Bellissimo Hudplejeklinik Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og professionel betjening hos Bellissimo hudplejeklinik. Denne gang fik jeg lavet vipper og kommer der gerne igen. Michelle ved hvad hun laver uagtet om det er negle, vipper eller andre beh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu kommet i klinikken igennem mange år elsker at komme der. altid god oplevelse imødekommende og sød ejer udviser altid tid og ikke mindst gøre det til en oplevelse jeg kan kun varmt anbefale Bell... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté
  2. Institut de soins du visage
  3. Clinique dermatologique
  4. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Bellissimo Hudplejeklinik - Michelle Ljungberg Jensen Få en behaglig oplevelse med en ansigts eller kropsmassage.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionel betjening

Altid god og professionel betjening hos Bellissimo hudplejeklinik. Denne gang fik jeg lavet vipper og kommer der gerne igen. Michelle ved hvad hun laver uagtet om det er negle, vipper eller andre behandlinger.
Kan og vil altid gerne anbefale Bellissimo hudplejeklinik

15 septembre 2026

Altid fuld ud tilfreds

Altid fuld ud tilfreds. Endnu en gang har jeg været hos Bellissimo og fået lavet de fineste negle og en piercing af sødeste Michelle. Der er styr på hygiejne og der er rent og pænt i klinikken. Michelle er meget imødekommende, sød og forstående overfor ønsker og behov. Jeg kan meget varmt anbefale behandlinger hos Bellissimo og Michelle.

7 septembre 2026

Anbefaler denne klinik

Jeg har fået vokset ryg og jeg har fået lavet bodysculpt forløb på maven. Begge behandlinger kan helt klart anbefales.
Jeg er meget glad for resultatet.
Anbefaler klinikken og behandlingerne.

12 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har idag igen fået lavet de flotteste…

Har idag igen fået lavet de flotteste fransk fusser af michelle hun laver et flot stykke arb,, har brugt michelle siden 2014 og altid været tilfreds også med mine flotte vipper som er lige i skabet . Micelle er sød rar at komme hos og god stemning i hyggelige lokaler , let at parkere så stor anbefaling fra mig

25 août 2026

Upersonlig og beskidt ….

Travl upersonlig behandling , beskidt sted. Sidder og venter med udsigt til stedet negle salon som er beskidt. Uv lampen er fyldt med neglelak rester støv mm og udsugningen er nok ikke blevet tørret af i flere måneder. Kom ind og skulle have lavet huller i øret og blev lagt på samme håndklæder som kunden før mig… forsatte kun da der kom sprit på værktøjet og de nåle og øreringe hun skulle bruge var nye og uåbnet. Samt hun bar handsker. Ikke et sted jeg ville bruge …

20 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Blev mødt med en kedelig attitude da…

Blev mødt med en kedelig attitude da jeg spurgte om jeg kunne få hjælp til at få løsnet min piercing. Den skulle kun løsnes for ville skifte den da jeg kom hjem. Den bliver så desværre taget helt ud og uden form for god hygiejne. Faktisk ingen hygiejne. Jeg siger mange tak for hjælpen og hun står med ryggen til og siger at jeg har spildt hendes tid og hun skal have 100 kr for at bruge 3 sek på mig som hun ikke havde. Meget kedelig attitude og bestemt ikke en dame jeg vil bruge min tid på igen. Ingen brug af håndsprit og fortalte at min helix piercing kun var 2 mdr gammel og stadig i heling.

21 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Største anbefaling, super tilfreds kunde.

Jeg er kommet hos Michelle/Bellisimo gennem mange år. Jeg får lavet vipper (både lashlift og påsatte) samt franske negle. Jeg føler mig altid velkommen hos Michelle, bliver mødt med smil og et hej. Hun er velforberedt på det jeg skal have lavet, lytter til ønsker og vejleder ved behov. Michelle er professionel til sit arbejde og jeg medgiver mine største anbefalinger, og fortsætter i mange år frem 😊

15 janvier 2026

Altid en fornøjelse

Jeg har brugt klinikken i mange år og kørt langt for at få den service og resultat, som Michelle udføre. Det er en hyggelig sted og Michelles lille hundehvalp en blevet en del af klinikken.

4 mars 2025

Kære Karina
Mange tak for din fine anmeldelse og for din loyalitet gennem årene. Det glæder mig meget, at du værdsætter både servicen og resultatet.

Michelle

Bedste behandlinger i byen

Jeg har i rigtig mange år fået behandlinger hos Belissimo. Det har altid været en fantastisk god oplevelse.
I klinikkens skønne omgivelser som altid er indbydende, oser det af rene linjer og man bliver mødt af søde og dygtige Michelle som yder alt i forhold til ens ønsker. Kan varmt anbefale hendes behandlinger.

20 décembre 2024

Hej Camilla
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du gennem årene har haft gode oplevelser hos Bellissimo. Tak for din varme anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejligt sted og meget professionel personale

Er kommet i klinikken igennem mange år er altid tilfreds og får altid god service samt super godt resultat kan kun varm anbefale klinikken🤗

12 février 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse, Regitze.
Det glæder os meget, at du gennem årene altid har været tilfreds med både service og resultater. Tak for din varme anbefaling 🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været fast kunde gennem de sidste…

Har været fast kunde gennem de sidste 10 år hos Michelle, holdbare, smukke negle til fine priser - kæmpe anbefaling herfra😉

30 janvier 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Annbeth.
Det betyder meget for os, at du gennem 10 år har været en fast og tilfreds kunde. Tak for din kæmpe anbefaling 😉

Noté 5 sur 5 étoiles

HOLDBAR FLOTTE NEGLE & FAIR PRISER!

HOLDBAR FLOTTE NEGLE & FAIR PRISER!
Har været kunde hos Bellissimo i mange mange år og det bliver jeg ved med!!!
Jeg bliver altid modtaget med et smil og får de fineste holdbar negle.
Får altid en hyggelig snak, imens jeg bliver forkælet og udover de flotte negle, så er prisen til at betale.
- Smil & god service, ✔
- Holdbar flotte negle og fair pris. ✔
De Varmeste Anbefalinger Fra Mig.

1 février 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det betyder rigtig meget for os, at du gennem mange år har været glad for både service, stemning og resultater. Tak for din varme anbefaling.

Vh Bellissimo

Kæmpe anbefaling!!

Jeg har kommet i klinikken igennem flere år og fået en masse forskellige behandlinger :) Jeg kommer hver måned for at få ordnet mine negle og elsker simpelhen det bånd der bliver skabt imellem os :) Nyder at gå derfra og føle mig en ekstra tand mere kvindelig, en ekstra tand mere selvtillid og en skøn følelse af selvforkælelse ❤️ Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼❤️

22 janvier 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Maja.
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg, forkælet og går herfra med fornyet selvtillid hver gang. Vi sætter stor pris på vores fællesskab og din varme anbefaling ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig atmosfære og professionel…

Dejlig atmosfære og professionel behandling hos Bellissimo Hudplejeklinik.

Jeg har nyligt været hos Michelle og fået en af hendes skønne ansigtsbehandlinger.
Michelle er altid venlig og imødekommende når man som kunde besøger hendes klinik.
Jeg kommer hos Michelle fordi jeg ved hun er opdateret på de nyeste behandlinger og produkter til hendes, som passer til hendes forretningskoncept.

Jeg nyder at komme ind til en afstressende behandling hos Michelle.
Der er dæmpet musik i lokalet og Michelle forstår, at læse sine kunder og kan lynhurtigt spotte om man er en ‘talker’ eller en der ønsker ro’en - således tilpasser hun sig kundens behov/ønsker.
Jeg får også lavet mine negle hos Michelle - og her går ikke længe fra jeg kommer ind af døren, til jeg sidder med kop kakao eller kaffelatte foran mig, imens hun tager sig af mine negle.
Forretningen fremstår altid pæn og indbydende.

9 janvier 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, Puk.
Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Bellissimo som et roligt og professionelt sted, hvor der er fokus på både kvalitet, atmosfære og den enkelte kundes behov. Michelle lægger stor vægt på at være opdateret på de nyeste behandlinger og produkter, og det betyder meget at høre, at det mærkes i din oplevelse.

Vi er også glade for, at du føler dig mødt og forstået – uanset om du har brug for ro eller en hyggelig snak – og at både ansigtsbehandlinger og negle lever op til dine forventninger. Tak fordi du bemærker både stemningen, servicen og omgivelserne i klinikken.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk service

Jeg har fået lavt negle og permanent make up ( bryn )
Michelle er altid velforberedt og smilende når, man kommer. Hun er super dygtig og professionel til sit arbejde. Så hvis man mangler en dygtig negle/ permanent make up behandler, så vælg bellissimo i køge

13 janvier 2025

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Jette.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både negle og permanent makeup hos Michelle. Tak for din anbefaling.

Vh Bellissimo

Super Service

Jeg kommer hos Michelle og får fedtfrysning, samt BoeySculpt hvilket kan anbefales! :-)
Michelle er super sød og man føler sig velkommen i hendes klinik. Klinikken har en god og hyggelige atmosfære, og folk er søde og smilende.
Kan kun anbefale det :-)

29 novembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Majbritt.
Det glæder os meget at høre, at du føler dig velkommen og er tilfreds med dine behandlinger og atmosfæren i klinikken. Tak for din anbefaling 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid meget venlig og professionel

Altid meget venlig og professionel. Der er mulighed for at få mange professionelle behandlinger. Alt fra fedtfrysning til pircinger. Ejeren er meget opmærksom på hvad der er på markedet og det er de nye og dyre maskiner der bliver brugt. Jeg er super imponeret over hvor flotte gele negle hun laver, tror aldrig at jeg stopper med at komme hos Bellisimo.

27 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Susanne.
Det glæder os meget at høre, at du oplever både professionalisme, kvalitet og gode resultater hos os. Tak for din tillid og de pæne ord.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus