Akerstraat 21, 6411 GW Heerlen, Limburg, NL
L'entreprise a répondu
Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen. Zij blijven altijd vriendelijk en behulpzaam. Niets is hun teveel. Dit ondanks het feit dat in deze periode nogal van personeel is gewisseld.
L'entreprise a répondu
Ik ben nogal gevoelig voor goede service en vriendelijke behandeling. Mede daarom kocht ik na 5 jaar ook weer mijn 2e set hoortoestellen bij Beter Horen in Heerlen. Ditmaal een type in de hogere prijs... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen. En meteen alles goed afgesteld. Ben ook blij dat dit hoortoestel voorzien is van bluetooth, dus kan vanaf nu telefoneren. Dit is voorh... Voir plus
Akerstraat 21, 6411 GW, Heerlen, Limburg, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Helemaal goed
Goede communicatie en perfecte hoortoestellen
Ben uiterst tevreden
Dank voor de goede en vriendelijke uitleg

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Ik kom reeds 37 jaar bij Beter Horen in Heerlen.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Goede hoortest, ook met klanken.
Goede uitleg en ze nemen de tijd
Vriendelijk personeel.
Ze proberen je niet meteen het duurste toestel uitproberen maar zoeken naar een toestel dat bij je gehoorproblemen past.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Ik word altijd vriendelijk behandeld en zijn leuke en goede ontvangst van deze mensen

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Perfecte afspraken en deze ook precies nagekomen.
Zeer klanrvriendelijk en behulpzaam en adviserend.
Zeer tevreden

Vriendelijke werknemers👌
Die goed uitlegden hoe alles werkte,
Mogelijkheden van telefoon,kasje tv
Schoonmaak spullen enz enz
De kosten uitlegden en de mogelijkheden ervan.
Naar buiten gelopen elke keer met een glimlach en tevredenheid

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Bij mijn 2e afspraak gelijk het nieuwe hoortoestel gekregen.
En meteen alles goed afgesteld.
Dit is voorheen met andere toestellen nooit gebeurd.
En ik werd er heel goed geholpen.
Met vriendelijke personeel.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Op 7 oktober rond 14:30 uur klantenservice gebeld over een beloofd product..Een zeer klantonvriendelijke dame ((Oost-Europees accent) stond mij te woord. Niet empatisch en ze hing plotseling gewoon op. Vandaag 8 oktober mijnheer Conemans gesproken van filiaal Heerlen. Deze mijnheer Conemans snapt wel hoe je met klanten moet omgaan. Fijn gesprek gehad en de beloofde TV Streamer zou voor mij klaargelegd worden. Zo kan het dus ook. Bravo. Misschien eens uitzoeken wie mij gisteren zo onbeleefd te woord heeft gestaan. Uiteindelijk eind goed al goed.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
Beter Horen was niet mijn eerste contact met een audicien. Maar de aanpak van Beter Horen was vanaf het begin uitstekend. Professioneel en effectief. Dank zij de deskundigheid van mevr. S. Loomans. Ik gebruik de hoortoestellen vanaf 8 uur 's morgens tot 's avonds 11 uur zonder problemen. Een aanrader voor iedereen die ( het ) wilt horen.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
De medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam.
Ik werd uitstekend te woord gestaan, met een geweldige uitleg omtrent het gebruik van het gehoor
toestel.

Réponse de Beter Horen - Heerlen
En savoir plus sur les différents types d'avis.