Agressieve mensen die je iets proberen aan te smeren. Meermaals telefonisch aangegeven niet gebeld te willen worden. Telkens reageren ze erg agressief dat ik wel dat aangegeven had. Ik gevraagd mijn b... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb aangezien ik nogal eens overstap met energie, hele slechte ervaringen met besparen kan. Het heeft me alleen maar geld gekost, door nalatigheid van de bespaarcoach van besparen kan. Doordat ik o... Voir plus
Oplichters eerste klas!!!! Veel slechte reviews zijn al verwijderd. Inmiddels worden deze laten staan (zullen wel gewaarschuwd zijn). Echter word alles nu opgevuld met neppe goede reviews!!! Dit is ov... Voir plus
Hele slechte ervaring met Rick vd Bol. Pure misleiding in zijn informatie die hij mij gaf voor het veranderen van mijn energiecontract nalv mijn aflopende contract bij Budgetenergie. Mooie woorden d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Besparenkan is een adviesbureau. Met behulp van onze website http://www.besparenkan.nl kunt u gebruik maken van besparingen aangeboden door verschillende leveranciers. Door online een vergelijking te maken op deze website, of via een gesprek met een van onze bespaarcoaches, kunt u achterhalen welke voordelen voor u van toepassing kunnen zijn. Onze bespaarcoaches kunnen bovendien uitleg verschaffen bij de diverse mogelijkheden. Indien u inderdaad gebruik kunt maken van actuele besparingen, willen wij u graag helpen deze te realiseren.
Coordonnées de contact
Pastoor Vonckenstraat 21, 6412 AT, Heerlen, Pays-Bas
- 0880550110
- info@besparenkan.nl
- besparenkan.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bedankt!
BesparenKan heeft mij terug geholpen naar de Essent waar ik jarenlang bij heb gezeten! Bedankt voor alle hulp en de boetevergoeding.Bedankt!

Zeer tevreden
Zeer tevreden
Ik heb dinsdag met een fijne man gesproken dhr Owen scholtz heeft mij goed geholpen ik begreep het in eerste instantie niet wat ik moest doen met de computer maar hij was heel geduldig heeft me goed aan een besparing geholpen BEDANKT Owen

Goed geholpen!
Afgelopen week goed geholpen door Lucas van besparenkan. Maandagavond had ik een formulier online ingevuld en donderdag werd ik al opgebeld. Met een vergelijking aan de hand van mijn verbruikscijfers kwamen er een aantal leveranciers naar voren die op mijn adres voordeliger waren dan mijn huidige leverancier. Binnen enkele minuten daarna was alles geregeld!

Réponse de Besparenkan.nl
Afgelopen week gebeld door Besparenkan…
Afgelopen week gebeld door Besparenkan nadat ik online een enquête had ingevuld om te bekijken waar ik het goedkoopste uit ben. Een paar jaar geleden overgestapt nadat een jongeman van Nuon aan de deur kwam en elk jaar ben ik meer gaan betalen. Medewerker Jordi heeft voor mij de goedkoopste leverancier uitgezocht aan de hand van mijn jaarnota. Een mooie besparing van minimaal 200€ de komende 3 jaren. Bedankt!

Gebeld door een ene Veringa
Gebeld door een ene Veringa. Het was een zeer onaangenaam gesprek. Ik kon er geen woord tussen krijgen. En de info die ik kreeg ging niet alleen over een energie leverancier, maar ook over zijn moeder, zijn auto enzo. Uiteindelijk loog hij ook want hij zei dat ik 10 cent meer ben gaan betalen bij mijn huidige leverancier ivm een belastingverhoging. Maar ik mocht niet met mijn huidige leverancier bellen omdat na te vragen, want dat koste mij alleen maar tijd, wat niet nodig was. Ook wilde hij in eerste instantie alleen maar een maandtermijn vertellen. En niet de kosten. Uiteindelijk heeft hij het wel gezegd maar bleek hij duurder te zijn. Dat kon volgens hem niet omdat ik 10 cent verhoging bij mijn huidige leverancier had gekregen. Wat dus niet waar is. Ook wilde hij heel graag mij een mail sturen. Pas op mensen want als ze de mail sturen heb je in principe een nieuw contract, en als je niet binnen 2 weken daar op reageerd zit je er aan vast.... ik wil heel graag overstappen omdat ik van mijn dag en nachtstroom af wil. Maar ik ga dat dus niet meer doen, na dit telefoongesprek. En zeker niet omdat je dus helemaal niet gaat besparen ( wat hij later ook toegaf, dat hij duurder was maar wel beter, anders had hij zijn moeder er ook geen contract gegeven 🙂
Vriendelijke en klantgerichte…
Vriendelijke en klantgerichte benadering, service en goede kennis en ervaring van energiemarkt.

Réponse de Besparenkan.nl
Mooie overstap te pakken gister kort…
Mooie overstap te pakken gister kort gesproken met Rick Bol het kwam niet gelegen belde mij stipt om 09:00 terug na wat onderzoek kwam het neer dat energie direct goedkoper was bedankt voor deze overstap laten we hopen dat dit tot een mooi resultaat leidt besparen kan bedankt
Hennie Gerrits

Réponse de Besparenkan.nl
Bellen je tig keer terwijl je in bel me…
Bellen je tig keer terwijl je in bel me niet register sta. Met tig nummers en ontzettend vaak per dag. Als ik 1 x nee heb gezegd verander ik niet binnen een uur van mening
Mijn gezellige overstap !
Ik ben benaderd door iemand van Budget energie , genaamd Tim Peeters. Ik was net {helaas} overgestapt naar een andere energie maatschappij. Tim trok mij in dat gesprek weer over de streep om terug te gaan naar Budget energie! Het was zo'n positief gesprek en hij zei als er nog vragen zijn dan hoor ik het wel !
Ik belde hem de andere dag op voor toch nog een vraag en wat mij verbaasde , er werd meteen opgenomen. Dat is tegenwoordig bijna vreemd te noemen . Budget energie is heel handig in het gebruik met mooie schema's die het gemiddelde van Nederland en jou verbruik keurig laat zien . Wij zijn blij weer terug te zijn bij Budget energie en gaan daar voorlopig niet weg. Bedankt Tim !

Réponse de Besparenkan.nl
Prima geholpen snel en duidelijk ..
Prima geholpen snel en duidelijk door Rick Bol

Réponse de Besparenkan.nl
goed geholpen bedankt Rick!
Enorm goed geholpen!!
Mijn contract liep af en was toch weer toe aan een nieuw contract na wat onderzoek werk kwam ik bij energie direct uit na aanvraag werd ik gebeld door de heer rick van der Bol besparen kan dit na absolute tevredenheid goed advies duidelijke uitleg en het belangrijkste het levert mij iets op heb vele nare ervaringen gehad door mensen die mij ongevraagd bellen ik persoonlijk kan alleen maar zeggen een hele warme ervaring bedankt!

Réponse de Besparenkan.nl
Gebeld geworden door Rick van der…
Gebeld geworden door Rick van der Bol,heel vriendelijk totdat ik na enkele keren contact met hem heb gehad mijn contract wilde opzeggen.Hij werd me toch kwaad en heel onvriendelijk aan de telefoon,hij schreeuwde en drukte de telefoon af.Mijn voorgevoel was goed ze smeren je een 3 jarig contract aan en zeggen dat je dit naar 1 jaar kosteloos kunt opzeggen,wat dus helemaal niet zo is.Heb contact opgenomen met de energiemaatschappij waar hij me een contract voor had gemaakt,ze waren erg onder de indruk toen ik vertelde hoe ze uit naam van de energiemaatschappij met mensen omgaan.Mensen een goede raad ga niet met deze mensen in zee,en mocht je ook zo uitgescholden worden aan de telefoon,neem contact op met de energiemaatschappij waar ze je een contract voor hebben aangemaakt!!! Deze maatschappijen zullen SUPER blij zijn als u daar u verhaal doet,en zullen dan stappen ondernemen.
Goed geholpen
Goed geholpen zeer tevreden tot volgend jaar dan bellen ze me weer als het goedkoper kan dan mag ik altijd overstappen boete wordt dan vergoedt dus dat is positief

Réponse de Besparenkan.nl
Wij zijn op een correcte vriendelijke…
Wij zijn op een correcte vriendelijke en professionele wijze geholpen door Tim Peeters bij de keuze naar een voor ons voordelige energiemaatschappij. Dank hiervoor.

Heel erg vervelend!
Wordt meerder keren per dag gebeld. Ze gebruiken elke keer een ander nummer en zijn daardoor niet te blokkeren. En dit terwijl ik gewoon in het bel-me-niet register staat.
Alleen door zo'n sluwe inrichting van hun telefoon systeem zou ik al nooit met dit bedrijf in zee gaan!
Brutale telefonist
Ik, als bestaande klant werd gedwongen een nieuw contract af te sluiten door telefonist, ik heb aangegeven me er eerst in willen gaan verdiepen, telefonist werd heel boos en liet me niet uitpraten. Hij heeft tenslotte telefoon gewoon opgehangen. Ik heb nu idd besloten om over te gaan stappen maar naar een concollega

OPLICHTERS !!!!
Een gewiekste maffieuse organisatie die de mensen oplicht. Pas op mensen, ga met hen niet in zee. Voorstel is maar te bekijken wanneer je contract ondertekent, en nadien is de persoon die je opbelt (en die zogezegd het voorstel kan annuleren met een druk op de knop) niet meer te contacteren.... Zogezegd "bevriezen" ze het voorstel maar ze sturen het ondertussen wel door naar de energieleverancier.
Begripvol
Via Besparenkan.nl een offerte ontvangen voor het overstappen naar een andere energieleverancier. Daarvoor een helder en eerlijk gesprek gehad met de heer Cedric Besa. Bij de overstap naar Budgetenergie zou ik 15% op de tarieven besparen en na 3 jaar bedrag ineens van € 400,00 ontvangen. Zeer aantrekkelijk. Ik heb eerst op de "groene"lijst gekeken en daar bleek dat mijn huidige Greenchoice hoog op de lijst stond en Budgetenergie zeer laag. Greenchoice is daarom meer groen bezig dan Budgetenergie. Na het annuleren van deze offerte was dhr Cedric Besa hierover begripvol. Hulde. Deze persoon zal je zeker niet zo maar iets aansmeren.

Réponse de Besparenkan.nl
In het begin was ik bij besparenkan.nl…
In het begin was ik bij besparenkan.nl ook zeer sceptisch. De manier van overtuigen moet je denk ik liggen. Feit is dat ik nu al drie keer ben overgestapt zonder problemen steeds met goedkopere maandlasten.
Boetes zijn steeds betaald en welkomvergoedingen heb ik ook steeds ontvangen. Wat je wel moet doen is de regels van de energiebedrijven opvolgen.
Hoop dat iemand er wat aan heeft.
Groet Ralph

Réponse de Besparenkan.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.