Bedding Boutique Avis

4,7

De katoenen satijnen en timeless sleep beddek overtrekken zijn van zo een fijne stof, heerlijk zacht en top kwaliteit. Levering was ook snel, binnen 2-3 dagen het pakketje in huis. Na een foutieve l... Voir plus

Ik heb een dekbedovertrek van Egyptisch katoen aangeschaft en ben zeer tevreden met de kwaliteit! Een heerlijke stof om in te liggen en hij ziet er mooi uit. Zeker een aanrader voor de mensen die opzo... Voir plus

1. Magasin de linge de maison

Bedding Boutique is een one-stop shop voor de perfecte nachtrust. Wij streven ernaar onze klanten stijl en betaalbaarheid te bieden door stijlvol kwaliteitsbeddengoed te leveren tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze collectie omvat stijlvolle ontwerpen en kleuren die passen bij elke esthetiek, of u nu de voorkeur geeft aan trendy of artistieke looks, we hebben voor elk wat wils. Onze missie is om u te helpen een droomachtige sluimerruimte te creëren die zorgt voor comfort en ontspanning gedurende uw nachten!

4,7

Demande des avis aux clients

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Echt een heel mooi bed

Echt een heel mooi bed. Alles is volgens afspraak verlopen. Ik heb het bed nu al twee maanden en slaap er heerlijk op. Zeker een aanrader!

14 mai 2026

Really good duvet!

I ordered a duvet. On their website, they claim a maximum delivery time of 48 hours. It’s been 5 working days, and it still hasn’t arrived. I haven’t even received an email confirming that it has been shipped. For a delivery fee of €7.95, the package should have arrived the next day. I will never order from them again. Update: They reached out to me multiple times and provided good customer service, trying to improve my future experience, even though they couldn’t control the PostNL delays as it was out of their hands.

4 juin 2025
Logo de Bedding Boutique

Réponse de Bedding Boutique

Dear Kristina,

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your experience and understand your concerns regarding the delay.

Please note that around Ascension Day (a public holiday in the Netherlands), courier services were not operating, which unfortunately caused unexpected delays that were beyond our control. Additionally, due to the increased parcel volume during the summer season, courier networks experienced further delays.

We can confirm that your order has since been shipped and successfully delivered. We hope you are satisfied with the product and that it meets your expectations.

Thank you again for your feedback.

Kind regards,
Team Bedding Boutique

Top!

Recent een nieuw hoeslaken besteld bij Beddingboutique. Erg tevreden over het product, ook over de klantenservice zeer vriendelijk en reageren snel.

Zeker een aanrader!!

22 août 2023

Heerlijke kussens

Ik heb vorige week mijn nieuwe kussens van Bedding Boutique binnengekregen. Tijdje getwijfeld omdat ik vrij kritisch ben op kussens en snel last krijg van mijn nek en rug, maar ben heel blij dat ik ze heb gekocht. Ze liggen heerlijk, blijven lekker koel en geven voldoende support aan mijn nek en rug. Mijn vriend is ook fan.

2 août 2023

In 1 woord PERFECT

In 1 woord: PERFECT! Super snelle levering en de kwaliteit is fantastisch! Vanuit Spanje besteld en dit was helemaal geen probleem. Ideaal voor deze hete zomermaanden 👍🏽

16 juillet 2023

Aanrader!!

Ik heb gisteren mijn kussens en hoeslakens ontvangen en ik ben er heel blij mee. Ik heb jaren lang last gehad van mijn nek tijdens het slapen omdat ik de verkeerde kussens gebruikte. Afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen in mijn nieuwe beddengoed. De uitstraling is ook super luxe! Levering was ook super snel, zeker een aanrader.

12 juillet 2023

Top kwaliteit!

Ik ben heel blij met mijn dekbedden die ik besteld heb bij Bedding Boutique! Super goede kwaliteit en ook snel geleverd.

11 juillet 2023

Snelle levering en top service vanuit de klantenservice

Na een foutieve levering contact opgezocht met de klantenservice. Dit werd gelijk opgepakt en een paar dagen later had ik kosteloos een nieuw overtrek ontvangen.
Helemaal blij mee en zal hier zeker vaker bestellen.

20 juin 2023