Virkelig god ide med Bikekey. Det vil være så godt hvis det betyder færre stjålne cykler og at man kan få sin cykel igen hvis den bliver fundet. Fik det tilbudt via min forsikring LB Forsikring. De... Voir plus

Super initiativ! Hvad mange ikke ved er, at hvis man får sin lidt ældre cykel stjålet, risikerer den at ryge til skrot, når den bliver fundet. Det er fordi stelnummeret ikke altid bliver tjekket af po... Voir plus

God instruktion og nem registrering Det tog maximalt 5 min at påføre og registrere to cykler. Da stelnummer og låse nummer kan være en udfordring at finde ( især stelnummer) er det fint at det kan r... Voir plus

Synes bare jeg ville give jeres team et KÆMPE klap på skulderen! Hvor er det et fantastisk initiativ, og jeg håber virkelig danskerne vil tage det til sig, så vi sammen kan få opbygget en stor databas... Voir plus

1. Service de sécurité informatique

Écrit par l'entreprise

Bikekey er danmarks nye moderne og gratis cykelregister. Vi vil gøre det så bekymringsfrit som muligt at være cykelejer i Danmark.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Virkelig god ide med Bikekey

Fik det tilbudt via min forsikring LB Forsikring. Det var meget nemt at registrere cyklen. Vejledningen var nem at følge 🤩

8 avril 2026

God instruktion og nem registrering

God instruktion og nem registrering
Det tog maximalt 5 min at påføre og registrere to cykler. Da stelnummer og låse nummer kan være en udfordring at finde ( især stelnummer) er det fint at det kan registreres efterfølgende i god ro or orden sammen med udstyr og andre kendetegn

9 novembre 2025

Nemt at installere

Nemt at installere, fremgår på min Find-app med det samme. Dog føles klistermærkerne som noget, der nemt pilles af

23 septembre 2025

Super nemt at oprette sig

Super nemt at oprette sig, og nemt at montere delene på cyklen. Det fungerer super godt med Find på telefonen!

16 septembre 2025

Totalt spild af penge

Totalt spild af penge, jeg har bestilt et sæt og registreret min cykel, min kone ville lige prøve at lade som om hun havde fundet den og scannede koden, men det er ALT for bøvlet at give ejer besked om at cyklen er fundet. Man skal hen og logge ind og alt muligt

Når du scanner koden skal der bare være en "send besked til ejer" krypteret selvfølgelig lidt a la DBAs beskedtjeneste hvor man ikke udveksler andet end beskeden

Virkelig skuffende produkt og proces ved fundet, det er der da ingen normale mennesker der gider at bøvle med

31 août 2025
Logo de Bikekey

Réponse : Bikekey

Hej Kim,

Vi er meget kede af, at du har valgt at give os 1 stjerne, men vi takker for din ærlige feedback:

Det er faktisk sådan, at hvis en cykel er meldt stjålet, kan man sende en besked til ejeren uden at være logget ind. Du kan læse mere om dette på vores hjælpecenter: www.bikekey.com/support

Vi ved, at enkelhed er afgørende, og arbejder løbende på at gøre processen endnu mere intuitiv. Til gengæld virker løsningen allerede i praksis: vi genfinder ca. 17% af mistede cykler – hvilket er omtrent en 10-dobling af den nationale genfindingsrate.

Vi er på ingen måde interesserede i, at du står tilbage skuffet. Hvis du ønsker din cykel afmeldt og pengene refunderet, så skriv endelig til os på support@bikekey.com

Venlig hilsen,
Team Bikekey