Stalkers. Blijven bellen na herhaaldelijk aangeven niet geïnteresseerd te zijn in hun benadering. Bel me niet register al verschillende keren aangepast. Toch blijven ze bellen. Ik zit in een vres... Voir plus
Lisez les avis des autres
Agressieve mensen die je iets proberen aan te smeren. Meermaals telefonisch aangegeven niet gebeld te willen worden. Telkens reageren ze erg agressief dat ik wel dat aangegeven had. Ik gevraagd mijn b... Voir plus
Via mond op mond reclame contact gehad met Tim Peter. Die heeft ons prima geadviseerd in de overstap naar een andere energie leverancier. Na het doorgeven van enkele gegevens is dit vlekkeloos verlo... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Besparenkan is een adviesbureau. Met behulp van onze website http://www.besparenkan.nl kunt u gebruik maken van besparingen aangeboden door verschillende leveranciers. Door online een vergelijking te maken op deze website, of via een gesprek met een van onze bespaarcoaches, kunt u achterhalen welke voordelen voor u van toepassing kunnen zijn. Onze bespaarcoaches kunnen bovendien uitleg verschaffen bij de diverse mogelijkheden. Indien u inderdaad gebruik kunt maken van actuele besparingen, willen wij u graag helpen deze te realiseren.
Coordonnées de contact
Pastoor Vonckenstraat 21, 6412 AT, Heerlen, Pays-Bas
- 0880550110
- info@besparenkan.nl
- besparenkan.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Eindelijk een open en eerlijk en goed advies.
Uitstekend en eerlijk geholpen door Dhr. T. Peeters. Top gedaan.
Eerlijk, omdat er geen adders onder het gras zitten.
En mochten die er zijn, dan wijst dhr. Peeters deze keurig aan.
Echt perfect.
En met humor, ook belangrijk

Réponse de Besparenkan.nl
Hartstikke bedankt Tim Peeters voor al…
Hartstikke bedankt Tim Peeters voor al je gedane moeite en duidelijke uitleg bij onze overstap naar een ander energiebedrijf. Zelfs toen mijn oude energieleverancier moeilijk deed en Tim voor ons contact opnam met hun was alles binnen een week geregeld. Top service!! Dankjewel.

Réponse de Besparenkan.nl
Slechte eerste ervaring, maar klacht is afgehandeld... en vervolgens bellen ze na een paar maand gewoon weer met een 'fantastisch aanbod'
*Tweede update*
Ik werd weer gebeld door een verkoper van besparenkan - mijn energie kon VEEL goedkoper en of hij mij even zou helpen overstappen.
@Besparenkan, bel mij maar niet meer!
*Update*
Naar aanleiding van mijn review op TrustPilot, heeft Besparen Kan contact met ons opgenomen. Naar hun zeggen is de fout door de energieleverancier Budget Energie gemaakt en niet door hun. Wij zijn weer terug bij onze oude leverancier.
Neemt niet weg dat ik de verkoop praktijken van Besparen Kan aggresief vind en ze op basis van misleidende informatie probeerde ons te laten overstappen. (contract op basis van VEEL later energiegebruik en daardoor lagere maandlasten)
*Originele review*
Liegers en bedreigers. Maak GEEN gebruik van deze tussenpersoon! Het heeft ons 500 EUR gekost en een boel ergernis en werk, maar we zijn weer terug bij onze oude provider!
Besparen kan dus echt.
Vandaag werd ik door dhr. T. Peters van BesparenKan gebeld met de vraag of ik wilde besparen op mijn energierekening. Mijn 3 jarig contract bij mijn 'oude' leverancier was afgelopen en ik bleek nu te veel te betalen. Samen met dhr. Peters ingelogd bij mijn 'oude' leverancier en mijn jaarverbruik en tarieven bekeken. Na een prima en duidelijke uitleg, hielp dhr. Peters mij vervolgens met overgaan naar een voor mij gunstigere leverancier. Klasse service, vriendelijk én begrijpend te woord gestaan. Dhr. Peters mag mij over 3 jaar weer bellen!

Overstappen goedkoper energieleverancier
Vandaag heeft de heer Peters mij gebeld zoals 3 jaar geleden afgesproken om met mij te kijken of ik goedkoper kan, heeft mij heel goed geholpen met alles om over te gaan naar een andere leverancier was een heel gezellig gesprek ben blij met het resultaat.p

Réponse de Besparenkan.nl
Ik ben toch weer overstag gegaan
Ik ben toch weer overstag gegaan, t’ja Dhr Peters belde mij twee/drie jaar geleden ook, en liet gewoon een betrouwbare herinnering achter, was ik van plan over te stappen? nee
Maar ik denk dat ik dat wel aan hem kan overlaten, zeggen getalletjes ons nu zoveel? nee iemand die het gewoon goed en eerlijk voor je regelt, en die over een paar jaar je terug belt, en dat je dan kijkt of je nog goed zit, dit is wat je toch moet hebben 👍

Positief geholpen.
Gisteren en vandaag benaderd door Besparenkan gesproken met Nino Sanne een goed gesprek gehad en veel door gevraagd, naar wat ik nu kan beoordelen fijn geholpen.
Mijn vragen zijn goed beantwoordt over de boete die door energie direct betaald wordt en overgenomen zullen worden van mijn vorige aanbieder. Registratie van de gegevens van Toon en dergelijk gaat ook niets aan veranderen wel blijf ik het abonnement van Toon behouden zodat de gegevens geregistreerd en zichtbaar blijven op de Toon.
Kortom positief en nu maar afwachten of dat ook zo is/blijft. Ben namelijk al eens meer overgestapt en ben daardoor ervaring deskundige geworden. We zullen het beleven.

Réponse de Besparenkan.nl
Ik ben overgestapt naar energie direct…
Ik ben overgestapt naar energie direct voor de tweede maal en geholpen door Peters. Bevalt prima

Réponse de Besparenkan.nl
Goeie service en eerlijk advies
Prettig gesprek gehad met de heer Peters. Drie jaar geleden aan het laagste contract geholpen en nu weer eerlijk advies gekregen en opgevolgd. man van zijn woord, afspraken kloppen.

Réponse de Besparenkan.nl
Vanmorgen gebeld door een medewerker…
Vanmorgen gebeld door een medewerker van Besparenkan.
Hij had het over gemeentelijke besparingen, jaja of tarieven per gemeente verschillen, niet dus.
Toen hij mij de kale tarieven noemde voor stroom en gas en ik hem vertelde dat ik bij Vattenfall goedkoper zat, kon dat volgens hem niet en gooide hij de hoorn op de haak. Onbeschoft noem ik dat.
Zo gaat Besparenkan schijnbaar met potentiële klanten om.
Mensen trap er niet in.
Langs deze weg wil ik dhr Peters…
Langs deze weg wil ik dhr Peters bedanken voor de wijze waarop hij een probleem heeft opgelost. Een man een man een woord een woord.

Réponse de Besparenkan.nl
Op de eerste plaats was ik aangenaam…
Op de eerste plaats was ik aangenaam verrast dat ik benaderd werd met het feit dat ik toch wel behoorlijk kan besparen op mijn maandelijkse energierekening. Een en ander was duidelijk goed voorbereid door dhr. Tim Peters. Er is duidelijk uitgelegd hoe mijn huidige contract in elkaar stak en dat het voor mij voordeliger zou zijn om van een andere energie leverancier gebruik te gaan maken. Een aangenaam, doch ook zeer constructief gesprek. Hiervoor dank.

Zeer tevreden.
Op de eerste plaats was ik zwaar onder de indruk dat ik benaderd werd met het feit dat ik toch wel behoorlijk kan besparen op mijn maandelijkse energierekening. Een en ander was duidelijk goed voorbereid door dhr. Tim Peters. Aanvankelijk werd ik op een voor mij niet-gepast moment benaderd, gelukkig werd ook dat gerespecteerd en konden we een afspraak maken. Het is al de 2e keer dat meneer Peters mij goed heeft geholpen. Een aangenaam, doch ook zeer constructief gesprek. Hiervoor dank.

Réponse de Besparenkan.nl
Besparen kan heeft blijkbaar niet…
Besparen kan heeft blijkbaar niet begrepen wat het bel me niet register is. We worden meerdere keren per week telefonisch lastiggevallen. Als je vragen stelt over het lastigvallen verbreken ze de verbinding. Erg vervelend.
Overstappen.
Ik ben goed geholpen bij het oversluiten van mijn contract.
De heer Peters was heel behulpzaam bij de onderhandelingen.

Réponse de Besparenkan.nl
ga niet in zee met besparenkan.nl
Ik heb aangezien ik nogal eens overstap met energie, hele slechte ervaringen met besparen kan. Het heeft me alleen maar geld gekost, door nalatigheid van de bespaarcoach van besparen kan. Doordat ik op zijn aanraden 10 dagen voortijdig( binnen het jaar) ben overgestapt kostte mij dit €100, terwijl ik aangaf dat misschien beter na 1 jaar te doen. Nee hoor was absoluut geen punt...deze meneer verdient geld terwijl hij niet genoeg kennis heeft. Dus mensen wees gewaarschuwd, als u over wil stappen regel het gewoon zelf!!!
prima geregeld met tim peters
prima geregeld met tim peters, goed en duidelijk geregeld

Goed geholpen.
Goed geholpen.
Bij het eerste contact ben is mij prima uitgelegd hoe ik op energie kan besparen. Naar aanleiding daarna heb ik toen besloten om naar Energie direct over te stappen. Ook de verdere afhandeling is prima verlopen, de heer Tim Peters heeft mij op een keurige manier door dit hele proces heen geholpen. Dank daar voor

Réponse de Besparenkan.nl
Goed geholpen door besparen kan
Ik ben een aantal jaar geleden overgestapt en heb nu weer contact gehad met besparen kan, alweer hebben ze mijn overstap goed laten verlopen en ze hebben me ook geholpen met het terug krijgen van de boete. Dhr Peters mag mij over een aantal jaar weer terug bellen.

Goede service en advies
Goede service en advies, alles probleemloos overgezet. Prima advies van de heer Peters, en de overstap keurig gevolgd, voor de tweede keer op rij.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.