Ruime keuze aan bijtkettingen, helder overzicht, goede productinformatie, vlotte bestelling en levering. Ik bestelde al tweemaal via de website en telkens kwamen de producten verzorgd verpakt toe.
Lisez les avis des autres
Het product is nog steeds van uitstekende kwaliteit. Mijn kinderen zijn er dol op. En eindelijk kauwen ze niet meer op hun potloden. Snelle verzending en snelle levering. Kortom, perfect 🙂
Mooie stevige en leuke bijtkettingen. Het helpt ons kind veel in momenten van overprikkeling of spanning. Ook op school zien ze dat het waardevol is om de bijtketting om te hebben. Blij mee!
Levering correct en op tijd. Goed prijs/kwaliteit. Veel keuze
Aucune trace de demande d’avis
Super goed!
Al vaker bij hun besteld altijd goed!
Laatste keer wilde het doosje niet sluiten van de bijtketting die ik had besteld.
Gelijk een email gestuurd en gelijk helemaal geweldig opgelost.
Super bedrijf besteld hier regelmatig.
Betrouwbaar
Super ervaring met deze webshop. Er was iets misgegaan met de bestelling. Werd onmiddellijk opgelost, wat een fijne communicatie met de klantendienst. Ondertussen bestelling ontvangen en alles tip top in orde! Ik bestel zeker weer in de toekomst. Verzending was ook heel snel
Super klantenservice
Super klantenservice. In en tijd waarin menselijk contact steeds minder wordt, automatische bots het overnemen en lange wachttijden voordat je reactie terug krijgt. Is dit echt een geweldige ervaring. Gewoon klantenservice zoals het hoort. Makkelijk te vinden telefoonnummer en emailadres.
Uiteindelijk een mail gestuurd dat ik geen bevestigen had ontvangen van mijn bestelling, maar dat het geld wel afgeschreven was.
Binnen dezelfde dag nog reactie. Ze hebben de bevestiging nogmaals gestuurd en toen ook deze niet aan kwam. Nogmaals gestuurd, mailadres gecontroleerd en de factuur uiteindelijk op eigen initiatief per pdf gestuurd.
Gewoon fijne, snelle en meedenkende klantenservice.
Ondertussen is het pakketje goed aangekomen en wederom super blij met mijn bestelling. Leuk design en blije dochter.
Eindelijk van het bijten af!
Eindelijk van het bijten af!
We hebben een ketting gekocht op advies van de opvang omdat ons zoontje van 3 op de crèche nog al eens kindjes kon bijten. Hebben de ketting nu 2 weken en geen bijtincidenten meer!
We hebben de olifant aan de ketting gekocht. Echt een aanrader dit product.