Bellissimo Hudplejeklinik Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god og professionel betjening hos Bellissimo hudplejeklinik. Denne gang fik jeg lavet vipper og kommer der gerne igen. Michelle ved hvad hun laver uagtet om det er negle, vipper eller andre beh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fuld ud tilfreds. Endnu en gang har jeg været hos Bellissimo og fået lavet de fineste negle og en piercing af sødeste Michelle. Der er styr på hygiejne og der er rent og pænt i klinikken. Michel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Travl upersonlig behandling , beskidt sted. Sidder og venter med udsigt til stedet negle salon som er beskidt. Uv lampen er fyldt med neglelak rester støv mm og udsugningen er nok ikke blevet tørret a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu kommet i klinikken igennem mange år elsker at komme der. altid god oplevelse imødekommende og sød ejer udviser altid tid og ikke mindst gøre det til en oplevelse jeg kan kun varmt anbefale Bell... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté
  2. Institut de soins du visage
  3. Clinique dermatologique
  4. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Bellissimo Hudplejeklinik - Michelle Ljungberg Jensen Få en behaglig oplevelse med en ansigts eller kropsmassage.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk sted 👏🏻

Fantastisk sted 👏🏻
Har været kunde siden 2015 og går altid derfra med et super fint og tilfredsstillende resultat 🤩

20 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke.
Det betyder meget for os, at du har været kunde siden 2015 og altid går herfra tilfreds. Tak for din tillid 🤩

God betjening

God betjening.
Dygtig og sætter sig ind i dine ønsker. Har gået der en del år.
Kan kun anbefales

20 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Berit.
Det glæder os meget, at du gennem årene har været tilfreds. Tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kreative og dygtige og altid en super god service

Er super glad og tilfreds med Bellissimo. Jeg har været fast kunde gennem de sidste mange år og jeg har altid været rigtig tilfreds med resultatet. Dygtige og kreative og altid klar på at prøve nye designs, eller komme med gode forslag. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling.

13 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Ann-Britt.
Det betyder rigtig meget for os, at du gennem mange år har været tilfreds med både kreativiteten, resultaterne og servicen. Tak for din varme anbefaling.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super hyggelige omgivelser og får altid lavet de fineste gelénegle - med et bredt udvalg af farver.
5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

12 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Jette.
Det glæder os meget, at du nyder både omgivelserne og dine gelénegle. Tak for din fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Michelle er 100 procent professionel og super dygtig.
Hun er altid med på at lave nye, spændende negle til alle anledninger.
Stor anbefaling.

12 septembre 2024

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores arbejde. Tak for din anbefaling.

Aflyser tid uden at informere

Aflyser tid uden at informere

Nu har jeg rigtig mange gange prøvet at de bare aflyser eller flytter ens tid uden at spørge eller informere. Det er så uprofessionelt, og virkelig dårlig service.
Jeg har købt en samlet pakke med 4 behandlinger, men det virker som om at fordi de har fået pengene så er jeg ikke længere vigtig nok kunde.
Jeg kommer der aldrig mere

19 mars 2024

Kære Josefine

Tak for din feedback. Vi beklager meget den oplevelse, du har haft, og tager din kritik alvorligt. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligere service og teknik skal du lede længe efter!

Kan absolut IKKE anbefalet at få lavet negle hos Bellissimo.
Jeg havde booket opfyldning af gelénegle til 60 min.
Negleteknikeren var 10min. Forsinket, herregud det går nok.
Men da hun begynder at file på mine negle, kaster hun rundt med mine fingrer og tager hårdt fat, hun filer så meget det samme sted at jeg udbryder “AV” af forskeækkelse, hvor hendes svar var “nå brændte det”. Men hun fortsætter med sin hårde og ALT for hurtige behandling af mine negle, på trods af jeg kommenterer på om ikke det er lidt hårdt og hurtigt?
Da hun skal file dem ned så de ikke er for lange, filer hun en del af dem skæve, hvor jeg påpeger dette.
Hun fortæller mig “de er lige for hende, og hvis hun filer dem lige for mig, vil de blive skæve for hende”.
En omgang vrøvl.
10min. Efter hun er påbegyndt kommer kunde nr. 1 ind.
Og negelteknikeren sidder konstant og kigger på klokken.
20min. Efter min tid er starter kommer kunde nr. 2 ind.
Der er altså kun hende den ene tekniker i butikken, så det undrer mig at der kommer flere kunder, når jeg havde en hel time afsat?
Hun bliver ved med sin alt for hurtige behandling af mine negle og til trods for mine mange kommentarer, bliver resultatet af mine franske negle skævt som bare pokker, samt et par af neglene slipper mine egne negle inden for få dage.
Hun er færdig 30min. Før tid, hvilket i sig selv er et kæmpe rødt flag.
Jeg sætter aldrig mine ben dér igen, og vil anbefale andre om at holde sig væk.
Jeg er ked af at de har fået så mange gode anbefalinger både her og på facebook, det var blandt andet derfor jeg selv valgte stedet.

