Beautifulbalance Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Mega ubehagelig oplevelse. Presser sine kunder til at give hende 5 stjerner herpå trust pilot. Jeg har været i klinikken af flere omgange til HIFU behandling, og HVER GANG presser hun til 5 stjerner.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var inde til konsultation inden min første behandling, da jeg har meget eksemramt og sart hud. Jeg blev modtaget med et smil og følte mig set og hørt fra første øjeblik. Vi talte i dybde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin konsultation med god information omkring hele processen. Har lige afsluttet behandling på HIFO i ansigt og kan allerede se tydlig opstramning på trods af at huden vil stramme yderligere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er kommet hernede nogle gange, og har været så glad for det indtil videre. God, dygtig og erfaren personale, og altid en rar tone. Kan med glæde anbefale Beautiful balance i Randers!

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale klinikken

Jeg kan varmt anbefale klinikken, jeg har været der 5 gange og har kun positivt at sige. Lise Lotte er venlig og imødekomne, hun er gode til at vejlede og forklare, jeg er i trygge rammer og føler mig god behandlet.

12 septembre 2024

5ni1 facial serum

Jeg bruger i øjeblikket deres 5in1 facial serum, og var som ved alle produkter, særligt til ansigt og hals, nervøs for om det ville gå, da jeg først begyndte for et par uger siden. Min hud har tendens til at være overfølsom, rød og slår hurtigt ud hvis der er noget i et produkt den ikke kan klare. Dette har slet ikke været oplevelsen med deres serum. Jeg får hverken rød eller irritabel hud, tværtimod suger huden glad serummet til sig, og efterlader en god fornemmelse! Desuden oplever jeg ejeren af Beautifulbalance som en der brænder for faget, og at hun altid er villig til at fortælle om det, hvis man er nysgerrig om noget. Varm anbefaling herfra. :)

8 avril 2024

Super god klinik

Beautiful Balance er en super god klinik. Jeg er personligt i gang med en behandling for at fjerne mine akne-ar ved hjælp af dermapen, og jeg må sige, at resultaterne er imponerende. Efter hver behandling ser jeg en forbedring. Beautiful Balance har også udviklet deres egen ansigtsplejeserie, som jeg har haft fornøjelsen af at prøve, og jeg må sige, at det virkelig gør en forskel. Jeg ser, at min hud heler hurtigere og bedre efter behandlingen med bruget af deres produkter.
Udover super gode behandlinger og produkter jeg mødt af en ekspertvejledning, der mig indsigt i, hvad der kunne fungere bedst for mig og min hud. Det er tydeligt, at personalet virkelig er dedikeret til at give en den bedst mulige oplevelse, og jeg føler mig i sikre hænder fra start til slut. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Beautiful Balance til alle, der ønsker at forkæle sig selv.

23 février 2024

God oplevelse

Venlig behandler. Der er styr at lave journal, og klinikken har en hudlæge tilknyttet. Dejligt at de booker kunder med tid imellem, så man ikke sidder oveni hinanden i venterummet.

3 février 2024

Fjernelse af tatovering

Har fået fjernet tatovering hos dem. Og har fået den mest profesionelle behandling af Lise Lotte. Som guidede og fortalte mig igennem det hele. Hvilket gav en fantastisk tryghed.

Kan varmt anbefales

20 janvier 2024

Fantastisk kompetent service.

Jeg har fået laser fjernet min tatovering hertil er jeg blevet guidet igennem forløbet af Lise Lotte. Fantastisk service, hun giver sig god til at forklare processerne ved det bagvedliggende.

5 stjerner herfra!

Kh Marie Johansen

12 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i klinikken idag, super service og Lise-Lotte er super sød til at fortælle og oplyse om alt.
Jeg har absolut ikke noget negativt at sige. Klar anbefaling herfra

26 octobre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus