Schoenen gewoon compleet anders, op de foto stond Dr. Martens maar is kwaliteit uit China en ook helemaal geen Dr. Martens. Ook veel te laat geleverd en retour kost veel te veel. Super super ontevrede... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kwaliteit helaas uit China, ook de maatvoering klopt totaal niet, kan hem gratis omruilen maar dan moet ik wel 40,- euro verzendkosten betalen. Dus die jas van 60,- kost me dan 100,- euro. Nou dat... Voir plus
Ik schrik van de slechte reviews… Had ik eerder moeten checken. Hier ook een heel matige ervaring. De slippers voor mijn dochter werden (te laat voor haar verjaardag) maar in de juiste maat geleverd ,... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Communiceren niet
Communiceren niet, reageren nergens op. Kunt geen retour zenden. Ik had een colbert besteld. Deze kwam luchtvrij vacuum getrokken in een A4 formaat envelop bij me. Kwaliteit made in Bangladesh. Wel dezelfde prijs betalen als bij een Duits modehuis. De website zit er leuk uit maar de producten zijn rotzooi. Zit niet in Amsterdam, adres op website is in de UK maar producten komen duidelijk van een ander continent.
Schandalig, Tip daar niet kopen!
Schandalig! Artikel komt pas na een maand aan, word direct geleverd vanuit China. Chinees product, Europese prijs, boeven! Maat klopt niet, veel te klein. Retour moet je zelf opsturen en betalen naar Albanie waarbij je het pakket exporteert naar buiten EU. Hiervoor moet je allerlei productinformatie meeleveren. Nog nooit zoiets meegemaakt.
Babyfloat
Na 2x gebruiken zat er schimmel op de babyfloat . Na 6x is het drijfding bij de voeten afgebroken.
Het bedrijf gemaild en ze zeggen dat ik pech heb ze doen niet aan garantie!
NOOIT MEER BESTELLEN HIER!
Hier NOOIT bestellen!!!!!
Hier NOOIT bestellen!!!!!
Ik had schoenen hier besteld en ik kreeg ze vandaag binnen en het waren gewoon schoenen van ALIEXPRESS!!!!!!!!
Als ik de schoenen terug wil sturen eisen hun dat ik zelf de postkosten betaal en ze houden de helft van het geld van je aankoop in!!!!!!!!
Je krijgt dus maar de helft van jou geld terug.
BEZEIKTE BOEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEP NEP NEP
Schoenmaat klopt niet
2 paar schoenen besteld, helaas zijn Chinese voeten maat 43 kleiner dan de Nederlandse versie.
De informatievoorziening omtrent de bezorging strookte niet met de werkelijkheid
Weggegooid geld maar wel wat geleerd; hier bestel ik nooit meer.
4xl bleek maat l…
Ik heb wel gekregen wat ik had besteld echter de regenjas 4xl is gemaakt voor de chinezen markt. Gelukkig kan mijn zoontje dit nog wel aan. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
snelle refund
Ik had schoenen besteld, maar de order bevestiging gaf een bezorg datum die voor mij te laat was, order gecanceld en geld binnen 2 dagen terug.
bij aliexpres is het nog beter .
bij aliexpres is het nog beter .
wat een grote tegenvaller wat je binnen krijgt.
Smart Watch besteld
Smart Watch besteld . Na lange tijd het horloge gekregen maar zonder oplader. Dus daar heb je niets aan. Gemeld bij Simone maar tot op heden geen antwoord. Mijn advies laat Bella links liggen. Niets meer bestellen. Onbetrouwbare organisatie.
Verschrikkelijke webshop
Verschrikkelijke webshop. De naam doet vermoeden dat het een Nederlands bedrijf is die snel kan leveren maar in werkelijkheid is het een dropship firma. Na bijna 1,5 maand en heel veeel gezeur eindelijk mijn spullen gehad. Mijn advies niet kopen daar.
Oplichters
Oplichters, Net schoenen gekregen. Now het zag niet uit als schoenen. Het is echt geen leer het lijkt op papier. Terugsturen is geen optie. Ik koop nooit meer iets van hun.
NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP NEP
Oplichters
Oplichters, trui besteld. Maten kloppen niet en terug sturen moet naar Albanië!!!!
Krijg nog sportschoenen ,oplichters…
Oplichters krijg nog schoenen,meer dan 1,5 maand geleden, allemaal in begin lief en aardig , bedankt voor aankoop en het vertrouwen in ons,bestel liever zelf bij Temu of Alie expres dan krijg je nog wat. was 35 euro je kan wel fluiten naar je geld.
Waste of money
Waste of money! They rip people off! They send things from China that don't look like the picture. Poor quality material and totally different colors! They inform about the possibility of return, but they don't say that you have to send it back to China, where shipping costs are higher than the prices of the things sold. They delay replies and do everything to not return packages. They make it difficult to return. I do not recommend!!! You will lose money if you buy there!!
Oplichters. Bestel hier niet !
Oplichters! Retour sturen blijkt onmogelijk te zijn. Bedrijfsgegevens niet openbaar. Traag reageren. etc. etc. Consumentenvoorwaarden worden niet in acht genomen door dit malafide "bedrijf"
Koop niet bij Bella Amsterdam!
Ik wil iedereen waarschuwen die overweegt iets te kopen bij Bella Amsterdam. Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit teleurstellend en frustrerend.
Ik heb een product voor patisserie gekocht dat veel duurder was dan op de lokale markt in Nederland. Ik koos ervoor omdat ik nergens anders de maat kon vinden die ik zocht. Het product zou binnen 10 dagen geleverd worden, maar dat gebeurde niet. In plaats daarvan ontving ik meerdere berichten over vertragingen, zogenaamd door problemen met hun logistieke leverancier.
Tot mijn verbazing kreeg ik kort na mijn bestelling een track-and-trace-code… uit China! Op geen enkel moment wordt op hun website vermeld dat producten uit China worden verzonden. Als ik dat had geweten, had ik hier nooit besteld.
Vandaag ontving ik twee e-mails: een om een nieuwe vertraging aan te kondigen, samen met een kortingscode van 20% voor een volgende aankoop. De andere e-mail bedankte me voor mijn steun in 2024, met nóg een kortingscode van 20%. Wat een grap. Er zal nooit een volgende aankoop zijn.
Dit bedrijf is niets meer dan een ordinaire oplichterij. Ik raad iedereen aan om deze webshop te vermijden. Bella Amsterdam is absoluut onbetrouwbaar!
Heel fijn geholpen door de klantenservice
Heel fijn geholpen door de klantenservice en blij met mijn aankoop van de mini telefoon. Super schattig ding.
fijne ervaring!
Zelf een hele fijne ervaring gehad met deze website! Bestelling kwam snel binnen en de topjes waren erg mooie kwaliteit.