Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen gewoon compleet anders, op de foto stond Dr. Martens maar is kwaliteit uit China en ook helemaal geen Dr. Martens. Ook veel te laat geleverd en retour kost veel te veel. Super super ontevrede... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kwaliteit helaas uit China, ook de maatvoering klopt totaal niet, kan hem gratis omruilen maar dan moet ik wel 40,- euro verzendkosten betalen. Dus die jas van 60,- kost me dan 100,- euro. Nou dat... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik schrik van de slechte reviews… Had ik eerder moeten checken. Hier ook een heel matige ervaring. De slippers voor mijn dochter werden (te laat voor haar verjaardag) maar in de juiste maat geleverd ,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalig! Artikel komt pas na een maand aan, word direct geleverd vanuit China. Chinees product, Europese prijs, boeven! Maat klopt niet, veel te klein. Retour moet je zelf opsturen en betalen naar... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

DIT BEDRIJF IS FAKE NIET BESTELLEN

Dit bedrijf is fake, kleding besteld is slechte kwaliteit ziet er niet uit. Maten kloppen totaal niet. Als je binnen de 14 dagen retour aanmeld krijg je bericht dat je te laat bent. Reageren niet op de mail, telefoonnummer die bij kamer van koop handel staat geregistreerd nemen ze op daarna verbreken zij de verbinding. 06-14647283 Zit nu met 2 pakken van 80 euro vreselijk bedrijf

13 décembre 2023

Oplichters

Oplichters, gebruiken foto’s voor hun producten die niet van hen zijn. NIETS KOPEN DUS!! Maat klopt niet met wat er op de label staat en stonk naar rook. Terug sturen is 20/30 euro, doen niets om te helpen. Verschrikkelijk.

14 novembre 2023

niet bestellen

als het kon had ik dit bedrijf geen sterren gegeven. het artikel dat binnen kwam was een andere kleur en andere stof dan online aangegeven. ook kost het 20 euro om het artikel terug te sturen, vrij absurd dus. de klantenservice lijkt alleen standaard geschreven mails terug te sturen waar je niks aan hebt.

4 décembre 2023

OPLICHTERS!!

Wat een oplichters, dat deze site nog online staat begrijp ik niet. Ik ben er in getrapt omdat ze op de site zelf hebben gezet dat ze via trustpilot 4.5 ster krijgen. Mijn bestelling is een grote flop, kwaliteit is bagger, heb een S besteld en een XXL binnen gekregen. Retourneren kost min. 20 euro, omdat het pakket terug naar China moet. Belachelijk!

3 décembre 2023

Oplichters

Oplichters. Na het plaatsen van een bestelling geen aankoopbevestiging gehad. Ook nooit een bericht gehad dat mijn pakketje is verstuurd en heb het pakketje ook nooit ontvangen. Ik heb ze hierover 2 keer gemaild waarop ik 1 keer een reactie heb ontvangen dat ze hier nog op terug komen. Maar je raad het al... ze zijn er nooit op terug gekomen. Daarna nog een keer een mail gestuurd maar weer geen reactie.

27 novembre 2023

Het zijn oplichters.

Het zijn oplichters.
2x de loungeset besteld. Een maat M
De broeken waren mega groot en slechte kwaliteit
Ze konden me ook niet tegemoet komen.

Zou hier zeker niet bestellen.
Heb spijt dat ik dat wel heb gedaan

16 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Voel mij zo dom dat ik hierin ben…

Voel mij zo dom dat ik hierin ben getrapt. Ik heb een product besteld van 40,00,- wat niet eens volledig is. Zij reageren nergens op. 40,00 euro rijker en als dit bij iedereen gebeurd dan heeft de eigenaar een lekker leventje op deze manier. tevens geven ze aan dat dit rechtstreeks van de leverancier komt en moet je er 4 weken op wachten, ja dit komt vanuit China! Echt koop hier niets, dit zijn ware oplichters.

Walgelijk bedrijf, voor de eigenaar: Hoe kan je met jezelf leven op deze manier.. Wellicht zijn er mensen met weinig geld die een cadeautje willen kopen voor een anders en dan krijgen ze half gebakken producten. Shame on you!!

30 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren mijn bestelling ontvangen maar…

Oplichters!!!!!
Gisteren mijn bestelling ontvangen maar het kleedje was niet het kleedje dat ik had besteld. De kledij komt vanuit China!!!!!
Zeer slechte kwaliteit en mijn geld kwijt. Ik ben blijkbaar niet de enige met klachten en toch blijven zij nog verder bestaan. Ik hoop dat meerdere mensen een klacht indienen bij de consumentenbond.
Ik geef hen tijd om mijn geld terug te storten of anders onderneem ik verdere stappen.

26 juin 2023

OPLICHTERS!!!!
Ik heb één ster gegeven, maar dat is nog te veel.
Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten.
Maar dat begrijp ik wel. Ze bestellen hier, vanuit hun luie stoel, een jurk in China. Laten het verschepen en klaar is kees.
Kwaliteit is van lik me versie.
Ik heb een rode jurk besteld en niet
Met een witte binnenkant van de mouwen. Wat op de foto totaal niet te zien is. Al 2x een mail gestuurd om een retour formulier aan te vragen. Nog nooit een reactie terug gekregen.
Dit is echt schandalig.
Hier moet toch wat aan te doen zijn.

17 juin 2023

Schandalige wanpraktijken !!!

Tot mijn verbazing, moet ik vaststellen dat deze online shop inderdaad een stelletje oplichters zijn, die dan ook nog minderwaardige items verkopen die absoluut in niks te vergelijken zijn met de foto's die ze online plaatsen...
Je wordt als klant ook op het verkeerde been gezet, je denkt namelijk dat je bij een betrouwbare partner in Nederland besteld... Niets is minder waar!!!
En verhaal gaan halen kan al helemaal niet, ze reageren op niets of niemand... Schandalig is dit !!!
Pure oplichting !!!

9 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Het zijn een stelletje oplichters!!!

Het zijn een stelletje oplichters!!!! Nooit hier iets bestellen. Kan beter je geld in de prullenbak gooien. Jurk besteld; leek niet eens op de afbeelding. Retourneren kost je minimaal €12.50, want heten dan wel Belle AMSTERDAM, maar retourneren moet naar China op eigen kosten en zonder enkele garantie dat je je geld teruggestort krijgt.
Ze reageren niet op mailtjes. Alleen om retourformulier te sturen en daarna niks meer.
Pure afzetterij! Ook de zogenaamde review op hun site zijn fake. Gewoon goedkope troep die je zelf ook voor paar euro in China kan bestellen. Zij vragen er 4x het dubbele voor.

23 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus