Beter Horen - Sneek Avis 42

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Galigastraat 14, 8601 CP Sneek, Friesland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg veel aandacht voor de klant! In eerste instantie had ik een afspraak bij Specsavers gemaakt voor een gehoorapparaat. Hier bleek dat zij een half uur hier voor reserveerden. Voor mijn g... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitgebreide intake door vriendelijk…

Uitgebreide intake door vriendelijk personeel

13 janvier 2026

Beste mevrouw Huisman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sneek en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Hele fijne service en…

Hele fijne service en klantvriendelijkheid

23 décembre 2025

Beste Marieke,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sneek en dat u tevreden bent met onze service en klantvriendelijkheid. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste R. Molenaar

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u netjes bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Sneek en dat u tevreden bent met onze service en uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg goede uitleg over alles

Erg goede uitleg over alles, oa de test en daarna over de hoortoestellen.
Je wordt heel serieus genomen en er wordt je niets aangepraat!

25 mars 2025

Beste P.T. Reitsma-Kamstra,

Bedankt voor uw bericht.

Wat goed om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze winkel in Sneek. Het is voor ons belangrijk om klanten serieus te nemen en hen eerlijk te adviseren.

Voor vragen of hulp, kunt u ons altijd bereiken.

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed in gehoormeting en in aanpassing…

Goed in gehoormeting en in aanpassing van het gehoor apparaat aan uitkomsten meting. Wat beter kan is uitleg van werking apparaat en onderhoud. De oortjes kunnen niet altijd verbinding maken met de app, soms beide oortjes en iets frequenter het rechter oortje. Bij mijn laatste bezoek en officiële aanschaf waren er niet genoeg ear-tips beschikbaar. Deze zouden nagestuurd worden. Tot nu toe niet gebeurd.

18 mars 2025

Beste Dicl van Vuure,

Bedankt voor uw bericht.

Inmiddels hebben onze collega's met u contact opgenomen. Graag helpen wij u met de app en domes in de winkel.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Ik ben heel goed geholpen.de gehoortest is heel uitgebreid. Dat is fijn.ik heb nu op proef een gehoorapparaat.en het bevalt bij de 1e dag al prima.
Dus voor mij een dikke 5 sterren.

20 février 2025

Beste janke dijk,

Bedankt voor uw positieve bericht.

Goed om te horen dat onze collega's in Sneek u goed hebben geholpen. Wat fijn dat het hoortoestel op proef u bevalt. Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van de geluiden om u heen.

Voor vragen of hulp zijn wij altijd bereikbaar.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijk en vakkundig geholpen. Veel uitleg over de uiteindelijk gekozen hoorapparaten. Helaas geen vergoeding i.v.m buiten categorie. Dat zou beter kunnen. Het is geen keuze om gehoorverlies te hebben. Betere afspraken i.v.m de zeer hoge kosten met de verzekeraars zou wenselijk zijn.

24 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Tijdens mijn vakantie hoorde ik met…

Tijdens mijn vakantie hoorde ik met mijn hoortoestellen niet meer goed. Zonder afspraak naar binnen gegaan om te vragen of ze mij konden helpen. Gelijk goed prettig en zeer klantvriendelijk geholpen!! Nogmaals complimenten en Bedankt!!
Anja

30 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

reactie op antwoord Beter Horen

Ik ben al 15 jaar klant bij Beter Horen. Tot 2020 geen klagen. Toen kreeg ik twee nieuwe gehoortoestellen voor elk oor één. Ik koos gelet op de goede service voor hen ondanks dat ik daar een eigen bijdrage moest betalen van € 350, terwijl dat bij anderen niet het geval was. Sinds de aanschaf alleen maar ellende nu al 4 jaar lang.
In die 4 jaar 19 keer terug geweest voor service. En moet weer terug.
Alleen dit geeft al aan dat de kwaliteit bedroevend is.
Hier zijn mijn klachten:
1. De winkel is hoogst zelden rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Per mail al helemaal niet.
2. Receptioniste is er niet meer. Je wordt dus vrijwel altijd doorverbonden naar het hoofdkantoor.
3. Contact via website loopt slecht.
4. Je kunt alleen een afspraak maken voor 15 minuten. In veel gevallen te kort.
5. Op schriftelijke klacht ontvang ik wel een bevestiging maar verder geen antwoord. Ook niet na aanmaning. Ze laten me gewoon stikken.
6. De winkel kent mijn klacht niet en de afspraken niet die er voor die tijd gemaakt zijn over toegezegde service. Geschiedenis wordt kennelijk niet genoteerd en bijgehouden.
7. Slangetjes laten meerdere malen los.
8. De oordopjes zijn slecht aangemeten en feitelijk te klein. Vallen er gemakkelijk uit.
9. Eén oordopje meerdere keren beschadigd, stukje dat afbreekt.
10. Bij bewegen of eten zeer irritant gekraak in de oordopjes.
11. Vaak krakend geluid in plaats van normaal geluid. En dan heb ik het niet over dit geluid bij lege batterijen..
12. Knop bediening harder en zachter laat zeer te wensen over. Ondanks schoonmaken in winkel bij één apparaat alweer zeer slecht.
13. Feitelijk zijn de gehoorapparaten volledig versleten na 4 jaar. Vervangen kost kennelijk teveel. Terwijl je wel 5 jaar garantie hebt. Wordt dus niet nagekomen.
14. Bij de oordopjes ontving ik ook een blue tooth connectie modempje voor directe verbinding met de TV. Op zich prettig maar het vreet batterijen. Nadeel is ook dat een gewoon gesprek voeren met mensen in de kamer vrijwel niet meer mogelijk is.
15. Kortom NOOIT meer Beter horen voor mij.

n.a.v. de reactie van BH het volgende. Ik heb tot twee keer toe de klantenservice gemaild met de problemen en ze nemen dus geen contact op. Het gegeven antwoord zegt mij niets er is een goed Engels woord voor dit soort gedrag : windowdressing!

16 juillet 2024

Beste Anton,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring(en) heeft met Beter Horen. Hierom bieden wij onze excuses aan.
Wij willen u graag verder helpen, middels 0800 0200 159 of klantenservice@beterhoren.nl neemt u gemakkelijk contact met ons op.
Daarnaast, is uw review naar de desbetreffende Beter Horen vestiging gestuurd. Hier bent u natuurlijk van harte welkom en zullen wij u zeker helpen.

Alle tijd

De medewerker nam alle tijd die nodig was.
Vriendelijk, correct, geduldig, gaf veel informatie.
Duidelijke vragenbeantwoording

23 mai 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus