Beter Horen - Enschede Avis 38

TrustScore 4 sur 5

4,2

Brouwerijstraat 8, 7523 XD Enschede, Overijssel, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Beter Horen bestaat voornamelijk uit mijn kontakt met dhr. Joost Bolk en strekt zich uit over ca. 3,5 jaar. Alle adviezen die dhr. Bolk mij heeft gegeven, zoals eerst een KNO-arts ra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zag er tegenop maar ben heel goed geholpen door Gonnie. Zij heeft alles goed doorgenomen mij geholpen op de beste manier om ze in het oor te doen en hoe te onderhouden. Paar keer geweest jammer dat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer vakkundig geholpen door mw van der Maar. Ik heb zowel slaapdopjes als ook muziekdopjes aangeschaft waar ik erg blij mee ben. Mw van der Maar helpt je met persoonlijk advies, ik zou haar ze... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

toppers

ik ben zeer goed geholpen elke x als ik daar moest zijn voor mijn gehoor

14 avril 2026

Beste mevrouw Kroon,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw bezoeken voor uw gehoor. Fijn dat u tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Susac

Veel hulp geboden met zoeken naar beter werkende hoortoestellen bij susac

28 avril 2026

Beste Cindy Esam,

Bedankt voor uw review,

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel in Enschede.

Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht. Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Kunt hiervoor direct contact

Beter Horen.

Werd goed en snel geholpen

Werd goed en snel geholpen

13 janvier 2026

Beste meneer Peters,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed en snel bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Enschede en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

M'n ervaring met BeterHoren is dat het…

M'n ervaring met BeterHoren is dat het vooral in een ontspannen sfeer plaats vond
Het gemoedelijke en toch professioneel, die samenhang vind ik heel belangrijk

30 décembre 2025

Beste meneer Vrielink,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Enschede en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 3 sur 5 étoiles

Achteraf gezien had ik wat meer…

Achteraf gezien had ik wat meer informatie omtrent alle bijzaken als droogapparaat en wanneer vervangen van e e a wel gewaardeerd!

24 novembre 2025

Beste mevrouw Nijland,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review.

Uw feedback is voor ons van grote waarde en het spijt ons dat u te weinig informatie heeft gekregen, omtrent de onderhoud van uw hoortoestellen. Wij nodigen u graag uit in onze winkel, om u hierin duidelijkheid te geven. Ook hebben wij dit doorgegeven aan uw Beter Horen filiaal, om herhaling in de toekomst te voorkomen. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Beter Horen Enschede is vriendelijk en behulpzaam.

Mijn ervaring met Beter Horen Enschede is positief, ik wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen. Men is zeer behulpzaam. Er is altijd ruimte voor overleg en vragen.Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering vandaar mijn 4 stemmen.

18 novembre 2025

Beste J. Wagenaar,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Enschede. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste J.W. Bos,

Geachte meneer/mevrouw Kuijl,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Betere indruk muzieks als ik mijn gehoorapparaten gebruik…

Sinds ik mijn gehoorapparaten gebruik hoor ik veel meer hoge tonen.

29 avril 2025

Beste Bert Moraal,

Wat fijn om te horen dat uw gehoorapparaten goed bevallen. Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van alle geluiden om u heen.

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u graag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben jarenlang in Haaksbergen geweest, Maar helaas nu niet meer.

Ben jarenlang in Haaksbergen geweest. zins kort 2024 werkt Monique Dijkman niet weer, zij was meer dan deskundig, maar helaas ze werkt en niet meer. Het nieuwe personeel, kan ik me nier verenigen. zeer stuk en onvriendelijk en ook ondeskundig. Ik was aan nieuwe naar 5 jaar toe. Heb al in me eigen besloten ga niet naar Beter Horen in Haaksbergen toe had geen vertrouwen in. Maar Beter Horen wel vertrouwen in. En heb besloten naar Enschede te gaan, En ben daar vol vertrouwen geholpen. Het verbaasde mijn dat ik meer klanten uit Haaksbergen tegen gekomen. Die hadden de zelfde ervaring dan ik. Geef Beter Horen een tip. Wil je Haaksbergen in ere houden, doe hier wat mee. Haaksbergen heeft wel concurrentie op gebied van gehoortoestellen.

18 mars 2025

Goed

Goed, deskundig en vriendelijk geholpen.
Wel ver uit de buurt, de winkel in het centrum is opgeheven. Minpuntje dus....

26 novembre 2024

Fijne service

De informatie was volledig en ik kreeg alle ruimte om het hoortoestel te proberen, én twee types te vergelijken.

14 octobre 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus