een verademing na eerdere teleurstellende ervaringen bij diverse concurrenten. hier wordt echt naar je geluisterd en nemen ze alle tijd om de juiste testen te doen voor een optimaal resultaat. Nanda... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementPlein 2000 27, 1271 KK Huizen, Noord-Holland, NL
Lisez les avis des autres
Uitstekend geholpen en goede informatie gehad. Bij een ander filiaal een paar maanden bezig geweest om mijn streamer weer op gang te brengen. Nu een ander snoertje gekregen en het werkt!!! Dank u... Voir plus
Mijn nieuwe hoorapparaten zijn een serieuze verbetering. Soms vallen ze even weg of piepen ze. Ik moet ook de slangetjes schoonmaken met een sprietje, dat maakt dan duidelijk verschil. Veel plezier... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Plein 2000 27, 1271 KK, Huizen, Noord-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Professionele begeleiding
Professionele begeleiding, geen valse beloftes en duidelijke uitleg.

Réponse de Beter Horen - Huizen
A aardige mensen en heel behulpzaam en…
A aardige mensen en heel behulpzaam en voor de rest niks te melden

Réponse de Beter Horen - Huizen
Audicien heeft alle tijd genomen om…
Audicien heeft alle tijd genomen om alles uit te leggen en om advies te geven. Nazorg ook heel aangenaam.

Réponse de Beter Horen - Huizen
het is vaak moeizaam om contact te…
het is vaak moeizaam om contact te krijgen met de winkel

Prettige ontvangst.Duidelijk…
Prettige ontvangst.Duidelijk stappenplan. Een vaste begeleider. Bereid om de verschillende handelingen vaker uit te leggen. De garantie dat je zonder afspraak naar de winkel mag komen bijvoorbeeld als het schoonmaken niet lukt.

Réponse de Beter Horen - Huizen
Goed advies voor persoonlijk ongemak
Goed advies voor persoonlijk ongemak! ( door Nanda Speelmeyer )

Kanjers van vestiging Huizen
Dank je wel Hilda en collega’s van vestiging Huizen! Top service; geweldig snel en goed geholpen bij het opnieuw instellen van mijn gehoorprofielen.
Service voor met met een hoofdletter.

Slaapoordoppen
Ben zeer vriendelijk en doeltreffend geholpen door Hilda, voor een setje slaapoordoppen. Binnen zonder afspraak en kon direct plaatsnemen om de oordoppen aan te meten. Binnen een week waren de oordoppen binnen en kon deze gelijk ophalen. De oordoppen zelf zitten goed, alleen waren deze wel aan de prijzige kant.

Réponse de Beter Horen - Huizen
Ik ben zo blij hilda heeft de…
Ik ben zo blij hilda heeft de oorstukjes heel goed gemaakt en nanda heeft een hele goede gehoortest gedaan en gehoortoestellen ik hoor zo goed weer sinds 5 jaar geen bijgeluiden echt super goed ik ben helemaal happy dikke kus voor de meiden

Réponse de Beter Horen - Huizen
Beter Horen Huizen compliment.
Beter Horen Huizen heeft mij heel goed geholpen met het repareren van mijn gehoorapparaat,tijdens het repareren is het gehoorstukje kapot gegaan en is het geluidprogramma op mijn oude apparaat gezet voor tijdelijk, met name wil ik Hilda heel erg bedanken voor haar hulp en betrokkenheid.
Vriendelijke groeten
Gerda Vos.

Deskundige voorlichting door…
Deskundige voorlichting door vriendelijke functionaris(sen), klantvriendelijk.

De reclame s beantwoorden aan wat er
De reclame s beantwoorden aan wat er
geboden wordt.
Service ,meedenken en kennis geeft
Goed gevoel en vertrouwen.
Je gaat absoluut BETER HOREN !
Beter horen Huizen ben ik door Koen…
Beter horen Huizen ben ik door Koen geholpen, heel erg professioneel en verstaat zijn vak..
Goede service en uitleg gehad
Goede service en uitleg gehad. Metingen en overige was goed geregeld.
veel beter horen wordt het niet
een verademing na eerdere teleurstellende ervaringen bij diverse concurrenten.
Nanda gaf eerlijk maar vooral duidelijk advies en probeerde mij niet over te halen om dure toestellen aan te schaffen. al met al een hele fijne ervaring (en resultaat ! ) en een bezoek/test is zeker aan te raden
mooi middel als je dover bent

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.