Beemart Avis 23

TrustScore 3 sur 5

2,9

Noté 4 sur 5 étoiles

To był zakup na firmę z metodą płatności za pobraniem. Nie wiadomo czemu to im nie odpowiada, ale po początkowych zawirowaniach udało się znaleźć rozwiązanie i zakup dokonać. Ostatecznie zakup udany.

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Dramat firma, Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony, teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wi... Voir plus

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Warto nie przepłacać

Kupiłem tv za pobraniem. Zamówienie otrzymałem po 72h , Kierowca z własnej inicjatywy rozpakował Tv , sprawdził i zapłaciłem. Cena 1200 pln niższa od znanych sieciówek.

28 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Wszystko ok sprzęt tym bardziej zgodny…

Wszystko ok sprzęt tym bardziej zgodny z zamówieniem. Tylko czas realizacji troszkę się przyciągał trochę strach bo czytałem negatywne opinie Ale krótko mówiąc polecam A jak są opóźnienia to tylko dzwonić wyjaśnia i pomogą.
Jeszcze raz dziękuję i polecam

20 février 2026

Oszuści !!!!!!

Oszuści !!!!!!
Brak środków pieniężnych na koncie po zwrocie telewizora.
Pan Alex i jego kierownik niekompetentne osoby okłamują klientów.
Zapewniają że wykonają przelew niestety po miesiącu nie widać przelewu na koncie klienta.

6 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

oferta zgodna z opisem

oferta zgodna z opisem; dobra komunikacja sklep/kurier/klient; kurier wniòsł ze mną telewizor i sprawdził czy z telewizorem jest wszystko w porządku po jego podłączeniu.

21 novembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

To był zakup na firmę za pobraniem

10 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Nie polecam. Długi termin oczekiwania za wysyłką. Dzwoniłem i prosiłem o wysyłkę 3 razy obiecywali że wyślą i dopiero po 4 interwencji wysłali - jak poprosiłem o zwrot środków. Finalnie otrzymałem zamówiony towar tylko że sporo nerwów mnie to kosztowało.

8 décembre 2025

Telewizor

Nie narzekam. Zamówiłem telewizor, zapłaciłem z góry, telewizor dotarł do mnie po czterech dniach i fakture kierowca mi przywiózł oddając przy odbiorze.

2 décembre 2025

Uwaga oszuści

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Strona internetowa robi złudnie dobre wrażenie i przyciąga uwagę niskimi cenami oraz pozytywnymi opiniami zamieszczonymi bezpośrednio na stronie sklepu. Niestety, z własnego doświadczenia wiem, że nie warto się nimi sugerować – istnieje duże prawdopodobieństwo, że są one weryfikowane przez sklep, a negatywne opinie mogą być usuwane. W moim przypadku próba zakupu zakończyła się poważnymi problemami: sklep stosował nieuczciwe praktyki handlowe, proponując dopłatę gotówką u kuriera za lepszy model TV a po anulowaniu zamówienia sklep miał gdzieś termin 14 dni na zwrot pieniędzy. Sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta, a pieniądze udało się odzyskać dopiero po wystawieniu opinii publicznej. Niestety, straconego czasu i nerwów nikt już nie zwróci. Wystarczy spojrzeć na opinie o sklepie w Google – są one zupełnie inne niż te na stronie i pokazują prawdziwy obraz tej firmy.

26 septembre 2025

Oszuści

Oszuści! Nie wysyłają zamówionego towaru przez miesiąc i próbują naciągnąć na droższy sprzęt twierdząc, że ten który się zamówiło jest zły a ten droższy dobry. Omijać z daleka ten sklep!!!

15 octobre 2025

Oszusci

Uwaga! Po anulowaniu zamówienia i minięciu 14 dni, brak zwrotu środków, sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumentów.
EDIT: zalecam udać się na stronę konsumersi w sprawie scamu prowadzonego przez tą 'działalność'. Dosyć szybko odzyskałem środki po zgłoszeniu tej 'działalności' tam.

13 octobre 2025

Dramat firma,

Dramat firma,
Dostarczyli telewizor 65 cali uszkodzony,
teraz nie ma winnego dostawca uważa że został naruszony przez nadawcę regulamin świadczenia usług z powodu włściwości przesyłanej rzeczy( wielkość telewizora)
Reklamacja u dostawcy więc niemożliwa, a sprzedawca (nadawca) udaje że cos robi w tej sprawie a unika kontaktu.
Przestrzegam przed zakupem z wysyłka

3 septembre 2025

Zamówienie telewizora

Zamówiłem telewizor z ich strony, kontakt ze sklepem był uskuteczniony natychmiastowo, ponieważ sprzedawca zaproponował aby poczekać z wysyłką bo niby szykowała im się jakaś promocja. Następnie jakiś menager dzwoni do mnie i mówi, że w tym tygodniu mieli 3 zgłoszenia odnośnie tego telewizora i próbowali mi wcisnąć model wyższy na co się nie zgodziłem. Po kolejnych kontaktach z menagerami już ustaliliśmy, że jednak wyślą telewizor. Tydzień później dzwonie do nich i okazuje się ze już nie ma tego telewizora na stanie ... Bardzo nieprzyjemne praktyki stosują aby zmanipulować klienta i wcisnąć droższy model. Nie wiem czy miało to związek z tym że zamówiłem za pobraniem ale teraz przynajmniej nie trzeba się bawić ze zwrotem środków.

6 août 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus