Inzicht in waardering en ontwikkeling van bedrijven
Bifundamentals geeft een goed inzicht in de waardering en ontwikkeling van bedrijven

Réponse : Bifundamentals
BI Fundamentals is een tool die beleggers helpt bij het selecteren van aandelen op basis van value investing principes. Met behulp van unieke formules en complexe algoritmes worden meer dan 30.000 aandelen gescand en beoordeeld op waardering en classificatie. Het doel van deze tool is om beleggers te ondersteunen bij het begrijpen en analyseren van aandelen op een snellere en gemakkelijkere manier. Krijg antwoord op de vraag: "Wat moet ik kopen?"
Bellstraat 5, 1131 JV, Volendam, Pays-Bas

Réponse : Bifundamentals
Nog maar kort ervaring. Deze vraag komt voor het mooie wat (te) vroeg. Maar, heb wel een abonnement genomen en ik gebruik de informatie bij/voor mijn fundamentele analyses.

Réponse : Bifundamentals
Ben tot op heden bepaald niet onder de indruk van de resultaten van Bifundamentals; noch van de uitkomsten van hun rating methodiek.
Hopelijk komt daar spoedig verbetering in.

Réponse : Bifundamentals
In de eerste ervaringen lijkt het systeem snelle en nuttige informatie te geven. Vreemd is dat de portfolie selecties vooral de waarderingen "slecht" of "risicovol" overheersen.

Réponse : Bifundamentals
Het aanmeldproces ging gemakkelijk. De tool zelf werkt perfect en is erg handig en de heren erachter zijn zeer behulpzaam en kundig.

Réponse : Bifundamentals
Goede aanvullende informatie voor een groot aantal bedrijven.