Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was goed gegaan levering zoals vermeld op website en prima verpakt. Ik vind de prijs kwaliteit boven verwachting. Zo een dekbedovertrek van hotel kwaliteit had ik niet verwacht voor dit prijs.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze eerste ervaring met beterkatoen was via bol.com, we waren zeer tevreden met het katoenen dekbedovertrek. Je voelt dat het gewoon hotelkwaliteit is. Echt een aanrader! Groetjes Dolma

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte service. Ik heb beddengoed besteld en bij het openen bleek het product volledig bevlekt en vies, alsof het al gebruikt was. De kussensloop zat onder de vuile vlekken en in de kussens... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mijn kleinkinderen heb ik twee dekbedovertrekken en katoenen hoeslakens gekocht. Dank voor de snelle levering. Mooi kwaliteit, ze zijn er erg blij mee!

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linge de maison

Écrit par l'entreprise

Beterkatoen.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in rustig, natuurlijk en betaalbaar beddengoed en huishoudtextiel van katoen. Wij leveren onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, lakens, kussenslopen, moltons, plaids, theedoeken, keukendoeken en schorten. Onze roots liggen in het leveren van hotel- en horecalinnen. Toen tijdens corona veel horeca dichtging, zijn we ons gaan richten op particulieren. Via verschillende platformen kregen we hoge klantbeoordelingen en diezelfde hotelkwaliteit bieden we nu aan via onze eigen webshop. Bij Beterkatoen geloven we dat katoen gewoon de betere keuze is: zacht voor de huid, prettig in gebruik en een natuurlijk materiaal dat past in een rustig, eenvoudig ingericht huis. We gebruiken geen glimmende microvezel of goedkope polyester mengsels, maar kiezen bewust voor katoen van degelijke kwaliteit, geschikt voor dagelijks gebruik en veelvuldig wassen. Service en duidelijkheid vinden we net zo belangrijk als het product zelf. Op beterkatoen.nl laten we precies zien wat je koopt: eerlijke beschrijvingen, heldere maten en duidelijke foto’s. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Mocht er toch iets misgaan, dan denken we graag mee in een praktische oplossing. Met Beterkatoen willen we een gevoel van rust in huis brengen: beddengoed en textiel waar je elke dag op kunt vertrouwen, zonder gedoe, tegen een betaalbare prijs.

Coordonnées de contact

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Netjes verpakt

Netjes verpakt, snel geleverd en de lakens zien sterk uit alleen kreukt het heel erg, maar misschien wordt dat beter na een aantal wassen.

4 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Lichte vertraging, kan gebeuren.

Ik moet wel eerlijk blijven; 4 sterren, omdat er iets fout ging met de levering van mijn bestelling, anders waren het er 5 geweest. Ach, waar gehakt wordt, vallen spaanders. Ja, óf staan er kale gasten je met grote ogen aan te kijken.

23 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De service was snel en vriendelijk

De service was snel en vriendelijk, en mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede kwaliteit voor een mooie prijs!

15 février 2026
Avis spontané

Beste kwaliteit katoen , gamechanger

Beste kwaliteit katoen! Wat een verschil met mijn vorige lakens, het verschil is duidelijk voelbaar maar ook te zien. Het geeft echt de luxe hoteluitstraling waar ik naar opzoek was. Verder merk ik ook dat mijn man geen huidklachten meer heeft sinds we dit beddengoed gebruiken. Echt een gamechanger, ik wil nooit meer anders! Verder snel geleverd, kortom zeer tevreden !

4 février 2026
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus