du under konsultationen havde sagt, at der ikke kunne gives nogen garanti for resultatet, havde vi selvfølgelig taget det med i vores overvejelser, før vi betalte 2.500 kr. for behandlingen. Det blev bare ikke sagt. Du sagde tværtimod meget tydeligt foran os begge, at én behandling var nok.

I forhold til behandlingsindstillingerne blev der ikke anvendt samme indstillinger under hele behandlingen. Behandleren har selv sagt, at der var skruet "lidt" mere op denne gang. Jeg går dog ud fra, at behandleren efterfølgende måtte skrue ned igen, da min mor oplevede behandlingen som meget smertefuld. Min mor oplever fortsat smerter i kæbeområdet og har siden behandlingen haft en del hovedpine.

Derudover skriver I selv, at behandlingen blev udført i "kæbe/hageområdet". Det var netop ikke det, min mor ønskede behandlet - hun ønskede behandling af dobbelthagen. Det var nemlig i kæbe området hun oplevede meget kraftige og ubehagelige skarpe smerter, som strålede fra området og hele vejen op mod panden/frontalområdet.

Det er ikke alle jeres behandlinger, der er afsat 30 minutter til. Min mors behandling var specifikt mod dobbelthagen, som er et meget lille behandlingsområde, og 30 minutter er ifølge jeres egen hjemmeside den korteste tid, I afsætter til HIFU. Derfor giver det ikke mening, at I forklarer, at ud af de 30 minutter er der sat hele 20 minutter af at modtage, følge kunden fra lobbyen til behandlingsstolen, klargøre og afslutte med betaling.

Det er desuden bemærkelsesværdigt, at jeres behandlinger nu står til 0 minutter i bookingsystemet, efter at vi har gjort jer opmærksomme på problematikken. Det får mig til at undre mig over, hvorfor behandlingstiderne er blevet ændret efterfølgende, hvis jeres forklaring er korrekt. I må selv kunne se, at der er en uoverensstemmelse mellem jeres tidligere oplysninger og det, I nu skriver.

21 août 2026

Tak for din opfølgning.

Vi respekterer naturligvis, at I kan have jeres egen oplevelse af forløbet. Men når der fremsættes en række konkrete faktuelle påstande om vores behandling og vores håndtering af kunden, er vi nødt til at korrigere de oplysninger, som ikke stemmer overens med det forløb, vi har registreret.

Resultatet af behandlingen
Når vi oplyser, at resultatet af en HIFU-behandling udvikler sig over 3–6 måneder, betyder det ikke, at der først kan ses en effekt efter 3–6 måneder. Udviklingen sker gradvist, og der kan derfor godt være en synlig forskel tidligere.

På vores før- og efterbilleder ses der efter vores vurdering allerede en synlig forskel i området under hagen/dobbelthagen. Det er derfor ikke nogen modstrid mellem at konstatere en tidlig synlig effekt og samtidig oplyse, at resultatet fortsat kan udvikle sig over de følgende måneder.

Behandlingen og styrken
Det er korrekt, at styrken blev justeret en smule under behandlingen. Det skete i dialog med kunden med henblik på at optimere behandlingen og opnå den bedst mulige effekt. Behandlingsparametre tilpasses den enkelte behandling og er ikke nødvendigvis uændrede fra første til sidste impuls.

Behandlingen var rettet mod området under hagen/dobbelthagen.

Under behandlingen gav kunden ikke udtryk for de kraftige eller udstrålende smerter, som nu beskrives. Havde hun gjort det, ville vi naturligvis have reageret på det under behandlingen.

Oplysningerne om vedvarende smerter i kæbeområdet og hovedpine er først fremkommet nu. Vi kan naturligvis ikke tage stilling til, om de beskrevne symptomer foreligger, og vi har heller ikke noget fagligt grundlag for at konkludere, at de skulle være forårsaget af HIFU-behandlingen. Hvis kunden oplever vedvarende smerter eller hovedpine, bør dette vurderes relevant frem for at fastslå en årsagssammenhæng gennem en offentlig anmeldelse.

Behandlingstid og bookingsystem
De 30 minutter, der tidligere fremgik af vores bookingsystem, var en vejledende reservationstid – ikke en angivelse af, at HIFU-apparatet skulle være aktivt i 30 minutter.

En HIFU-behandling udføres ud fra behandlingsområdet og de relevante behandlingsparametre og det antal impulser, der vurderes nødvendigt. Vi forlænger ikke en behandling alene for at udfylde en bestemt tidsramme.

Vi har efter denne sag valgt at fjerne de vejledende tider fra den offentlige visning i bookingsystemet. Det skyldes netop, at denne anmeldelse har vist os, at en vejledende reservationstid kan blive opfattet som en garanteret behandlingstid.

Ændringen er således foretaget for at undgå tilsvarende misforståelser fremover – ikke fordi der er ændret på vores behandlinger eller på vores vurdering af det konkrete behandlingsforløb.

At en tidligere vejledende reservationstid på 30 minutter efterfølgende bruges som argument for, at selve apparatet skulle have været aktivt i 30 minutter, illustrerer netop den misforståelse, vi ønsker at undgå.

Afslutningsvis
Vores svar på Trustpilot er ikke udtryk for, at vores opfattelse af sagen har ændret sig, fordi kritikken er blevet offentlig. Vi har redegjort for det forløb, vi kan stå inde for, og korrigeret de faktuelle oplysninger, vi ikke kan genkende.

Vi respekterer kunders ret til at være utilfredse og til at beskrive deres oplevelse. Det betyder imidlertid ikke, at vi skal undlade at korrigere konkrete faktuelle påstande om vores behandling, når vi mener, at de giver et forkert billede af forløbet.

Vi mener ikke, at en fortsat offentlig diskussion punkt for punkt vil være konstruktiv. Dette bliver derfor vores afsluttende kommentar til anmeldelsen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gratis parkering? Ikke for os.

Klinikken skriver på deres hjemmeside: “Når du er til behandling hos os, betaler vi din parkering. (Gælder ikke ved gratis konsultation.) Der er et parkeringshus 200 meter fra klinikken.”

Da jeg var til behandling, var det svært at finde parkering, og behandleren spurgte specifikt, om vi havde parkeret i parkeringshuset, hvilket vi havde. Vi blev dog hverken tilbudt betaling af parkeringen eller informeret om, hvordan den skulle refunderes.

Jeg synes, det er misvisende at reklamere med “Gratis parkering” på hjemmesiden, hvis kunden selv ender med at betale. Især når behandleren direkte spørger, hvor vi har parkeret, og dermed ved, at vi har benyttet det parkeringshus, klinikken selv henviser til.

Vi ringede efterfølgende til klinikken for at spørge, hvordan parkeringen skulle dækkes, hvortil vi fik svaret, at “det er noget nyt”... Det undrer mig, når informationen allerede stod på klinikkens hjemmeside, da vi var til behandling.

24 juin 2026

Réponse de Beautifulbalance

Vi beklager naturligvis, at der opstod en misforståelse omkring parkeringen.

Vi er for nylig begyndt at tilbyde vores kunder at dække den første times parkering i parkeringshuset. Da ordningen var forholdsvis ny på tidspunktet for dit besøg, fik vi desværre ikke spurgt, om I havde parkeret der.

I gjorde heller ikke selv opmærksom på, at I havde benyttet parkeringshuset, og vi havde derfor ingen mulighed for at vide det under besøget.

Da I efterfølgende kontaktede os, forklarede vi, at vi ganske enkelt havde glemt at spørge på grund af den nye ordning. Vi modtog samtidig ikke dokumentation for den konkrete parkeringsudgift.

Vi beklager, at denne mindre misforståelse har givet anledning til utilfredshed. Vores tilbud om at betale den første times parkering er netop tænkt som en ekstra service til vores kunder.

Du er naturligvis fortsat meget velkommen til at kigge forbi klinikken og få de 20 kr. refunderet – også selv om du ikke længere har dokumentation for parkeringen.

Vi håber, at dette kan sætte et punktum for misforståelsen.

Clinic Beautiful Balance

Efterfølgende har vi gennemgået forløbet nærmere, herunder vores registrering fra receptionen, og vi er derfor nødt til at korrigere nogle faktuelle oplysninger i anmeldelsen.

Du kom alene til klinikken. Under besøget fortalte du, at du havde parkeret ved Sundhedshuset, og at du derfor havde måttet gå et stykke derfra til klinikken.

Vores parkeringsordning gælder alene for parkeringshuset, hvor vi som en ekstra service dækker vores kunders første times parkering. Parkering ved Sundhedshuset er gratis og er derfor ikke omfattet af denne ordning.

Da du selv oplyste, at du havde parkeret ved Sundhedshuset og ikke i parkeringshuset, var der derfor heller ingen anledning til, at vi skulle tilbyde refusion for parkering i parkeringshuset.

Da du efterfølgende kontaktede os, havde vi ikke det konkrete besøg klart i erindringen og svarede derfor ud fra den generelle situation, at parkeringsordningen var forholdsvis ny, og at vi kunne have glemt at spørge. Efter at have gennemgået det konkrete forløb kan vi konstatere, at dette ikke var tilfældet.

Vi beklager naturligvis, hvis der er opstået en misforståelse omkring vores parkeringsservice. Men når en offentlig anmeldelse beskriver et konkret hændelsesforløb, mener vi også, at det er rimeligt, at vi får mulighed for at korrigere de faktuelle oplysninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel behandling og fantastisk service ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg blev taget rigtig godt imod, allerede fra første gang jeg trådte ind ad døren. Jeg fik en grundig gennemgang af behandlingen og oplevede hele forløbet som meget professionelt og trygt.

Inden behandlingen blev der taget billeder, som blev sendt til lægelig vurdering, og først efter godkendelse blev behandlingen gennemført. Selve HIFU-behandlingen blev udført meget grundigt, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.

Et ekstra plus er de fleksible åbningstider, som gør det muligt at få en behandling, når man selv har fri fra arbejde.

Alt i alt et sted, jeg varmt kan anbefale. Lise-Lotte og Christian yder virkelig en fantastisk service – professionelt, imødekommende og med god tid til den enkelte. ⭐⭐⭐⭐⭐

20 août 2026

Fik ansigt og hals løft

Fik ansigt og hals løft , der er ingen ændring sket kun 5800 kr fattigere , syntes hun var dårlig til at forklare tingene , det som om hun har fortalt det for mange gange , og glemmer det halve , jeg havde ikke fået at vide at jeg ikke ville kunne se nogen ændring med det samme , men der vil kunne gå op til 6 måneder inden , havde jeg vist det havde jeg ikke fået det lavet , der er så ingen ting ændret endnu og der er gået 3 måneder tror ikke på det mere , kan ikke anbefales Anja Talbot

11 mai 2026

Réponse de Beautifulbalance

Kære Anja.Vi kan overhovedet ikke genkende din beskrivelse af forløbet.Alle vores kunder modtager præcis samme grundige information, hvilket du også skriftligt har bekræftet og underskrevet i dit samtykke inden behandlingen. Her fremgår det tydeligt, at det endelige resultat først kan ses efter 3-6 måneder.Vores interne før- og efterbilleder af dit forløb viser desuden allerede nu en tydelig forandring. Vi har af samme årsag inviteret dig til en opfølgning i klinikken flere gange, så vi kunne gennemgå billederne sammen, men dette har du valgt ikke at respondere på.Da du har modtaget den korrekte behandling, fuld information og har dokumenteret effekt, yder vi ikke refusion. Du er fortsat velkommen til at benytte din tid til opfølgning, hvis du ønsker at se dine før-/efterbilleder.Med venlig hilsen,Beautiful Balance

God atmosfære

God atmosfære. Ærlig og informationsrig vejledning. Dejligt at opleve et sted som ikk bare er ude på at sælge behandlinger uden grund. Kommer helt sikkert igen.

26 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået min første behandling i…

Har lige fået min første behandling i dag, jeg har fået behandling på halsen da jeg har noget blæver/løs hud efter vægttab. Jeg blev taget så varmt i mod og fik fortalt undervejs hvad der sker med huden, følte mig helt rolig og i rigtig trygge hænder. Nu skal huden have lov at arbejde i 3-6 måneder og glæder mig nu til at følge processen og se det endelige resultat.

26 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Er forholdsvis ny kunde inde hos…

Er forholdsvis ny kunde inde hos Beautiful balance og har indtil videre fået to Carbon peel behandlinger. Jeg følte mig godt taget imod af Lise-Lotte og inden vi blev enige om hvilken behandling der var bedst til mig, blev jeg rigtig godt informeret om de muligheder der var. Under begge behandlinger følte jeg mig i gode hænder og blev informeret om trinnene undervejs. Resultatet fra en Carbon peeling er virkelig god på min hud og jeg føler den har hjulpet mig med det jeg havde behov for og givet mig en smuk glød. Kan varmt anbefale Beautiful Balance 👍

20 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig professionel behandling og…

Virkelig professionel behandling og viden.
Jeg var noget skeptisk, men allerede efter første behandling kunne jeg se resultat.
Den største anbefaling her fra🤩
Sødt og imødekommende personale. Ikke sidste gang jeg kommer her 👌

28 juillet 2025

God oplevelse

God oplevelse, de er altid smilende og klar når man kommer.
Super glad for mine behandlinger.

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lever op til alle krav inc

Lever op til alle krav inc. læge tilsyn. Er særlig opmærksom på allergi, og tager de rette forholdsregler. Yderst kompetent og serviceminded. Klinikken kan varmt anbefales.

11 juillet 2025

Top service og behandling

Jeg anbefaler varmt denne klinik. Super god og meget kyndig rådgivning og behandling af Lise Lotte.
Man føler sig meget velkommen og servicen er i top.
De har mange forskellige behandlinger samt læge og sygeplejerske tilknyttet.

2 juin 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus