À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Een webshop met een ambitie om de liefde voor speciaalbier uit te dragen. Dat verwachten wij van ons bier en dat mag jij als klant van ons verwachten.
Coordonnées de contact
Sint Walfriedstraat 28, 4711VC, Sint Willebrord, Pays-Bas
- hello@beerworld.nl
- beerworld.nl
Aucune trace de demande d’avis
Heerlijk de hele reeks van La Trappe
Heerlijk de hele reeks van La Trappe
Voor mijn verjaardag gehad .Alles goed verpakt.
Unieke bieren met uitstekende service
Beerworld heeft een mooi pakket met bijzondere donkere bieren (porter, (imperial) stout, quadrupel) afgeleverd. Elk biertje met een unieke smaak. Uitstekende service!
Aanrader!
Zeer lekkere bieren in het assortiment voor een goede prijs! Aanrader!
Heerlijke biertjes met veel veel…
Heerlijke biertjes met veel veel smaak-variatie en goede correspondentie.
Veel keus, het was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste...
Goede service en snelle verzending
Goede service en snelle verzending. Zeker een aanrader!
Snel geleverd, veilig verpakt en lekker bier!
Goede prijzen en lekker bier
Goede prijzen en lekker bier. Het pakket wat ik had gekocht zat goed in elkaar en was een lekkere combinatie. Goed verpakt en netjes op tijd bezorgd.
Bierpakket verjaardag.
Laatst een bierpakket gehad voor mijn verjaardag. Goede samenstelling van het pakket alles netjes verpakt en ontvangen. Kan dit iedereen aanraden voor een origineel en leuk cadeau. Voor advies staan de mensen van beerworld ook altijd klaar.
Mooi en ruim assortiment
Mooi en ruim assortiment. Door de duidelijke uitleg is het makkelijker om de juiste keuze te maken. Vooral de bierpakketten zijn een uitkomst!
Smaakte goed!
Zalige speciaal biertjes
We hebben een doos met allerlei verschillende biertjes gekocht als cadeau en kregen veel moois en lekkers voor een redelijke prijs. Ga zo door liefhebbers!
Goede ervaring bij mijn 1e bestelling…
Goede ervaring bij mijn 1e bestelling bij Beerworld. Ondanks dat ik niet thuis was bij het bezorgen van mijn bierpakket, kreeg ik een mail met duidelijke verwijzing naar het huisnummer van de buren waar ik het kon ophalen. Ik heb gekozen voor het pakket van broeder Max en heb genoten van deze mooie, hoppige en volle smaken. Voor herhaling vatbaar.
Veilig en snel
Flesjes veilig per stuk verpakt in bubbelplastic. bezorging volgende dag. Snelle en duidelijke communicatie
De speciaalbiertjes waren netjes…
De speciaalbiertjes waren netjes verpakt en snel geleverd
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.