1 ster is nog teveel. Ze brengen te veel in rekening, maar hun e-mailadres is onbereikbaar. Je mail (6 inmiddels) krijg je steeds als "niet afleverbaar" terug en verder kun je op geen enkele manier... Voir plus

Product besteld, maar nog niks ontvangen. 31 mei al besteld. Meteen een mail dat het is betaald. Via PayPal en het zou 31.95 zijn inclusief verzenden en ze houden 38.95 af. Dag erna een mail ze zijn... Voir plus

Wel betaald niet ontvangen. Krijg mail telkens terug als niet bezorgd. Met geen mogelijkheid contact te leggen.

1,1

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

Product besteld

Dag erna een mail ze zijn ermee bezig en vanaf toen niks meer gehoord. Ook tal van mailtjes gestuurd, maar niks op terug ontvangen en ook op geen andere manier te bereiken.
Ik zeg niks kopen hier, is volgens mij een oplichters bende.

31 mai 2025

Krijg geen normaal contact........odukt besteld.maar niet…

Ik heb een produkt besteld.maar niet ontvangen.ik heb wel betaald.Maar krijg telkens mail terug dat de mail niet doorgestuurd kan worden.En je komt allemaal vreemde links die niks met dit alles te maken heeft.En als ik hier zo kijk,ben ik niet de enigste met klachten.Ben bang dat ik naar mijn geld of produkt kan fluiten.

2 juin 2025

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Ze brengen te veel in rekening, maar hun e-mailadres is onbereikbaar. Je mail (6 inmiddels) krijg je steeds als "niet afleverbaar" terug en verder kun je op geen enkele manier contact opnemen. In hun servicevoorwaarden staan alleen hun rechten, maar niet hun plichten en al helemaal geen rechten van de consument beschreven.
Mijn beste advies: KOOP HIER NIETS

2 juin 2025

Ik heb 23 februari een bestelling …

Ik heb 23 februari een bestelling gedaan bij bestshopre en ook al betaald maar nooit ontvangen heb al verschillende mailtjes gestuurd maar krijg ze steeds terug dus het amail adres is ook niet goed hoe kan ik jullie bereiken?????

5 mars 2025

Snel betrouwbaar

Snelle en betrouwbare manier. Ik heb tegels besteld, zou er niet meteen aan denken het via deze manier te doen maar zij hadden precies de maat die ik wilde. Ook nog gevraagd wanneer de aflevering mij het beste uit zou komen, super!

15 janvier 2017

Wandtegels bij bestelshops.nl

Wandtegels besteld bij bestelshops.nl, de levering was sneller dan de levertermijn aangegeven op de website. Keurig op afspraak de leverdatum kunnen inplannen en de aflevering is prettig verlopen. Aanrader!

15 janvier 2017

Grote klasse!!

Hier valt niets op aan te merken, als men wat nodig heeft zou mijn advies zijn meteen bij klusspulle bestellen.

14 janvier 2017

Tevreden.

Vriendelijke bediening. Goed advies. Onderdelen die moeten worden nageleverd heb ik wat later via de post ontvangen.

13 janvier 2017

Top!

Het bestellen van de Cinewall via de website ging vlot. Na betaling diverse heb ik bevestigingsmails ontvangen en werd nog telefonisch benaderd over de aflevering van de bestelling. Op de afgesproken afleverdatum werd ik door de chauffeur gebeld dat hij binnen 30 minuten de bestelling kwam afleveren. Bestelling was goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd.

6 janvier 2017

De goedkoopste prijs en de beste service

Ik heb mijn fonteintjes tegen de beste prijs hier kunnen kopen. De enige zaak die eerlijk was over de wat langere leveringstijden. Daarnaast met uiterste zorg de fonteintjes bezorgd gekregen.

22 décembre 2016

Matige opvolging

Pakket nog niet ontvangen, zelf om track&trace code moeten vragen, geen automatische berichtgeving over status: maken niet waar wat wordt voorgeschoteld.

22 décembre 2016