13 juillet 2023

Kære Amalie

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at behandlingen ikke levede op til dine forventninger, og vi tager din feedback meget alvorligt. Det er ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Negle

Har fået lavet negle og rettet bryn i 4 år og har altid været glad for resultatet

22 septembre 2023

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Marianne.
Det glæder os meget at høre, at du gennem flere år har været tilfreds med både negle og bryn. Tak for din tillid.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ringe service og grimt arbejde

Ringe service og ikke smilende ejere, de ligner nogen der er pisse ligeglade.
Har været der 3 gange, første gang hårfjerning - det var hvad det var, sur dame - anden gang datter navlepiercing, den sidder skævt - tredje gang min datter fik ikke særlig flotte negle, det tog under 1 time, ingen snak undervejs, sur dame som filede så meget på neglene at det gjorde ondt bagefter og de blev meget kortere end aftalt - grim arbejde så nu er det slut med at komme der og gi 700 kr. for grimme negle

13 juillet 2023

Kære Mikkel

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at jeres besøg hos os ikke har levet op til forventningerne, og at både service og behandlinger har efterladt jer med et negativt indtryk. Det tager vi alvorligt.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, hvis man som kunde oplever manglende imødekommenhed, utilfredsstillende håndværk eller ubehag under en behandling. Vi bestræber os altid på at levere et professionelt resultat og en tryg oplevelse – også når det gælder kommunikation, forventningsafstemning og stemningen i klinikken.

Vi beklager oprigtigt, hvis din datters piercing og neglebehandling ikke blev udført tilfredsstillende, og hvis I ikke følte jer hørt undervejs. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået lavet mine negle og de var så…

Har fået lavet mine negle og de var så flotte. Super sødt personale og fine priser.
Vil til enhver tid anbefale dette sted😍

12 mai 2023

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Katja.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både negle, personale og priser. Tak for din anbefaling.

Yderst tilfreds med resultatet!🙏

Yderst tilfreds med resultatet!🙏

- Maria (kunde igennem mange år)

7 juillet 2023

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Maria.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med resultatet, og vi sætter stor pris på din mangeårige tillid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun sige det her sted er så…

Jeg kan kun sige det her sted er så godt, altid søde og mega dygtige. Jeg har fået lavet negle her i ca 7-8 år, og de bliver altid så flotte. Jeg har fået en del andre behandling igennem tiden og har altid være fuldt ud tilfreds 🙏🏻 skønt sted ❤️

26 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super søde og serviceminded piger I…

Super søde og serviceminded piger I klinikken.
Har fået lavet vipper, ansigtsbehandling, negle af flere omgange, alle med super flot resultat 🙏
Jeg vil klart anbefale Bellissimo Hudplejeklinik til andre.

7 juin 2023

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse, Rikke.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med både behandlinger og resultater. Tak for din anbefaling 🙏

Meget tilfreds

Jeg har været til fedtfrysning flere gange, er meget tilfreds med mit resultat og servicen.

24 novembre 2022

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Josefine.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen.

Kæmpe anbefaling!!!

Pigerne har min varmeste anbefaling!🙏🏼 Jeg for fast lavet negle der, og vil aldrig finde en ny! Der er ALDRIG nogen problemer med det. Jeg har fået ansigtsbehandling, ordnet bryn og vipper, samt permanentet brynene! Begge piger er super søde og serviceminded ❤️

15 novembre 2022

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Maja.
Det betyder meget for os at høre, at du er så glad for dine behandlinger og føler dig tryg hos os. Tak for din store anbefaling ❤️

En klar anbefaling

Har været i klinikken over flere omgange gennem de sidste par år, og har altid været meget tilfreds. Kundeservicen og behandlingerne er altid i top og meget effektive. Har altid haft gode oplevelser og resultater af mine behandlinger blandt andet fedtfrysning. Kan klart anbefale klinikken.

15 novembre 2022

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Trine.
Det glæder os meget, at du gennem årene har været tilfreds med både service og behandlinger. Tak for din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

god oplevelse med navlepiercing!

fik lavet navlepiercing af michelle. det gik hurtigt og hun talte mig igennem det hele. et rart sted at være. kan anbefales.

11 novembre 2022

Réponse de Bellissimo Hudplejeklinik

Tusind tak for din anmeldelse, Ida.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god og tryg oplevelse med din navlepiercing hos Michelle. Tak for din anbefaling.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus