We werden goed ontvangen en geholpen. Men nam de tijd om een test af te nemen en de resultaten ervan duidelijk uit te leggen. Ook werden er tips gegeven om het gehoor apparaat schoon te houden en hoe... Voir plus
Akerstraat 23, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL
L'entreprise a répondu
Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... Voir plus
Akerstraat 23, 6411 GW, Heerlen, Limburg, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Keurig geholpen. zeer vriendelijk. Namen de tijd .luisterde goed naar mijn ervaring met het toestel
Heel behulpzaam altijd vriendelijk geholpen en met al mijn vragen meegedacht. Er wordt echt geluisterd naar mij. Heel erg blij!!!

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijsklasse. Recent ben ik een van de toestellen verloren en was daar behoorlijk ontdaan over. Tijdens een telefoontje werd ik op een prettige manier gerustgesteld. Er werd direct een nieuw toestel besteld welk ik al na twee dagen kon ophalen. Alles werd opnieuw naar wens ingesteld en gelukkig dat de toestellen verzekerd waren tegen verlies en diefstal. Ik betaal alleen het verschil bij tussen nieuwwaarde en dagwaarde. Michiel, bedankt voor de uitstekende service!!

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Vakkundig en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed advies, de gehoorapparaten werken prima.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Geen minpunten. Goede voorlichting en mee denkend met betrekking tot mijn gehoor problematiek.
Fijne ontvangst. Ik voelde me meteen op mijn gemak. De gehoortest was zeer uitvoerig en erg zorgvuldig. Daarna werd me verteld wat in mijn geval de beste oplossing zou zijn.
Ook bij de ontvangst van de hoortoestellen werd me zeer uitvoerig verteld hoe ik het beste mijn toestellen moest behandelen.
Na 30 jaar bij een andere zaak was het een positieve ervaring om bij beter horen behandeld te worden. Er wordt geluisterd naar je wensen en daarnaar behandeld en wordt niet geprobeerd je duurdere duurdere dingen aan te smeren.
Ik ben 100% tevreden.
Dank U