Ik zou dit hotel niet aanbevelen om te…
Ik zou dit hotel niet aanbevelen om te verblijven, en de reden is simpel: de eigenaar heeft een oneerlijke mentaliteit.
Onze groep van 44 personen verbleef van 13 tot 15 september 2024 in dit hotel op basis van halfpension. Bij het betalen van de eindfactuur kreeg ik een onaangename verrassing: een deel van de prijsafspraken werd niet nagekomen, vooral omdat het hotel alle voordelen naar zichzelf toe trok. Toen ik met een e-mail de prijsbevestiging liet zien en vroeg waarom er een verschil was, kreeg ik drie agressieve bazen tegenover me, met de opmerking: "We willen niet voor niets werken."
Het maken van fouten is menselijk, maar ze boden geen excuses aan en waren ook niet bereid om samen een oplossing te vinden. Ze gedroegen zich als "koningen" en lieten mij 100% van hun fout betalen.
Tot slot hebben zij nooit van mijn diensten gebruikgemaakt, maar hebben ze mij wel een 1-sterrenbeoordeling op Google gegeven. Dit hoort niet te gebeuren, aangezien ik juist gebruik heb gemaakt van hun diensten en het mij toekomt om een eerlijke beoordeling te geven.